- Konu Sahibi zafranbolu
-
özelden mesj gönderemedim.merhabalar..çok yüksek meblağlara bu işi yapmak taraftarı değilim ama teklifinizinde çok düşük kaldığını söyleyebilirim. Teşekkür ediyorum ama düşündüğüm rakama uzak bir teklif. Allah yardımcınız olsun.mrb safranbolu.biz pendik kurtköyde oturuyoruz.çok acil 10 aylık oğlumuza güveilir bakıcı abla aramaktayız.maaş 300-350 TL.dir.
kartal soğanlıkta oturuyorum.bebek bakmak istiyorum..malum hayat pahalı...:))kendi çocuklarım büyüdüler. ev aldık kredilerde zorlanıyoruz...ikiz çocuklarım var.ikiz bebekte olabilr.evimde veya kendi evinde .ilgilenen olursa daha ayrıntılı bilgi verebilrim...kendim 39 yaşımdayım...lise mezunuyum.eşimde polis memuru..
Merhaba
6 aylık bir oğlum var. Eğer hala iş arıyorsanız görüşebiliriz. Ne civarda bir ücret talep ediyorsunuz
bakıcı abla bulduk!
merhabalar...iş arıyorum...bi ücret belirtmek istemiyorum ,beenim için mesafe daha önemli...siz nerede oturuyorsunuz...?
pendikte oturuyorum ama ben eviniz uygunsa evinize bırakmayı düşünürüm köy hizmetleri binasında çalışıyorum
merhabalar! ben kartal merkezde oturuyorum. kızıma bakıcı arıyoruz. düşündüğünüz ücreti öğrenebilir miyim?
merhabalar! ben kartal merkezde oturuyorum. kızıma bakıcı arıyoruz. düşündüğünüz ücreti öğrenebilir miyim?
kartal soğanlıkta oturuyorum.bebek bakmak istiyorum..malum hayat pahalı...:))kendi çocuklarım büyüdüler. ev aldık kredilerde zorlanıyoruz...ikiz çocuklarım var.ikiz bebekte olabilr.evimde veya kendi evinde .ilgilenen olursa daha ayrıntılı bilgi verebilrim...kendim 39 yaşımdayım...lise mezunuyum.eşimde polis memuru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?