Insaallah bizde öyle düsünüyoruz bi normal deneyelim ama doktorum bana derseki hemen hamile kalman gerekir diye ozaman haziran temmuz gibi asilama olabilir cünkü tekrarlaya bilirmis ve benim acilen cocuk yapmam gerekiyormus. genellikle bu dogum yapmamis kadinlarda cikiyormus bu. senin bi arkadasin vardi 5yildan beri cocuk isteyen onun hic cocugu varmi yoksa oda ameliyat olsun doktorunla konussun kendiliginden yapmiyorlar burda ben istedim yapildi.
esimde bende cok rahatladik gercekten simdi hic olmazsa kafamizda soru isareti yok acaba su varmi bu varmi diye sebebini ögrendik tedavi oldum sükür.
tatile gidin sizde eminim cocuklar icinde degisiklik olacak. 2günde olsa hafta sonu gidin gezin.
evet canlarim bende sizleri hep merak ediyorum üzülüp seviniyorum sizinle. iyiki varsiniz canlarim öpüyorum hepinizi teker teker
bencede cnm sorun ortadan kalktı ınsalla mayıs ayında hemencık oluverırı
o arkadasımın bebegı yok aysem ve hıc bı sorun bulunamıyo yasıda kucuk ne olca bılmem ama bunları mutlaka anlatıcam bı kere asılamda yaptrıdı aslında
ay bu arada bızım sedefımızde de bı sorun gorunmuyo esındede onada soylesek dımı ama
ınsalla yaz ıcın tatıl planı var yarenım cok ıstıyo babasıda kıyamıyo
bakalım ıkı ufaklıkla yogun olsada gıdıcez