• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebek bakmak istiyorum.....

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
kendi evimde veya yakın çevremde bebeklerinize bakabilirim...Yakacıkta ,çocuk hastanesine yakın otumaktayım.3 kız annesiyim.

kartal soğanlıkta oturuyorum.bebek bakmak istiyorum..malum hayat pahalı...:))kendi çocuklarım büyüdüler. ev aldık kredilerde zorlanıyoruz...ikiz çocuklarım var.ikiz bebekte olabilr.evimde veya kendi evinde .ilgilenen olursa daha ayrıntılı bilgi verebilrim...kendim 39 yaşımdayım...lise mezunuyum.eşimde polis memuru..

Kartal Atalar sahilde oturuyorum. 3 aylık bebeğim var.
Hafta içi 5 gün, cumartesi yarım gün (çoğu zaman cumartesi ihtiyacım olmuyor).
Sabah 7.00 - akşam 19.00 çalışma saatleri.
Uygunsa yüzyüze görüşüp şartları konuşmak isterim.

merhaba.. 2 vasıta olduğu için ulaşım açısından biraz zor olacak,sizi mağdur etmek istemem.Allah iyi insanlarla karşılaştırır inşallah...

zafranbolu merhaba
özel msj gönderemiyorum.
benim ikiz bebeklerim var 20 günlük. pendik de ikamet ediyorum eğer düşünürsen görüşebiliriz
çalışma saatleri 08:00-18:00
bende evde olacağım çalışmıyorum yani birlikte ev ve bebekleri idare edeceğiz.

merhaba..ilginiz için teşekkür ederim,iki vasıta olduğu için biraz zor olacağını düşünüyorum .Allah hepimizi iyi insanlarla karşılastırır inşallah...

kendi evimde veya yakın çevremde bebeklerinize bakabilirim...Yakacıkta ,çocuk hastanesine yakın otumaktayım.3 kız annesiyim,çocuklarım büyüdükleri için aile bütçesine katkıda bıulunmak istiyorum...

kendi evimde bebek bakabilirim. 2,5 yaşında bebeğim var ona baktığım gibi bebeğinizede bakarım evimi görebilirsiniz referans verebilirim

kartal soğanlıkta oturuyorum.bebek bakmak istiyorum..malum hayat pahalı...:))kendi çocuklarım büyüdüler. ev aldık kredilerde zorlanıyoruz...ikiz çocuklarım var.ikiz bebekte olabilr.evimde veya kendi evinde .ilgilenen olursa daha ayrıntılı bilgi verebilrim...kendim 39 yaşımdayım...lise mezunuyum.eşimde polis memuru..

Merhaba bende kurtköyde oturuyorum. 8 aylık bebeğime bakıcı arıyorum. Maaş ne kadar düşünüyorsunuz?? Cvp bekliyorum...

İstanbulu çok iyi bilmiyorum , facebookta bir arkadaş paylaşmıştı, samandıra diyordu, orası yakın mı size?

Back