- 24 Kasım 2011
- 5.233
- 103
- 35
cnm korkma o senn için doğumda kanamn olcak artmasın yoksa durduramzlar tatlımm ..sden doktruna güven cnm benmm..hep aklımdasın valla sultanım benimm...sağol seydam benım sendemı aspirin kullandın bak bunu bılmıyordum valla benım doktor öyle söyledi 34+0 da bırakacağım yanı haftaya pazartesi ama bırakmayada korkuyorum ne yalan söyleyım dıkkat ediyorum canım benım etmezmıyım eksık etme duanı
sen şimiden başla hepisne cnm..mayısı bekleme..oyy ben mayıs ayını çok severim inşşlhh uğur gettrr sana kuzummAnlıyorum cnmm seni bende bazen sen gibi yorgunluktan zor atıyorum kendimi yataga uyumasamda uzanıp dinleniyorum tatlım annelige iyice alıştıb demi çok güzel tarif edilemez bir duygudur eminim mayısı bende iple çekiyorum bugün adet oldum adetim şaşmazda mayıs 10 gibi başlayacam Allahın izniyle Rabbim bi acı keder göstermez inş. o zamana kadar herşey yolunda gider inşş. o zamana kadar
ayy deme dilberim yaa..neysem hayırısı olsun..bben dahja çok küçk ama ne etcen cnmm..ilkini iste ikncisi olması idye dua et..rabbm her şeyn iiisni bilir..ikiz gbim büyürler artık..sen duruam alşışmaya bakkArkadaslar moralim cok bozuk buna bu kadar bozulacagim aklima bile gelmezdi adet gunun gecti test yaptim cift cizgi gordum kan testi verdim 301 cikti (( , hem bu kadar erken bebek dusunmuyordum daha
Slm kizlar. Dün hastaneye gittim asilama icin. Doktor asilama yapmadan önce bizi genetik olarak muayne ettirmek istiyor. Down sendromlu bebege hamile kaldigim icin acaba genlerimizde bi sorun varmi diye. Martin 27ne randevu verdiler sonuclarin cikmasi da 3-4 hafta sürüyo, yani 2,5 ay beklicez simdi
Nasil beklicem bilmiyorum. Randevu icin ben aradim, sonra esimde aradi acaba daha erkene alabilirmiyiz diye ama maalesef mümkün degil dediler....
sakın üzülme ayferimm sakın ama ..her şeyde hayr vardrı..bda siizn üzlmemenz için tatalım ..geç olsun ama bebğimz sağlıkla gelsin cnm benmm ..vaktini bekliyor dmek