Eki Görüntüle 686323 merhaba TEYZELERIIII:))) nasilsiiz bakalimm biz cok iyiyiz allaha sukurler olsunnn bugun almanca kursuma basladim SIKICIYDI.....ve ogleden sonrada dr a gittim allahim yarabbim bide ne gorim yavrum buyumus teyzeleri yaa boyu 3 cm olmus..kipir kipirdi kollari ayaklarii bi uyuyodu birden kimil kimill canlandii allahimm yuce rabbimin bir mucizes ALLAHIM NAZARLARDAN SAKINSINNi...dunyalara degismem bu anlari allahim herkeze bu guzel annelik duygusunu yasatsin aminnn ...sizleri seviyoorum bizden dualarini eksik etmeyin olurmu...
Eki Görüntüle 686323 merhaba TEYZELERIIII:))) nasilsiiz bakalimm biz cok iyiyiz allaha sukurler olsunnn bugun almanca kursuma basladim SIKICIYDI.....ve ogleden sonrada dr a gittim allahim yarabbim bide ne gorim yavrum buyumus teyzeleri yaa boyu 3 cm olmus..kipir kipirdi kollari ayaklarii bi uyuyodu birden kimil kimill canlandii allahimm yuce rabbimin bir mucizes ALLAHIM NAZARLARDAN SAKINSINNi...dunyalara degismem bu anlari allahim herkeze bu guzel annelik duygusunu yasatsin aminnn ...sizleri seviyoorum bizden dualarini eksik etmeyin olurmu...
Ay cnm simdi herkesin.innki.dualara ihtiyacim vr..hepinizin.bana dua etmwai lqzim..iki kere kaybettim ucuncu.dursun istiyorum...rabbmm yardim etsin.kan testi olayina gelince esim iİn vermiyor..yinw kapilcksin diyo..uzuluyorsun diyor..3hafta bekle diyo..bende diyom 12 bklim ztn bise yoksa kimyasldan duser..bebek vrsqda artik kan vermedwn gorurzzz.cok.heycnliyim.icten korkuyom kuzumm..ne yapcm bilmm.idrr testine bile kizdi yaptim diye..pfff heveaim gursamda kalsin istemiyorumayyy Seydammmm bu cooook guzel hemen yarin kan testi yaptir ay canim gorur gormez o kadar mutlu oldum ki anlatamam ayyy tatlim kendine dikkat et ALLAHIM YA RABBIM arkadasimin yuzunu guldur bebegini kucagina almayi nasip et AMIN AMIN AMINNNNNNNN:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
Ay evet hepiniz inndiniz bende inndim cok tuaf hiisdiyom kwndimi..ay ne bilim vr ama yok gbi..hamileyim bilorum ama bebegim benlemi bilmiyorum.olumlu duaunup olmlu olsun istyorum..biliyorum dua ediyorsun.ama dualrini ekaik etmw tatlim yaaaAyy seydam nasil heyecanlandim anlatamam testi görünce ay insallah Rabbim nasip etsin ol demiştir ben zaten umutluyum sanki böyle bı haber alacaksın Rabbim ya ne büyüksün cok sevindim insallah hamissindir tatlim
Nartanem adet olck ve hamile oldunu.ogrencez sonradannn..nartanem ameliyyat olmussun gecmis olsun , cok sukur artik engel kalmadi ALLAHIM hayirlisiyla tez zamanda bebise kavustursun, senin adina coook sevindim canim bence yaza kalmaz gebe kalirsin INSALLAH AMINNNNNN
Aslinda cok kotuyumm.ne bilim.yaa.tuaf hissdiyorum kendimi...dua et bana...yaren.ne dedi.gosterdinmi testi kuzummmmSeydam cnm arkadasim cok sevindm sabah testi gorunce sok oldum hepimizin dualariyla kucaginada alicaksin cnm insalla
