kendimi tam dogum iznine hazirlamistim. Aklimda hep bebek icin alacagim esyalar vardi. Sorunlar da var bazi is arkadaskariyla.
Sonra amcamin kizida orda calisiyor, anlatmistim konusmuyoruz artik. Simdi amcamin öbür kizida oraya basladi...
Offf offf..
ayy cnm sen hamile kaldığında kendin demiştin istedinzi yapın aklınızdana tmayınca olmuyor diye hatrldınmı..kendi nasihatina kendin uy şimdi ttlımm..
iş yerindeki sorulrdanmı bıktın çok mu stresli yoksa cnm hayrola
tamm talım koly gelsin yormadan kendiniiiKızlar benim biraz işim var onları halledeyim daha sonra fırsat bulursam gelirim
ah kuzum hep oyle dıyoruzda ıs oraya gelınce farklı oluyo ıste
tamm talım koly gelsin yormadan kendiniii
aynn ölee tatalımyaaa....
Veeee benmmmmkii kazndı esss mustafaaa
amannn bırdıler ıkı oldular desene can sıkıcı bı ortam cnm pekala kurtulma sansın varmı oradan
Kendimi tam dogum iznine hazirlamistim. Aklimda hep bebek icin alacagim esyalar vardi. Sorunlar da var bazi is arkadaskariyla.
Sonra amcamin kizida orda calisiyor, anlatmistim konusmuyoruz artik. Simdi amcamin öbür kizida oraya basladi...
Offf offf..
kım kız mustafa
tek kurtulus dogum izni canimBide gecen gün büyük olanla carpistik, kucakladik nerdeyse birbirimizi.
Ya görüsmemek sorun degil, onlar kinlerini besliyorlarla sinir oluyorum. Bazi seyleri inadina yapiyolar.
Hic görüsmedikleri insanlarla görüsüyorlar artik, sirf ben görüsüyom diye.
haha zor durum cnm aman bence dıkkate alma hıc onları yok mus gıbı davran
bu arada anlamadım cnm bu yumurtlamandakı salı pazartesı olayını bı anlatsana bana
pazartesi calisma yaptik, sali günüde ovulasyon testi yaptim pozitiv cikti.
Acaba tutturdukmu diyorum..
kız ne dıyon sen tam zamanında sey etmısınız
kız ne dıyon sen tam zamanında sey etmısınız
bende ondan dedmm mi yetrki ol desin rabbmm...
72 saat duro onlr ..döllşme süreside 72 saat
öylemi dersin??? Testin paketinde pozitiv cikarsa 24-36 saat icinde yumurta catlar yaziyodu
Öylemi dersin??? Testin paketinde pozitiv cikarsa 24-36 saat icinde yumurta catlar yaziyodu
kiz baya uzun ömürlülermis
Bi yerde okumustum 7 güne kadar kalanlar varmis
cnm 3 gune kaaa yasaröıs o supermenler sen bı daha adet olursan ılk gun basla adamına bı gıdıyo gelmıyo supemenlerın omru uzasın
Kiz baya uzun ömürlülermis
Bi yerde okumustum 7 güne kadar kalanlar varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?