evet 4 cm çopk baya kızz...aa nesi komik olck kız aşk olsun...evte bebekler ne kdr durrsa o kdr ii ama sağlıklı olsun ..kilolu olması öenmli değil..
ohhh maşşlhh cnm...allh kilolarını daim etsnn salıkla inşllhh..kocamn olmuşlr bilemm baksana
allh ananalı bablı sağlıkla sıhate büyüsün canım...sabrederken zor geliyorda işte..oldu zmn sabır diyebilyoz anca..beklemek çok zorr olo...
ayy cnmm benmm nerelerdesinn senn hee bakimm...yoruldun beyin olarak beden olrak ..bunlrı histtmrn pek bir norml kuzum ya..o yüzden sen sıkma canınnı canımm benm..hayırşısyla sen başla hep berber izleyellimm...kimseye söyleme kimsenn bilmesine gerek yok tatalımm benim...her şeyin hyrlısı biz burdyızz cnm..gell dertleşelimm kuzumm
cnm hepimiz böyle hissttikk.hatrlrsın sen teslli ettn bei kuuzm..o yüzden hep eberber sabretcez çözüm arıcaz...allhın izniyle çözüme ulşcz cnmm
ayy senn bebebnn harektlerin i yerim ben kuzum ben,mm maşşlh cnm benmm..
allh anzardan korusun cnm benm..
ayy kan tahlleri sonucun ne zmn cıkıcak..kendine dikkt et cnm benmm..söyledinmi herkese..kimler bilo peki de bakmmm
miraaane güzell isim ..,ismiyle büyüsün kocamnn tatlı zarif bir kız olsun inşallh cnm ebnm..evet drla inatalşıyorr...been sevmm saçıı ama kıaymm da toka takmaya o narin başına ancaa şapkaısna güller takarım :))
Amin sagol haklısın gercekten oldugu zaman rahatlıkla sabır dıyebılıyoruz rabbım istiyen herkese tattırsın bu duyguyu kımseyı evlatsız bırakmasın çunku onlar evin neşesi oglum olmadan once evımızın neşesı hıç yoktu şımdıyse çok şukur rabbıme