tmm kuzum rahatına bakk) ne zordur şimdi o mide bulantılarııı
Sagol canim yaa hiç sorma neler çektim ve çekiyorum hamileliğinin 6. Haftalığında bı başladı hala devam ediyor ne yemek yiyebiliyorum ne yapabiliyorum ne de yemek kokusuna dayanabiliyorum acim yemeyi özledim artık ilac bile kullanamıyorum gunüm yatakta geçiyor arabaya bile binemiyorum neyse betulum iyi olsunda cekecez anne olmak kolay değil
ya kızlar bişi sorcm bu oynayıpduran gülümsemeleri nası yapıosunuz bn bilemedim=(
Sagol canim yaa hiç sorma neler çektim ve çekiyorum hamileliğinin 6. Haftalığında bı başladı hala devam ediyor ne yemek yiyebiliyorum ne yapabiliyorum ne de yemek kokusuna dayanabiliyorum acim yemeyi özledim artık ilac bile kullanamıyorum gunüm yatakta geçiyor arabaya bile binemiyorum neyse betulum iyi olsunda cekecez anne olmak kolay değil
amin cnm İNŞALLAHkızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.
1989 doğumluyum, 2011 de evlendim, ilk bebek denemelerimize 2 ay önce başladık çalışmalara devam :)
sat 4 ocak bat 31 ocak inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
=) bebegini kucagna alınca unutcksn hepsini bol bol dinln artk yapck bişi yok gel sn bn yemkler yaparm sana =)))))))))) bu arada bebeğine düşündüğün isim cok güzelmiş adıyla uzun yasasın inşallah =)
inş cnm hosgeldin bu aradakızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.
1989 oğumluyum, 2011 de evlendim, ilk bebek denemelerimize 2 ay önce başladık çalışmalara devam :)
smileylar hayırlı olsunoleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy yapabildim saolun
amin tatlım amin. tmm cnm sen isteGercekten mı canim ya beğendiğine sevindim babasida cok beğendi ben betüşüm derim diyo biraz önce cok guzel bı duygu ya gercekten Rabbim yürekten diliyorum sizlerede nasip etsin imtihanınız büyük inşallah o imtihanı kazananlardan olursunuz bir kızın en büyük hayali istegi birgun anne olmak bayan olukta o fuygulari tadamamak cok zor olsa gerek Rabbim hayirli nesiller versin
Ahh canim cok sagol valla demen bile yeter tabi ya sen yap ben az kaldı geçmesine hapsini yerim ohh
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.
1989 doğumluyum, 2011 de evlendim, ilk bebek denemelerimize 2 ay önce başladık çalışmalara devam :)
rananam o ne tablosu bnde warmıyım orda? ayy bugün ne cok soru sordum:26::26:MerHaba hosgeldin canim seydam gelince seni ekler Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
amin tatlım amin. tmm cnm sen isteaşerdinmi ??
rananam o ne tablosu bnde warmıyım orda? ayy bugün ne cok soru sordum:26::26:
ayyyyyyyyy kıyamam bn sana yaaa. ndn kimse yok yapack yannda annen kaynvalidn??Valla canim bulantilardan canim pek bişey istemedi ama bı defasında yaprak sarma canim cektiydi kimsede yok yapacak Allah'tan rüyamda yapıp yedim
kızlar iyi geceler sizleree:126:ben çıkıyorum:124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?