Uykusuzluğu okadar dert etmıyorum sadece onun huzursuz olması ınsanı çok uzuyo elınden bışey gelmedığı için. Yaa kımse gelmese kv ler gelıyo annem gelıyo gıdıyo en son mısafırım cumartesıydı. Dunde yengemle annem geldı ama onları mısafırden saymıyom.
Amın canım işallah işallah sen yaşamazsın bebeğinde gaz sorununu yanı insan çok uzuluyo
ay canım bekolm ztn..ben onların daha yazarken bir daha gelmicceklerini anladım ztn kuzumm...sil kuzum canın saolsun senin
ama 3-5gün bekle belki gecıkmeleri olur.
beni yaz ama kalıcı üyeyim:) ay akıntıda fena bende de oldu dogumdan sonra fitil verdi doktorum 1 hafta kullanılıo sonra geçti kalmadı bişe
iiym cnm ne olsun öle takılıyom işte...sen nasılsınn
elifim hoşgeldin kuzummm..ay siz eymenimi daha doğmadan çok rahatsız ettnz şimdi o sizin canınızı okuyo bitanem benm yaaa
Hoş geldin patlıcandolmasi iyi olmana sevindim bende iyiyim cok şükür Rabbim daimi eylesin neşeni isim neydi nerde yasıyorsun kac yasindasin
İşallah canım yaa işallah faydasını görürümay kıyamm ben ona yaa en zor dönemlerii bu bebeişlerin derdini diyemiolar anlatamıolarr
yanii o kadar uykusuz kalınca insan haliyle uyumak ister canımm kolay diildir heralde inş kullandıgınız ilaçcın faydası olur
ohh biz ilaç gibiyizdirrr iyi gelirizz
benim günüm güsel geçti şükürr pozitif olmak her anlamda iyidir her ortam da da
Ahaha cıdden yanlış anlamışsınanladm canm ben yanlıs okumusum yazını..zaten biseyide dogru anlasam
gaz soruunuvardı gecti gibi anladm.gecmiş olsun eymencige erkek bebeklerin cogunda varmıs
hatta gecen bir makale de okudum annenin bebegi ilk erkekse gaz sorunu ikinci bebege göre daha cok oluyormus.ilginç gelmişti.
20 günlükse ewet werilmezSağol canım ama daha 20 gunluk bıle olmamış bı bebeğe bı çay kaşığı tarçını vermek bana pekte mantıklı gelmedı onun mıdeınden ne olur
Okusun canım ıyı olsunda okusun. Ee sen nasılsın goruşmeyelı
ewet Rabbim harkasa huzur mutluluk wersin 22 yaşındayım istanbuldayım
herkesee iyi geceler
haberler iyiydi canım delyamda.degeri yüksek cıkmıstıay canım bekolm ztn..ben onların daha yazarken bir daha gelmicceklerini anladım ztn kuzumm...
seni silermiyim hiç seni yukrı tranfer etmek için aldım hahha..
delyamdan heber varmı
ben yatım bariiiseydam görmedin benii bu gcedee
gece demişken zeynep nere kaybodunn
Amin canim Rabbim tez zamanda senin de kucağını doldurur inşallah daha Yasin erken hayırlısı olsun
sağol cannım Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda wersin ama 2,5 senelik mutlu bir ewliliğin olunca,bide tedavisiz olmayacağını bilince insan üzülüyo olmamasına yani bi bebek gördüğüm zaman hemen gözlerim doluyo anla artık nasıl istediğimi
kuzum netin uyuzluğuna uğradım sen alınma cnm benmmmben yatım bariiiseydam görmedin benii bu gcedee
gece demişken zeynep nere kaybodunn
ayy hadi hayırlısı bakalım yaaaaa....delyam ii heberlerle gelsin ne olurrrhaberler iyiydi canım delyamda.degeri yüksek cıkmıstı
haftaya cagırmıs doktoru kese için hadi hayırlısı
ay tribal kadın yine mi böle gittin sen
ay tribal dedimde aklıma gribal geld
seydanın keyfi yoktu bugece.
iyi geceler diliyorum canım
aaa kuzum bugün adetnn 12. günü çok saçma bu kanama...kızlar merhaba bir sorum olacak,,,
4 ocak adetimin ilk günüydü 8 ocakta da bitti ve dün gece şiddetli kasık ağrısı yaşadım, şuan da da kanamam var, önce kahverengi lekeydi şimdi ise kırmızı ya döndü anlamadım neyin nesi korkuyorum nedendir acaba bana yardımcı olun lütfen(((
aaa kuzum bugün adetnn 12. günü çok saçma bu kanama...
ya ara kanama diceksin buna ya ne bilim kuzum ihmal etme derim ben yarın doktra gt sen en iyisimi
tatlım belki adet olmadın üstüne gördün şimdiki kanamda onal alaklı olabilir ihml etme kuzumteşekkür ederim.., bende anlamadım canım hayatım da ilk defa böyle birşey yaşadım, aklıma farklı farklı şeyler geliyor, bebekle alakalı olabilir mi sence gideceğim bu gece bile gidebilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?