- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
Hee doğradılar bizi dii kız songül doğumu izlerken nasıl ağladın yawww. Benn sadece iğreniyordum doğum izlerken. Ama bi daha doğurursam kamera ya çetircem kendimi nasıl kesmişler beni diye bu seferde kameraya alıcktı yardımcı adam ama doktorum izin vermedi danamaz izlerken dedi. Dayanırım dedim ama dinletemedim. İçim dışım bır benım barı görseydim içimiayy yazık yavruma kızzz..su çiçeği olsun sne götr kızz ne olcakk kızz..
ata geçer belkii:)))
ayy geçer inşşlhh kuzumyaa.eve kapama sakın çocu heee..
ayykız kapcak vall..benm vücuduum hemen ödem toplo..ne etcem bilmm sanırım odemden ağroo resmn şişş yaaa...nere dedimi analdın demd kızz..ayak bileğimi 3 parmak yukrları ağroo kızzz
ayy kızz unutyoımm ne olcak halim bilmm..hani norlmldede göbem vr ya öle br tuaf gelo..halen hayl gbii..rabbm koruusn herkesede nasipe tsnn..kucmızda sağlıkla sıhtle göstersn..
geçen doğumlrı izledim sezryan su ve norml..kensilikle szryan yapmm yaa..kasap gbi kestiler karıyı ohhh..
her neyse..kağan kocatepenn yaptı doğum vrdı onuda izleidm ay izlerken çok ağldım anne ağldı ben ağldım bi tuaf oldumm ..pek salacık bişe oldum kız ben