ayy kızlar erken gelimn yaaa..vala belim ağrıyoo heee...
ayy bugn banyoya girdim ayy bi baktım kırmızı bişe gidoo..ayy aklım durdu resmen meğersem kırmızı çorabımın tüyleri ayak parmaklarımn arsına yapışmış suyu görnce aktı.ödüm patladı hee..dedm erken daha adet olmm için ne iş bu dedm
aa cnm cokta kucukmus ay kactır unutuyorum yarenımden 2 yas buyuk ay baya yas farkınız var oyleyse
13 yaş var kuzum aramızda :) hatta ay olarak hesaplarsak 14 e yakın
Ay kuzum yüreğimi hoplattın yeminle.bırak artık düşünme kırmızıları bak ben hissediyorum bu ayla birlikte elveda kırmızılar hoşgeldin MUCİZEMM diyeceksin sende.inşallah dualarımdasın kuzucum.sen stres yapma yeterkiiii.
2 kardesmısınız cnm
ayy kuzum nasıl sıkılmasınkii allh aşkına baksana kimse yok..off her yerim ağrıyo ztnn napalım bugn erken çıklımmı
ay kendimi hiçkimse gibi hissettim bian aşkolsun.neyse bakalım bende çıkayım siz çıkıyosanız
ah bebem olurmu ole sey ask olsun bız 9 dan b erı burdayız azcık sıkıldık sankım
Ay kendimi hiçkimse gibi hissettim bian aşkolsun.neyse bakalım bende çıkayım siz çıkıyosanız
Arkadaşım geçmiş olsun.ne ameliyatı oldun??geçmişi okuyamadım ben bilmiyorum.geçmiş olsun allh şifa versinBen hala hastanedeyim cepten giriyom ayrintilari yazarim. Dun ameliyat oldum ama terslik oldu cikarmadilar neza.an cikarim bilmiyorum. Ayaga kaldirmadilarda beni irazdan kalkmaya yardim etcekler
Ben hala hastanedeyim cepten giriyom ayrintilari yazarim. Dun ameliyat oldum ama terslik oldu cikarmadilar neza.an cikarim bilmiyorum. Ayaga kaldirmadilarda beni irazdan kalkmaya yardim etcekler
Ben hala hastanedeyim cepten giriyom ayrintilari yazarim. Dun ameliyat oldum ama terslik oldu cikarmadilar neza.an cikarim bilmiyorum. Ayaga kaldirmadilarda beni irazdan kalkmaya yardim etcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?