Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bana acil bjk amblemli bebek battaniyesi gerekiyor.nette aradım bulamadım bulanınız yada yapanınız varsa bana yardım edebilirmi sadece bir resim istiyorum lütfen yardıııııııııımmmm
canım ben de baktım göremedim ama şöyle bi polar battaniye buldum... bunu tunus işi ile yapabilirsin... aşağıdaki programdan logoyu ilmeklere bölüp işleyebilirsin...çok da güzel olur bence...
kızlar ben modeli arkadaşımızın verdiği programla oluşturup battaniyeyi şimdi yapıyorum bitince resmini buraya koyarım yapmak isteyenlere yardımcı olurum...
ayca_can ben bjk amblemi bulup arkadaşın verdiği programda çevirdim anlaşılır şekilde örnek olarak çıkıyor. aşağıda link olarak olarak verdim çıkarmı bilmiyorum.sana amblemin resminide göndereyim kendin bak nasıl durduğuna.