Aynen canım kimse kimsenin halinden anlamıyo.çocuk doğurmayı marifet sanan kadınlık sanan insanlar varen kotusude dedıklerın kuruntu degıl toplumumuz bu sekıldevevlendıgmızde kornurknn ooo ne laf caktırmlr nelerr
canim hep olumlu düsüncez tamammi yok öyle ya olmasa falan Insaallah olacak. beslenmene dikkat et asitli seyler icme ayagini üsütme belini sicak tut
canim heyacanini anliyorum ben de asilama suresinde cok stressliydim heyecanliydim ama asilama gunune kadar surdu bu duygular evet maddi ve manevi de yipratici ama bebisler icin yapiyoruz ALLAHIM hayirli etsinİğneye yarın başlıyorum canım 6 gün kullancam haftaya cumartesi kontrolüm var belli olur o zaman çok heyecanlıyım anlatamam ama bi o kadarda stresli bi süreç maddi manevi yıpratıcı
ah cnmmmm ne guzel duygu dımı ılk hıssettıgın de cıglık atmak ısterken sonradan nefes alıyormussun kadar alısıyorsun
cnm burum tıkanıklılıgın bılemedım bak ama nefes olayı sıkıntılı ıolabılıyo burun kanamada noram dıye bılıyorum
Aynen canım kimse kimsenin halinden anlamıyo.çocuk doğurmayı marifet sanan kadınlık sanan insanlar var
Tmm canım:)yok canım sağlıksız beslenmek yok.annemde kalcam zaten transferden sona 3 gün.sonada yormam kendimi yemek fln yaparım sadece.ananas yiycem canım diğer topiklerde görüyorum herkes ananasın tutunmaya yardımcı olduunu yazmış[/QUOTE
TAKMA SEDEFIM SAKIN KIM KIMIMMEMNUN ERMISKI BU DUNYADA
ANANASI DUYDUM BENDE CNMMMM
kizlarrr selam nasilsiniz? sedefim canim hayirli olsun ilk ignelerin INSALLAH 2 hafta sonra beraber kutlariz burda mujdeli haberi AMIN AMIN AMIN
Aynen canım kimse kimsenin halinden anlamıyo.çocuk doğurmayı marifet sanan kadınlık sanan insanlar var
Tmm canım:)yok canım sağlıksız beslenmek yok.annemde kalcam zaten transferden sona 3 gün.sonada yormam kendimi yemek fln yaparım sadece.ananas yiycem canım diğer topiklerde görüyorum herkes ananasın tutunmaya yardımcı olduunu yazmış
canim heyacanini anliyorum ben de asilama suresinde cok stressliydim heyecanliydim ama asilama gunune kadar surdu bu duygular evet maddi ve manevi de yipratici ama bebisler icin yapiyoruz allahım hayirli etsin
evet canim ama simdilik benden baska kimse hissetmiyor ne esim ne annem
tatlim bende hep oyle diyodum hatta daha yeni alistim hamile olduguma eminim sende benim gibi olacaksin ilk basta saskindim deger yukseliyodu ama ben soktaydim ruyada gibiydim darisi basina bitanemİnş tatlım ya inş.rüyada sanarım ben kendimi pozitifi görürsem:)hayal gibi geliyo şuan bana hamile olmam inş rabbim yüzüme bakar
cnm ıona daha oldukca zaman var eee kg ler nasılllll
Kızlar ben telden yazıyom şarjım bitmek üzere bugün yoruldum biraz.namaz kılıp yatcam öpüyorum hepinizi görüşürüz
tatlim bende hep oyle diyodum hatta daha yeni alistim hamile olduguma eminim sende benim gibi olacaksin ilk basta saskindim deger yukseliyodu ama ben soktaydim ruyada gibiydim darisi basina bitanem
Ah canim sorma sorma son 1 aydir istahim fena acildi 5 ayda 5 kg aldimAma kendime sozum var bebek dogar dogmaz siki diyete basliycam
Vajen ph olcmek testı nartanesı ole alınıyormus
vay be sorun yok yok diye diye yinede bi kac bisey cikti gecti sayilir ya gercekten cok ferahladim songülüm
ondan alayim ben en iyisi. Ya bide koku yapiyormu diye sormustum ama sanirim görmedi. Cünkü bende daha gecen aya kadar koku vardi hep sogan suyu ictim gecen ay gecti sükür bundan olabilirmi acaba ph si düzenlendimi hadi ınsaallah
eh ışte iyi diyelim iyi olalım. Ne uyuması canım ya benim oğlan canıma okudu :)Biz iyiyiz allaha şükür canım tek eksiğimiz bebiş:))sen nasılsın bebek nasıl büyüdümü gece uyuyabiliyomusun:)
senınde tatlım benım ıyıyız sen nasaılsın
haha kuzm masalla cok ıyı gıdıyosu ben bı kere 1 ayda 7 kg alarak rekor kırdımmmmm
eh ışte iyi diyelim iyi olalım. Ne uyuması canım ya benim oğlan canıma okudu :)
pek iyi sayılmam songülum. Emir çok huysuz. Dayanamıyorum bazen. Bugün hiç durmadı sınırımden öyle ağladım kiküçük yavruma da bağırıyorum. Neden yapıyorum bilmiyorum ama ona bağırmak istemiyorum aslında ben içimdekileri boşaltıyomsum gibi hissediyorum. çok pişman oluyorum. Onun için de ağlıyorum. Oğlumdan özür diliyorum resmen. Ama çok kötü ölüyorum belki anlarsın beni bunu da bilmiyorum. Bir de oğlumun göz capaklanmasi geçmedi. Kendi doktoru ilaç vermişti geçmedi. Pek ilgilenmiyo bu konuyla bende işinin erine götürecegm. Göz doktoruna yani. ınşallah bu çare olur kuzuma.
canim ben ilk 4 ayda hic kilo almadim bu 5 kg bu ay aldim dr beni gorunce sok olucak eminim cuma kontrolum var ayrintili ultrasonda bakilacak 4d resim verirse eklerim buraya ama bundan sonra dikkat etmem gerekir fazla kilo almamak icin sonrasi zor olmasin bide esim fetal eko yaptiralim diyor sen yaptirmismiydin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?