Hafif olması guzel cnm cok olmaz senin insallah iyi ya cok sevindim cok merak ediyorum kuzun kiz mı erkek mı diye güçlü masallAh annesine tutundu bırakmadı yerim onun totosunu ben ya ayy bak bakim nasil olmuşum cok mü şişkoyumnu ara iim haff bulntım avr ama abrtılck dercede değişl cnm..normdldede çektim şeyler ztnn..
hee sen miğdenii ii oynatmışsın kuzucumm..,ay dur kıuz bakim barii kuzumm
merhaba cnm hoş geldin aramıza Rabbim yardimcin olsun tez zamanda Hayirli evlatlar nasip eylesintopikte yeniyim öyle gezerken rastladım merhaba dieyim dedim ben de 6 yıldır bebeğim olmuyor 5 yıl evvel düşük yaptım
mmerhaaba teşekkürler hoş bulduum inşallah hamilelerin duası kabul olur derler duan için teşekkür ederim inşallah seni de Allah kurtarsın canım az kalmış rabbim olmayanlara da nasip eylesin . gerçekten çok sabır isteyen br süreç. çok zor
kız gördüm öel çok çok göben çıkmamşş ii bare..
mmerhaaba teşekkürler hoş bulduum inşallah hamilelerin duası kabul olur derler duan için teşekkür ederim inşallah seni de Allah kurtarsın canım az kalmış rabbim olmayanlara da nasip eylesin . gerçekten çok sabır isteyen br süreç. çok zor
Aynen cnmm cok zor ve sabır gerektirn bir süreç ama sabredenler kazanıyor sende kazanırsın insallah Rabbim herkese mucizelerini gösterdin insallah amin cnm cok sagol duan icin bir defa mı hamile kaldın ve düşük yapmanın nedeni neydi
evet biir kere hamile kaldım düşüğümün nedeni ağır stres malesef . Bir daha olmadı 3 hafta önce pkolu olduğumu ögrendim . 2 hafta öncede tüplerimi açtılar kapalıymış hsg röntgeni çekildi . çok zordu cok canım yandı ama herşey bebişlerimiz için .şimdi diane35 kullanıyorum bir kerelik pko için birde kilom çok fazla kilo vermek için diyetisyene gideceğim bakalım 25 kilo vermem gerekiyor deedim sıkıntım çok allah daha fazla göstermesin inşallah halimize şükürler olsun gene
Hey kımse yokm u
ayfer sedefekrem 41 zeynep nartanesı mucızem ranana bocugum
ben benn varımmkıı...ayfer çalışıyoo...
nartenem gün sayıyo herlde heycnlıı..raanan burdydı...
sedef zeynep yok;(
bocumm deme o artık hiç yokkk
zayıfffsın cnm o yüzden norml o ..ama kimmnnn davul gbi olo o yüzden kuzum bennmmHafif olması guzel cnm cok olmaz senin insallah iyi ya cok sevindim cok merak ediyorum kuzun kiz mı erkek mı diye güçlü masallAh annesine tutundu bırakmadı yerim onun totosunu ben ya ayy bak bakim nasil olmuşum cok mü şişkoyum
merhaba cnm hoş geldin aramıza Rabbim yardimcin olsun tez zamanda Hayirli evlatlar nasip eylesin
evet biir kere hamile kaldım düşüğümün nedeni ağır stres malesef . bir daha olmadı 3 hafta önce pkolu olduğumu ögrendim . 2 hafta öncede tüplerimi açtılar kapalıymış hsg röntgeni çekildi . çok zordu cok canım yandı ama herşey bebişlerimiz için .şimdi diane35 kullanıyorum bir kerelik pko için birde kilom çok fazla kilo vermek için diyetisyene gideceğim bakalım 25 kilo vermem gerekiyor deedim sıkıntım çok Allah daha fazla göstermesin inşallah halimize şükürler olsun gene
zeynepp41 senn saçını başını yolcam hee haberin olsun bacımmmmm..nerdesinn senn heee nerdesinnnnnnn
kızlar gunler saya saya bıtıyo ınsalla pozıtı sonucşlar alırızzzz bana heyecan bastı dualarımdasınız
Aynen canım benim şimdi doktora gidecez hazırlanıyoz kontrol var ve yumurta geliştirici iğnelere başlıycaz:)
cnm kıst en son 1.3 tu acaba ne kı sımdı kı durum ay sedefım hadı cnm ya ınsaalla pozıtıfı goruruz bak her ayrıntıyı bızımle paylasıyosun tamammmı gelınce yaz mutlaka
ayy cnm kusura bakma çıktıktan sonra gelmişsin benim bacak ağrım tuttu çıktım nsılsın kuzuların nasıllarHey kımse yokm u
ayfer sedefekrem 41 zeynep nartanesı mucızem ranana bocugum
evet buralardaydım da sen ara ara yazıyodun tatlım başka topiklere dalmışsın benimde ağrılarım artınca biraz uzanayım diye çıkmıştım işteben benn varımmkıı...ayfer çalışıyoo...
nartenem gün sayıyo herlde heycnlıı..raanan burdydı...
sedef zeynep yok;(
bocumm deme o artık hiç yokkk
zayıfffsın cnm o yüzden norml o ..ama kimmnnn davul gbi olo o yüzden kuzum bennmm
asla umutsuz olma cnm ben 3 sendr bekliyorum ve 86 k,loulşa hmile kaldımşuan şiştim ve 88,5im..kokunçç rakam kuzum..ama yazık bana ..sende sıkma canını hamile kalırsanda zayıflayıpta kal kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?