Kan yok kuzum herlde bi hafta olsunda.en az 2hafta beklemek istom bakalim.ne olck.bi yandan.yapim bi yandan yapmm..off bilmm.iki kere kaybedince korko insan yaŞeydamız hamilemicanımm inan nasıl sewindim..şok oldum resmen:))inş kandada çıkar canım ne Zaman yaptırcan test
Dua istommm duaaaaa...bol bol uda..ay.bizim ki.kocamn.olmus bu arda kuzm..masllhhhtsk ederiz cnmm..insallah bitanemmm senin guzel haberinide alicaz insallah..buarada testinide gordumm allahim dualarini kabul eyledi insallah bitanemm ve bebisin seninledir allahin izni ile...cokk cok cokkkkkk sevindimmmm:)))
Ay cnm simdi herkesin.innki.dualara ihtiyacim vr..hepinizin.bana dua etmwai lqzim..iki kere kaybettim ucuncu.dursun istiyorum...rabbmm yardim etsin.kan testi olayina gelince esim iİn vermiyor..yinw kapilcksin diyo..uzuluyorsun diyor..3hafta bekle diyo..bende diyom 12 bklim ztn bise yoksa kimyasldan duser..bebek vrsqda artik kan vermedwn gorurzzz.cok.heycnliyim.icten korkuyom kuzumm..ne yapcm bilmm.idrr testine bile kizdi yaptim diye..pfff heveaim gursamda kalsin istemiyorumayyy Seydammmm bu cooook guzel hemen yarin kan testi yaptir ay canim gorur gormez o kadar mutlu oldum ki anlatamam ayyy tatlim kendine dikkat et ALLAHIM YA RABBIM arkadasimin yuzunu guldur bebegini kucagina almayi nasip et AMIN AMIN AMINNNNNNNN:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
Ay evet hepiniz inndiniz bende inndim cok tuaf hiisdiyom kwndimi..ay ne bilim vr ama yok gbi..hamileyim bilorum ama bebegim benlemi bilmiyorum.olumlu duaunup olmlu olsun istyorum..biliyorum dua ediyorsun.ama dualrini ekaik etmw tatlim yaaaAyy seydam nasil heyecanlandim anlatamam testi görünce ay insallah Rabbim nasip etsin ol demiştir ben zaten umutluyum sanki böyle bı haber alacaksın Rabbim ya ne büyüksün cok sevindim insallah hamissindir tatlim
Nartanem adet olck ve hamile oldunu.ogrencez sonradannn..nartanem ameliyyat olmussun gecmis olsun , cok sukur artik engel kalmadi ALLAHIM hayirlisiyla tez zamanda bebise kavustursun, senin adina coook sevindim canim bence yaza kalmaz gebe kalirsin INSALLAH AMINNNNNN
Aslinda cok kotuyumm.ne bilim.yaa.tuaf hissdiyorum kendimi...dua et bana...yaren.ne dedi.gosterdinmi testi kuzummmmSeydam cnm arkadasim cok sevindm sabah testi gorunce sok oldum hepimizin dualariyla kucaginada alicaksin cnm insalla
Kan yok kuzum herlde bi hafta olsunda.en az 2hafta beklemek istom bakalim.ne olck.bi yandan.yapim bi yandan yapmm..off bilmm.iki kere kaybedince korko insan yaŞeydamız hamilemicanımm inan nasıl sewindim..şok oldum resmen:))inş kandada çıkar canım ne Zaman yaptırcan test
Dua istommm duaaaaa...bol bol uda..ay.bizim ki.kocamn.olmus bu arda kuzm..masllhhhtsk ederiz cnmm..insallah bitanemmm senin guzel haberinide alicaz insallah..buarada testinide gordumm allahim dualarini kabul eyledi insallah bitanemm ve bebisin seninledir allahin izni ile...cokk cok cokkkkkk sevindimmmm:)))
Eki Görüntüle 686178
merhaba kızlar bugn test yaptım dayanamdım..
rabbm nasip eder inşllhh ...silikte olsa çizgi geldiii
Eki Görüntüle 686178
merhaba kızlar bugn test yaptım dayanamdım..
