valla songülüm 4 gözle beklıyorum bakalım bızım kız ne zaman teşrif edecekvalla bravo songülüm mıllet bunları parayla yaptırıyor ablanıda senıde tebrık ederim
sedefim bende beklıyorum bakalım senın gelın nazlı cıktı
kızlar ben grip oldum..ay fenayımm..ama bugn iim biraz. yarın konrtolüm var..çok heycnlıyım nedne bilmm ama bir tuaf hiidyorum ilk defa gtcekmiş gbi..herkes ii umrımm...pek yazmaıyorum ...size bakim diye girdimm...
bu arada sinemin sancıalrı başlamış..dün yazmak için girmiş ..sonra acilen çıkmış kendisi dedi bana..sancıalrı çoğlmışş..10 kasıma kdr keisnmiş 3 cm açılması olmuşş..suan arda sancısı giryormşçbebek 3700 muş..çok korkuyor ve heycnlıymış...bizden dua istyor..rabbim bir asvazda kurtrsın..yardımcısı olsunn
Aman canım iyi bak kendine bol bol c vitamini al.döşüne sırtına vics sür bol bol terle başka türlü atamazsın hastalığı.sinemde doğuruyo harabbim yardımcısı olsun bebeğinin gelişimide çok gzlmiş
ayy cnm viks sürmedim valla zarr olur diye..hamillkte kulnıma keisn bir şey yok yazıyordu sürmediim bende cnm...çorba 1 bardak ıhlamur kuşburnu elma çayı mandlina elmyala ii etemye çalıştımbirde bol bol üzüm yedim çekirdekli ..baklaım..az kaldı ztnn
evet cnm sinemde doğuryor iştte son gn 10 kasımmış..rabbim kucnda göstersinn oğluşunuu
Olsun:)kız ewi naz evi:)benim anneminde 4 tane kızı var anlarım seni
kızlar ben grip oldum..ay fenayımm..ama bugn iim biraz. yarın konrtolüm var..çok heycnlıyım nedne bilmm ama bir tuaf hiidyorum ilk defa gtcekmiş gbi..herkes ii umrımm...pek yazmaıyorum ...size bakim diye girdimm...
bu arada sinemin sancıalrı başlamış..dün yazmak için girmiş ..sonra acilen çıkmış kendisi dedi bana..sancıalrı çoğlmışş..10 kasıma kdr keisnmiş 3 cm açılması olmuşş..suan arda sancısı giryormşçbebek 3700 muş..çok korkuyor ve heycnlıymış...bizden dua istyor..rabbim bir asvazda kurtrsın..yardımcısı olsunn
az biraz iim ben çok şükür..öksürük kaldı bir tekk...çarşöba dr gittik..34 haftalık..usgye göre 35 haftalık gözüküyor.2474 kilosu kızımızın..nst odasını sevmiyr orda hiç harekt etmyor..oraya girmeden ve çıktıktan sonra çok tekme atyor:)o yüzden nst odasında çok suuryorum.kızım iidi.yüüznü pek göstermedi bize.acelesi yokmuş.rahimde açıklık yok eşi iimiş.2 hafta daha dursun dedi..ütün gelişimi tammlack dedi..sonra istediği zmn gelsin dedi..minik meleiğim.tusemim gayet iimiş..ve ben tam 105.2 kilo olmuşum..yazık yazık dedikk ama kızımın killosu ii olunca ii geldi bana..herlde tam vaktnde gelse 3500 e yakın bir şey doğar:)..
18 aralık sata göre usgye göre 11 aralık gözüküyor.
Kizlar sinemin bebegi dunyaya gelmis cok sukur seydam soyledi
Rabbim.uzun omurlu.sagkikli.evlat etsin insalla
Ayy ne güzell:))darısı bize inşallahh beni korku sarmaya başladı haftalar ilerledikçe:18:
Kiz.korku degil.mutluluk sarsin
Seninde haberini vericez biegun burdan dimi sedefim
Kiz.korku degil.mutluluk sarsin
Seninde haberini vericez biegun burdan dimi sedefim
Gunaydin kizlar
Nasilsiniz bakalim.varmi bebelerden haber
Sinem digum yaptimiki cok.meraktayim
Havasa birden bozdu kizlar
Hazirliklar nasil.gidiyor
Hic resim.atmiyormusunuz ama ya
az biraz iim ben çok şükür..öksürük kaldı bir tekk...çarşöba dr gittik..34 haftalık..usgye göre 35 haftalık gözüküyor.2474 kilosu kızımızın..nst odasını sevmiyr orda hiç harekt etmyor..oraya girmeden ve çıktıktan sonra çok tekme atyor:)o yüzden nst odasında çok suuryorum.kızım iidi.yüüznü pek göstermedi bize.acelesi yokmuş.rahimde açıklık yok eşi iimiş.2 hafta daha dursun dedi..ütün gelişimi tammlack dedi..sonra istediği zmn gelsin dedi..minik meleiğim.tusemim gayet iimiş..ve ben tam 105.2 kilo olmuşum..yazık yazık dedikk ama kızımın killosu ii olunca ii geldi bana..herlde tam vaktnde gelse 3500 e yakın bir şey doğar:)..
18 aralık sata göre usgye göre 11 aralık gözüküyor.
Kizlar sinemin bebegi dunyaya gelmis cok sukur seydam soyledi
Rabbim.uzun omurlu.sagkikli.evlat etsin insalla
Bebeklere bakamama korkusu var bide.ya hep birilerine ihtiyacım olursa diyorum,ben yardım almayı pek sevmem,ilk zamanlar elbette birileri olcak yanımda annem kayınvalşdem ama nereye kadar.kendş başıma onlara yetmek yetişmek istiyorum ama korkuyorum ya beceremezsem ya çok aksi bebekler olurlarsa diye
günaydın kızlar ya artık ben ümidimi kestım bızım sıpa oynamayacak
ıyıyız gülüm sen nasılsın
oy oy maşallahtuseme seydam kocaman olmuş kılosuda maşallah cok ıyı günler sayılı artık
evet bende face de gördüm cok tatlı efe bey babasının kucağında keyif yapıyordu
korkma tatlım rabbım dağına göre kar verir ınan bebişleride öyle nasip edecek sana sen bıle ınanamıyacaksın ben nasıl bakıyorum bunlara dıyeceksın
İnşallah öyle olur canım ya...2 sene çabucak geçse az rahatlarım:)
annesi umudunu kesme hemen:)ilk bebeğin daha hissetmemen çok normal.senin kız ağır oturaklı olcak daha ne istiyon:)harektlenmeye başladığında bi dur artık diycen:)benim soldaki kaburgalarımı acıtıyo artık:)
valla benım pek umıdım kalmadı akşam bızım kı geldıgınde ılk sorduğu sey kızım oynadımı artık oda sormuyor garıbım umıdını kestı artık bız onun suyundan gıdeceğiz ayy canım benım sedefim allahtan evdesın calışmıyorsun rabbım kolay geçirtsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?