gel canım benım anlat derdını ortak olalım
ıyı canım a bıldıgın gıbı
nasıl anne kv
cnm annem daha iyi kv de fizige devam ediyo bende bikac gündür grip oldum bugün daha iyiyim sen neler yapıyosun cnmmm
Ablam ben 19 yasi dayim iste 1 seneden fazla vajinismusla savastim simdidee kac aydir deniyozve hala bisey yok y. Bu ay bakalim biseyler olurmu bilmiOm ama iste Ine umutlanmak istrmikm
4 5 aydir iste bi kac blirti var ama hep var bu yuzden ümitlenmek istemiom
aa gecmıs olsun arasında burnu akıyor
ay sen sımdı bayram temızlıgude yaparsın
ben aynı canım ya çocuklarla gecınıp gıdıyoruz
nasıl görümcenler kv yı aldılarmı
6 gun var daah butun vucudum agrio halsizlik uykum gelior kasiklaim cok agrio sirtimda ole bugun ilk defa basim döndu iki kez wonra dunden beri toilette gidiom tutamaz hale geliom bide gögusumun alt bölgesi agriot
Adetim cok duzenli her 28 gunde bir bazen 1 2 gu erken gelior
Nasilsiniz kizlar? Ben cok sükür iyim. Herzamanki gibi bat yaklastikca kendimi dinlemekten yorgun düsüyorum. Sancim varmi gögüslerim büyüdümü gibi sorularla kendime iskence ediyom. Iki gün kaldi adetime. Sali günü doktorum kan aldi acaba yumurta catlamasi oluyomu diye.hersey yolundaymis, yumurtam catliyo yani. Birde hangi günlerde calisma yapiyonuz dedi bende 13-16 günler arasi yapiyoz dedim. Meger daha önceden calismak lazimmis. Spermlerin yumurtayi beklemesi daha iyi dedi. Zaten 3 gün yasiyorlarmis rahimde. Y ani 11. - 14. günler arasi calisin dedi (tabi bu adet döngüsü 28-29 gün olanlar icin) bu ay öyle yaptik hayirlisi artik. Eger adetim gelirse, esim spermlerine baktiracak artik...
Canım benim dinleme kendini belirti arama hiç boşver.boşverdemesi kolay seni çok iyi anlıyorum aslında.sen hiç aşılama falan tedavi yöntemi denememiştin demi?yumurtlama günlerini hesaplamak yerine gün aşırı çalışın canım daha garanti olur
Ben iki kez hamile kaldigim icin doktorum tedaviye gerek duymadi. Sadece hamile kalmam cok uzun sürüyo. Ama spermlere bakilirsa eger ona göre bise uygular heralde. Insallah hersey yolundadir. Esimde sehir disinda calistigi icin cogu zaman gün asiri olmuyor.
cnm tüp bebk değilmiş..3 bekte kendilinden olmuşş.akraba aevliği fln mış..şimdi tüp bebk yapcakalr işte..Yok canım adet sancım yok..ayakta kalınca sırtım ağrıyo bide bebekler otur anne diye uyarı veriyo o kadar:)ayy canım ya izlemedim ben bugün doktoru..allah sabur versin hem o kadar tüp bebek stresiyle uğraş bide bebeklerini kaybet allahım kimseye yaşatmasın
yemesem sorun yok ztn..ama durmuyoo ağzım boğazım :))Kuzum ekmek falan yeme,kızartma yeme.bebişe faydalı şeyler tüketmeye calış.doğumunda zor olur tatlım dikkat et.hele şu tatlıdan uzak dur en çok o kilo aldırıyo
ayy maşşlhh kzıızmıza canım yaaa...evet cnaım sağlıklı olsun 20 haftada başlar ztnn..20 haftakiyle 30lu hjaftadakiler ztn çok farklı :)))kızlar dün gittik doktora kızımız uyuyordu doktor salladı salladı bır esnedi sonra elını cenesıne dayayıp gerı uyudu ınat etti yanı kafasını ölçtürmedi parmakları ayakları kemıklerı herşeyı bellıydı kuzumun maşallah 1 hafta önden gidiyor kızım14 cm boyu kilo 135 gr olmuş amnıyotık bant suan bebeğe değmiyor dedı ama takıp altında olacaksın dedi bayramdan sonra 3lü tarama testimiz var durum bu
sağol canım darısı başına inşallah
yok kuzum doktor 3-4 haftaya başlar dedi teyzesi aman sağlıklı olsunda geç oynasın önemli değil
ay cnım sen yazzz illa görrüz bebm...cnmmm nasılsın bende giriyorum kimse olmayınca hemen çıkıyorum hepinizi cok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?