hehe kız ınankı hıc sasırmadım he bastan berı hep pıpılı bekliyordum tatlım cnm ya kac kg aldın bakalım bebıkın nasıldıselammm benimm tatlii uslu oglumunn teyzeleriiievet evett bi pipili gelioo corek otu bebegi allaha sukurler olsun biz cok iyiyizz dr hanim saclarinin yonuncagini anladi heralde bugun fazla tuttu bizi :))) ugraslari sonundaaa yavrumm bacaklarini actii ve gorduk acik acikk cok utangacti hic anasina cekmemis hahahahahahaha ole iste sekerlerrr herkez kendine cok cokk iyi baksinnn songulcum cok gecmis olsunnn nartanemm ohh tatilin keyfini cikar kuzumm sedeff bebeklerin ins. iyidirr zeynepp cok gecmis olsunn cnm annen ameliyat olmus gec oldu biraz ama kusura bakmaa elif eymen bebis iyidir ins... rananaa hayirli olsunn kizini kucagina almissin darisi bizlere artikk delyamm resimlerin cok guzel masallahh yavrularaa
ay ısım dusundunuzmu
Kızlar az önce idrarımı yaparken minicik kurt gördüm çok korkuyorum kızlar neden olurki?
Canık söylemesi ayıp bugün büyük tuvaletimi yapmadım hiç.bilmiyom artık nerden düştü.doktorumu aradım büyük abdestindemi gördün dedi yok dedim idrar yaparken gördüm.değildir sanmıyorum dedi.ama kurttu sankidün çiğ köfte yedim kıymalı.yermiyim bidaha tövbe
sedefım cnm benım cıgkoftemı yedın sen
dr un bu konuda uyarmadımı tatım senı etlı cıg köfte cıg salam sosıs sucuk koy peynırı bunları hayatından çıkarman gerekıyo tokloplazma acısından cok rısklı sakın bı daha tüketme tatlım cok canın çekerse etsız ye dr nada pes doğrusu