Eki Görüntüle 802806
buda benim kızım kızlar bugün giitk 1020 gr olmuş..her şeyii..yarında ayrıntılı usgye griicez inşllh bizden bu kdr kızçler 1 hafta önde giidyormuş öle dedi drumuzzz..benmde kanım halen düşük öle..idrrlrımda mikropmu ilthpmı enfksiynmu vrmış ne..bird eonn için ilaç verdi işte..öle kıcelerr
Kizzzz yerim.ben senin kizini canim ya
Masalla tosuncuk gekiyor
Kiz kac cikmis.kanin de hele bak benim bir haftada 1o.3 ten 11 e yukswldi hemwn keciboynuza basla.bakimmm himmmmm kizarik yoksam
Idrar yollarinada dikkat kuzumm he
Ayrintili saat kacta
Eki Görüntüle 802806
buda benim kızım kızlar bugün giitk 1020 gr olmuş..her şeyii..yarında ayrıntılı usgye griicez inşllh bizden bu kdr kızçler 1 hafta önde giidyormuş öle dedi drumuzzz..benmde kanım halen düşük öle..idrrlrımda mikropmu ilthpmı enfksiynmu vrmış ne..bird eonn için ilaç verdi işte..öle kıcelerr
Ayfer cok nadir giriyorsun kuzum.ya bibhaber et kendinden hele
Zeyneb41 valla.sen cok yogunsun inan sanadiyemiyorum.nerelerdesin diye
Ranana fistik.nasill
Canim benim masalla hwrsey yolundaymis inan ki cok.sevindim ne yapiyodu kuzucuklar
Ben inaniyorum.yavrumuz saglikli ooucak
Ayy şeyda yumuk yumuk kız bu:))tombiş duruyoallahım nazarlardan esirgesin
ızlar dün gece kasık sancısıyla doktora gittim.tek taraflı sancıydı sağ tarafımda...kan idrar tahlili yapıldı.temiz cıktı sadece kanım düşük...öylr berbat bi hastaneki burdaki hastaneler.ultrasonla bakmadılar.kanama olmadıkça bakmıyolarmış!!!sabah üniversite hastanesine gittik ult baktılar herşey normal apandist falanda yok,ondan şüphelenmişlerdi...serum ile sıvı takviyesi aldım çıktık ordan.tekrar kendi doktorumu aradım ankaradakini.bilgi verdim.sancı belki erken doğum habercisi olabilir bi iğne söliycem onu yaptır dedi,yarına yine sancın olursa gel dedi.proluton iğne yaptırdık.sancım pek yok şimdi allahım sağlıkla kucağıma alammı nasip etsin.herkesin
Aaaa canim.benum gecmis olsun neden biyle olduki.insalla hersey yolundadir
Ay o hastaneyo hemen dehistir kuzum.yaa ne demek.usg ile bakmoyoruz ne olcakki
Bak arasin dr u hep der acil durumda mesai disi hafta sonlari bir durum oldigunda dogri arastirma hastanesine mutlaka uzman bulunuyormua cunku
Sende zaman kaybetmessin cnm
ben bunu yerim yerim
demedi deme senin bebek erkek buyuk ihtimal
Benimle sevinip benimle üzülüyosunuz allah hepinizden razı olsun tatlım..inş sendede hiçbişi çıkmıycak tosun paşan sağlıkla kucağında olacak inş seninde:)ben hep diyorum seninde oğlun olacak aha görürsün:)
Eki Görüntüle 802806
Canim.benim.gecen hafta nasil yuzumuzu guldurdun bu haftada yinw gulucez insqllq
ızlar dün gece kasık sancısıyla doktora gittim.tek taraflı sancıydı sağ tarafımda...kan idrar tahlili yapıldı.temiz cıktı sadece kanım düşük...öylr berbat bi hastaneki burdaki hastaneler.ultrasonla bakmadılar.kanama olmadıkça bakmıyolarmış!!!sabah üniversite hastanesine gittik ult baktılar herşey normal apandist falanda yok,ondan şüphelenmişlerdi...serum ile sıvı takviyesi aldım çıktık ordan.tekrar kendi doktorumu aradım ankaradakini.bilgi verdim.sancı belki erken doğum habercisi olabilir bi iğne söliycem onu yaptır dedi,yarına yine sancın olursa gel dedi.proluton iğne yaptırdık.sancım pek yok şimdi allahım sağlıkla kucağıma alammı nasip etsin.herkesin
kızlar doktora gittik maşallah süpanallah bizimki kıpır kıpır hiç durmuyor doktor kesede duvar gibi birsey var dedi genelede bu olunca bebeğin parmaklarada eksiklik oluyor dedi ellerini ayak parmaklarını saydı hepsi tamdı ense kalınlığıda normal dedi ama o duvarı takıp ederiz önemli bırsey deil pek dedi ama işte benım kafana takıldı cinsiyetde bir erkek bır kız dedi emın olamadı 10 ekimde kontrol var cinsiyeti o zaman söylerim dedi durum bu
teşekkürler gurbetcim artık kız yada erkek olduğunu 4 hafta sonra öğreneceğizdarısı sana canım
tabıkı beraber sevıncez üzülmek yok artık
oy oy maşallah ağzını yesinler senın
oy oy teyzesinin gülü maşallah süpanallah seyda cok tatlı ve güzel bır kız olacak bu bak gör bol bol su iç gülüm dıkkat et kendıne ayrıntılında güzel geçsin inşallah sen takma suratsız doktorları hemsireleri kanın düşükse pekmez ye kuru uzum ye cok faydası var sizi kocaman öptüm
sağol canım benım sızın dualrınızla desteklerınızlemoral buluyorum hep
canım hiç birsey olmaz allahın ıznıyle iyiki iğneyı vurmuşsun bence ikiz ya ondan oluyor olabılır yat dınlen süreklı ayağı kalkma sağlıkla gelsın oğluşların annesi üzme kendını sakın moralde cok önemlı bol bol karnını oku ayetelkürsi felak nas ben hergün sürekli okuyorum sende oku
Demek kız kıpır kıpır hakuduruk olacak desene kafana takma hiç tatlım allah korusun öle bişi olsa ult görünürdü elleri ayakları tammış bak.iyi şeyler düşün iyi olsun.ben artık dinlenmeye cekildim:)gözüm korktu valla kuzum inş hayırlısıyla bi kucağıma alıyım daha ne isterim allahımdan.bugün kendi doktoruma gidicez 4 te.bakalım ne dicek inş bişey çıkmaz.
Sağol canım senin adına çok sewindim.yeni ewe yeni iş bide bebek:)oh ne gzl olur herşey.Hayirli haftalar diliyorum kizlar
delyam Allah hayirlisiyla buyutmeni nasip etsin bebisin gelmis gozun aydin darisi dogum yapacaklara
sedefim gecmis olsun canim sukur yolundaymis hersey
Bu ay cok mutluyum ya gercekten hamd olsun . Nedenmi sayiyorum
Tasindim ve isten ciktim bugunden itibaren tatildeyim tam 1, 5 ay. Tasindigim yerde iki yerden is teklif aldim bana yakin olabi sectimm. Bugun doktora gittim ilk defa 3 yumurta olustugunu gorduk tabiki yarim yap klomen sayesinde. Bu sali veya carsamba asilama var. Haftaya tr. Yolcusuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?