• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebek bakmak istiyorum.....

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

zafranbolu

kızlarımm(1+2)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
96
4
298
54
İstanbul
kartal soğanlıkta oturuyorum.bebek bakmak istiyorum..malum hayat pahalı...:))kendi çocuklarım büyüdüler. ev aldık kredilerde zorlanıyoruz...ikiz çocuklarım var.ikiz bebekte olabilr.evimde veya kendi evinde .ilgilenen olursa daha ayrıntılı bilgi verebilrim...kendim 39 yaşımdayım...lise mezunuyum.eşimde polis memuru..

Son düzenleme:
mrb safranbolu.biz pendik kurtköyde oturuyoruz.çok acil 10 aylık oğlumuza güveilir bakıcı abla aramaktayız.maaş 300-350 TL.dir.

mrb safranbolu.biz pendik kurtköyde oturuyoruz.çok acil 10 aylık oğlumuza güveilir bakıcı abla aramaktayız.maaş 300-350 TL.dir.
özelden mesj gönderemedim.merhabalar..çok yüksek meblağlara bu işi yapmak taraftarı değilim ama teklifinizinde çok düşük kaldığını söyleyebilirim. Teşekkür ediyorum ama düşündüğüm rakama uzak bir teklif. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba

6 aylık bir oğlum var. Eğer hala iş arıyorsanız görüşebiliriz. Ne civarda bir ücret talep ediyorsunuz

kartal soğanlıkta oturuyorum.bebek bakmak istiyorum..malum hayat pahalı...:))kendi çocuklarım büyüdüler. ev aldık kredilerde zorlanıyoruz...ikiz çocuklarım var.ikiz bebekte olabilr.evimde veya kendi evinde .ilgilenen olursa daha ayrıntılı bilgi verebilrim...kendim 39 yaşımdayım...lise mezunuyum.eşimde polis memuru..

pendikte oturuyorum ama ben eviniz uygunsa evinize bırakmayı düşünürüm köy hizmetleri binasında çalışıyorum

merhabalar! ben kartal merkezde oturuyorum. kızıma bakıcı arıyoruz. düşündüğünüz ücreti öğrenebilir miyim?

merhaba..ücret konusunda bir şey söylemek istemiyorum..zamana ve yola göre bu ücretin değişeğini düşünüyorum.ücret bi şekilde anlaşılır.özelden dönmek istedim ama olmadı..görüşmek isterseniz tel.yazarsanız size dönerim..teşekkürler...

Son düzenleme:

Merhaba,

Mail adresinizi bildirebilirseniz şu an acil bakıcı arıyoruz. Semt: Kartal esentepe-atalar. 6 aylık bebegimiz için. ücret tatminkardır.

Back