- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
- Konu Sahibi elmadilimi
Ben sonradan dogabilecek kırıcı durumlardan bastan kacının diye söyledim. Yoksa dobra bi karakterseniz zaten acıkca söyleyebilirsiniz, cekingenseniz zorlanırsınız. Benim gördügüm kv ler ve anneler bu konuda biraz hassas oluyolar. Gereksiz kırılmasınlar üzülmesinler diye.Sıkıntı istediğim gibi birini bulamamış olmam. Bu nedenle de babaanne olabilir mi diye düşünmeye başladım. Ama sanırım öncelikle babaanneye bırakmayı deneyeceğim kısa sürelerde,sonra baktım olmuyor bakıcı bulurum o arada.
Çok fazla isteyenlerden de içime sinen biri olmadı zaten. Beğenip de parada anlaşamamam gibi bir durum söz konusu değil
Büyükşehir'lerin hepsinde böyle sanırım. Biz izmitteyiz
Şimdiden bana alıştı zaten. Süt de bıraksam, mama da verseler 2-3 saatten fazla durmuyor. Ama alışması lazım yavaş yavaş
Karakterim gereği anneme de kayınvalideme de bunları söyleyebilirim. Beğenmezsem de böyle böyle yaptığın için bakıcı tutucam, senin bakmanı istemiyorum diyebilirim. Sorun olacağını sanmıyorum.
Yani önemsiz görürler anlamında söylüyorum. Çünkü bizim doktora götürdüğümüz herşey için geçer geçer diyorlar. Egzama oldu, pişik sonuçta diyorlar. Göbek fıtığı oldu, babasında da vardı kendiliğinden geçti diyorlar. Vs
Buradan bakıcı aramıyorum. Fikir almak için yazdım sadece
Ben kendim bakıcıyla büyüdüm ve bakıcım ablam gibiydi. Ama herkes aynı olmaz o da bizim şansımızdı belki.
Ben profesyonel bi bakıcının daha iyi bi secenek olacagını düsünüyorum.
Siz bi karara varabildiniz mi buradaki yorumlardan?