rabbm nasip eder inşllhh ...silikte olsa çizgi geldiii
kizlar bugun dra gittik oglusum MASALLAH buyumus de 2 hafta onden gidiyomus ayyy nasil heyecanlandim gorunce anlatamam yaaa kipir kipirdi bebgim yerinde durmuyordu dr bu cok hareketli boylesini gormedim dediminigim benim, dr cok iyi besliyorsun MASALLAH dedi yavruma, yaa kalp atisini duymamiza bile izin vermiyordu surekli donuyordu zipliyordu cok garip hissler duygular bunlar ALLAHIM tum isteyenlere bekleyenlere nasip etsin INSALLAH AMIN 4 hafta sonra ayrintili ultrasona cagirdi
Seydam bence kan testi de yaptir kuzum ya esinden gizli haberi olmasın kızıyorsa Allah korusun ya birsey olursa ona göre hareket edersin cnm dualardasin Rabbim bu defa meleğini sana bagislasin insallah onu korusun sağlicakla kucağına almayı nasip etsin insallah
ayyyyyy inanmıyorum şeydacım cok sevindim şüküler olsun hep dedim rabbım sanada tez zamanda versın bak geldı meleğin benımde böyle cıkmıştı ilk testim dualrım senınle kuzucum rabbım sağlıkla yavrularımız kucağımıza almayı nasip etsin dikkat et kendıne lütfen
:
Şeydam cnmmm gözlerim doldu inan çok mutlu oldum senin adına inş. bu sefer herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın melegini tarif edilmez bi sevinç var içimde
şeydacımmm selam canım nasılsınn..hamileyim yazmışsın çok sevindim tatlım RABBİM kucağına almayı nasib etsin.. sen yinede kan testi yaptır değerin belki yüksek çıkar belli olmaz ona göre dr önmelm alır.kanaman olursa yinede ihmal etme dra git durdurabilirler ilaçla..yok cnm yaptrmıcam yaa..ay şuan testi yaptım hamileyim vedikkat eiyorum kendime onn haricinde kafaya takmıyoprum..bakalım ne olcakkk..olursa ztn kimysal gene kanammolur öbür türlüde bakarızzz herşey yolunda giderse ii olur..eşim sağlıkcana uğrşma diyror..belki haftaya giderim ner bilim ya insann içinde korku oluyor...gitceksin kan testinnn rakamalrı korkutuyor şimdi
aminn kuzuminşllhh kat kat artar...hayirli aksamlar kizlar
Masaallah seydam cok güzel haber bu Allahim Insaallah degerlerin hep kat kat artar canim cok sevindim
sinem Masallah canim bebisine Allah nazarlardan saklasin aldiklarini giydirmek nasip etsin
diger kizlar gelin artik yazin nasilsiniz naber?
ben doktora gittim songülüm beni merak etmis sagolsun. pekte ic acici bi seyler söylemedi acikcasi. kistler yok olmus ama doktorum daha var gibi ama o önemli degil önemli olan bendeki sivi rahimazindaki ve onu yok edemiyorlarmis yani anlayacaginiz zervix dedikleri yumurta aki sivi o asitliymis ve öldürüyormus spermleri malesef. yani mayis normal denemek istedim ama pek umutlu konusmayinca doktor zaman kaybetmeden en iyisi asilamaya gecelim. zaten doktor direk normal deneyin simdi demedi asilamaya gecebiliriz dedi yani.
1mayis batim mayis ortasina asilama olurum mayis sonu sonucumu alirim. eger asilama tutmazsa direk tüpe gecebilirmiyim diye sordum cünkü doktorum 3asilamadan sonra tüpe geciyoruz demisti bana simdi tabi asilamadan sonra tüpe gecebiliriz ama 3kat masrafi oldugunu unutma dedi. aaaahhhh masraflari kim düsünüyorki
neyse canlar benden bukadar yarin görüsmek üzere kendinize cici bakin
öpüldünüz
Cnm nerelerdesin merak ettim kan tahlili yaptırdınmı
şeydacımmm selam canım nasılsınn..hamileyim yazmışsın çok sevindim tatlım RABBİM kucağına almayı nasib etsin.. sen yinede kan testi yaptır değerin belki yüksek çıkar belli olmaz ona göre dr önmelm alır.kanaman olursa yinede ihmal etme dra git durdurabilirler ilaçla..
yok cnm yaptrmıcam yaa..ay şuan testi yaptım hamileyim vedikkat eiyorum kendime onn haricinde kafaya takmıyoprum..bakalım ne olcakkk..olursa ztn kimysal gene kanammolur öbür türlüde bakarızzz herşey yolunda giderse ii olur..eşim sağlıkcana uğrşma diyror..belki haftaya giderim ner bilim ya insann içinde korku oluyor...gitceksin kan testinnn rakamalrı korkutuyor şimdi
İNŞALLAH canım benimm..batın gectimi bak ben 3-4 gün varken test yapıp öğrendim sonnra gidip kan yaptırdım aynı gün 113.43 çıkmıştı dr hamilesin dedi hemen ilaç verdi o yüzden sende fazla bekleme yinede hayırlısı olsun..evet cnm hamileyim herlde
ayy kuzum yok hafaya kdr yaptrmıcm bilmm ne etsemm yaaa off...haftaya bi olsunda eşim gececiyken gidicem..ama çok tuafımm..düşünemiyorumm...
kanmam olursa gidicem ztn dr bu sfer gırtlana yapışcam hhahah...ama olmıcak bu sefer bebğim gelicek
evet cnm hamileyim herlde
ayy kuzum yok hafaya kdr yaptrmıcm bilmm ne etsemm yaaa off...haftaya bi olsunda eşim gececiyken gidicem..ama çok tuafımm..düşünemiyorumm...
kanmam olursa gidicem ztn dr bu sfer gırtlana yapışcam hhahah...ama olmıcak bu sefer bebğim gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?