- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Benden ayrı 2 kardeşim var doğdukları günden bu yana ben büyüttüm ama başkasının bebeği gibi olmaz diye konu açtımDaha once hic baktiniz mi kardes, akraba bebegi vb? Cunku ben ilk bebegimde kendi bebegim olmasina ragmen cok acemiydim,yikayamiyordum bile.Tutmasi bile zor gelir ilkse bence baska is bakin
Benden ayrı 2 kardeşim var doğdukları günden bu yana ben büyüttüm ama başkasının bebeği gibi olmaz diye konu açtımDaha once hic baktiniz mi kardes, akraba bebegi vb? Cunku ben ilk bebegimde kendi bebegim olmasina ragmen cok acemiydim,yikayamiyordum bile.Tutmasi bile zor gelir ilkse bence baska is bakin
Daha once hic baktiniz mi kardes, akraba bebegi vb? Cunku ben ilk bebegimde kendi bebegim olmasina ragmen cok acemiydim,yikayamiyordum bile.Tutmasi bile zor gelir ilkse bence baska is bakin
Daha önce 2 kardeşimi büyüttüm ama başkasının bebeğine hiç bakmadımEğer bebek bakımı konusunda tecrübe sahibi değilseniz, ne kendinizi zor duruma sokun, ne de karşıdaki aileyi...
Benim tavsiyem bu olacaktır.
Bebek bakmak düşünüldüğü kadar kolay birşey değil.
Daha önce 2 kardeşimi büyüttüm ama başkasının bebeğine hiç bakmadım
Dün kadın ağladı görüşme esnasında dediki herşeye birden yetişemiyorum dedi ama sanırım aynı şeyi benden bekliyorYenidoğmuş üstelik annesi olmadığın bir bebeğe bakıp üstüne ev işi ve yemek yapamazsın bence. kadının bi corba kaynatırsın demesi hic inanıdrıcı gelmedi bana ciddi ciddi yemek isteyebilir senden.
Bende kızımdan önce hiç bebek bakmamıştım, hatta kucağıma aldığım bebek sayısı bile çok azdı bence. ama insan kendi çocuğuna bakıyor bi şekilde, başkasınınkini bilemiyorum o yüzden. keşke ev işi yapmaya zamnım olmaz deseydin.
Bunda ciddi misiniz?
Evime bebek bakmaya gelen kisi mutfagima girip yemek yapsa ciddi rahatsiz olurum.
Cunku ne munasebet? Hangi malzemeyi ne icin aldigimi ne tarz sevdigimi hatta belki o aksam disarda yemek isteyip istemeyecegimi bilemez ki.
Ama beni rahatsiz eden size guzel geliyorsa demekki en guzeli bastan net sekilde her seyi konusup anlasmak.
Bunda ciddi misiniz?
Evime bebek bakmaya gelen kisi mutfagima girip yemek yapsa ciddi rahatsiz olurum.
Cunku ne munasebet? Hangi malzemeyi ne icin aldigimi ne tarz sevdigimi hatta belki o aksam disarda yemek isteyip istemeyecegimi bilemez ki.
Ama beni rahatsiz eden size guzel geliyorsa demekki en guzeli bastan net sekilde her seyi konusup anlasmak.
Dün kadın ağladı görüşme esnasında dediki herşeye birden yetişemiyorum dedi ama sanırım aynı şeyi benden bekliyor
kdın belliki biraz daralmış inş seni darlamaz.
ilk günden yemeğe temizliğe hiç girme bence, önce bi bak bakalım yapabiliyomusun bebekle, sonralarda işine gelirse yaparsın.
Çocuktan dolayı ev dağılıyor bakıcı onu zaten toplamalı.. bebeğe ek gıda sürecinden sonra çorba,bebek için yemek vs zaten yapılacak.. bebek dışında ev için,anne için iş yaptırılmasını doğru bulmuyorum.Temizlik olarak rutin ev toplamasi dedi yemek olaraktan bir çorba kaynatirsin filan dedi
Valla zehir gibisiniz bunu dusunmemiştim hiç böyle konusayımhatta kibarca biz X ile birbirimize alışalım annesi sen işine bak vs de
o anlasın yani yemeği vs yapacağını
Ben de rahatsiz olurdum. Sonucta damak tadi cok degisken. Herkesin yemegini begenmem. Ayrica oyle anlasmamissam mutfaga gecip yemekle ugrasmasini istemem.sadece bebegimle ilgilensin ben yemegimi yaparim. Bu arada bence cocuk bakiciligi sevgi istiyor. Bakacaginiz cocuga sevginizi verirseniz bu isin ustesinden gelebilirsin. Bence islerin en guzellerinden birisi gibi heliyor bana.biz bakıcımla bu şekilde ilerliyoruz. hatta çalıştığım kurumdaki hanımların bakıcıları tamamen bu şekilde. hayatımda çokça evinde çalışan hanımla karşılaştım. ilk defa rahatsız olacak olana denk geldim. demek ki olabiliyormuş.
Canım yenidogmus evet kadının izni var ama kadın şöyle dedi aynı çalışıyormuş gibi hareket edeceğiz filan dedi erkenden alisalim gibisinden konuştu
eve bebek bakmaya gelen kişi acmı dursun ne yapsın kadın tabiki yemek yapıp yiyecek.
Bene zaten yapıp kendi yesin ev için birde ekstradan yemek yapmakla uğraşmasın. bebegemi bakacak yemeğe temizliğemi.
yok be hergün yemeğini hazır ederim o hiçbişeye elini sürmesin derseniz oh ne ala.
15 gun durcak biraz sıkıntı ysayacagız evde birlikteyken 2 kadın filan dedi ben pek birşey anlamadım o konudaannenin ağlaması biraz daraldığını gösteriyor tuhaf geldi açıkçası
iş görüşmesinde ağlayan patron adayı gibi
baştan istediklerinizi konuşun.. ne kadar zaman evde duracak anne sizle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?