- 5 Ocak 2013
- 1.527
- 1
iyi uykular cnmkızlar iyi geceler sizleree:126:ben çıkıyorum:124:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi uykular cnmkızlar iyi geceler sizleree:126:ben çıkıyorum:124:
ayyyyyyyyy kıyamam bn sana yaaa. ndn kimse yok yapack yannda annen kaynvalidn??
sanada allah rahatlık versn cnm iyi geceleeeerrkızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler allah rahatlık versin herkese,dualarınız kabul olsun......
anladm cnm snde bn gibi kücük yasta annesiz kalmıssın nese allah mekanlarını cennt eylesin. alla alla ablanlar yapıwereydi iyiydi ya ndn öle yaptılarkiKayinvalidem taa Karabük de annem yo ben 11 yaşimdaydim trafik kazasında vefat etti anlamlar var ama onlar benden beklerler
kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler allah rahatlık versin herkese,dualarınız kabul olsun......
anladm cnm snde bn gibi kücük yasta annesiz kalmıssın nese allah mekanlarını cennt eylesin. alla alla ablanlar yapıwereydi iyiydi ya ndn öle yaptılarki
öle tabi nesee boswerelim gitsiiiinAmin canim Allah rahmet eylesin canim
Boşver TATLIM herkesin imtihanı farklı iste
Kayinvalidem taa Karabük de annem yo ben 11 yaşimdaydim trafik kazasında vefat etti anlamlar var ama onlar benden beklerler
gecer cnm az daha sık dişini. hem bazılarında hiç belirti olmayabiliyo bnm eltimde öleydi mesela inş hamilesindirıyı geceler kızlar jherkese ...
bat a son 2 gun bır turlu gecmıyorrr..... ama zaten hıc bır belırtım yok maalesef...
Kayinvalidem taa Karabük de annem yo ben 11 yaşimdaydim trafik kazasında vefat etti anlamlar var ama onlar benden beklerler
gecer cnm az daha sık dişini. hem bazılarında hiç belirti olmayabiliyo bnm eltimde öleydi mesela inş hamilesindir
hosgeldin cnm nbr nasılsnselam kızlar ben geldim:)
hosgeldin cnm nbr nasılsn
Allah rahmet eylesın canım mekanı cennet olsun...
selam kızlar ben geldim:)
iyiyim bnde gözlerim yoruldu biraz ama burası cok güzel dayanmaya calışıyormhoşbulduk cnm,bıraz başım ağrıyor,sen nasılsın?
Ve aleykum selam his geldin
iyiyim bnde gözlerim yoruldu biraz ama burası cok güzel dayanmaya calışıyorm