Cnm bende düşünmeyecem diyorum ama nasıl olur düşünmemek bilemiyorum inş. tutar hayal kırıklıgına ugramam
ay ben 9+5 te gittigimde gerci o zamanlar daha kucuktu ama ultrasonda gordum kipirdanmalarini cok guzel duygu kendimi tutamadim agladim kollarini bacaklarini acip zipliyordu bebegim, 11+6da gittigimde ise artik cok belliydi cizgileri baya buyumustucanim sanirim ikili testin yapilacak cunki bende de 11+6da yapildi bide cinsiyyeti de belli olur o zaman INSALLAH
canim sakin asilama hakkinda dusunme gunleri sayma bak o zaman nasil gececek zaman ben oyle yapmistim
arkadaslar benim cikmama gerek ALLAHA emanet olun gorusmek uzere
arkadaslar benim cikmam gerek ALLAHA emanet olun gorusmek uzere
İnş cnım ya o kadr istiyorumki artık hamile birini görünce içim sızlıyo resmen insanın kalbi acırmı inan acıyo..tüp bebekten umutlu olsam bu sefer tutmazsa yıkılıcam...umutsuz olsam bir günüm bile zor geçicek...çok zor dönemler..allahım bu yoldaki kimseyi geri cevirmesin..bu listede birtek ben kalıcam diye o kadar korkuyorumki...çok uzak bi hayalmiş gibi geliyo...çok karışığım ama çok güçlü görünüyorum etrafa.kinsenin yanında bebek konusuna girip hasretimi belli etmiyorum..iyimi kötümü onuda bilmiyoum.tek başıma kaldığıma ağlıyorum hep sesli dua ediyorum allahıma..bildiğin bağırarak...bi kre daha hayallerim kırılırsa dayanamam gibi hissediyorum...
ay canim benim muge anliyi ne yapacak cocuk siz en iyisi cizgi filmine bakin
sedefim darisi basina en kisa zamanda aramizda dur sanada bulassin, gecenlerde youtube-da normal dogum izledim cok korktum normalden sezeryana-da baktim ondan da tirstim:18: hayirlisi artik, canim bence bi sakincasi yok sonucta tup bile olsa normal bebek simdi ben asila ile hamile kaldim ama dr biz bunu tup gibi dusunelim dedi ona gore 12. haftama kadar progestan kullandim
AMIN canim AMIN darisi basiniza ya insan bi garip oluyor her gun sukr dua ediyorum ALLAHA isteyen her kese bu duygulari yasat diye AMINNN
tatlim bende oyleyim cok sabirsizim bizim de pazartesi randevumuz var ama beklemek istemiyorum her gun ultrasona girip bebegimi gormek istiyorum, canim darisi basina cok bisey kalmadi az daha bekle hissedeceksin INSALLAH AMIN
ah canim iyi guzel diosun da ne bilim zor gelio sabah 6 da kalkicam hazirln et eyle 7 de cikmm lazim 8.30 da ders baslio ve 1 de bitio amann ne bilim bakalim allahtann hayirlisi artik..olmadi biraz giderim sonra rapor alirim gitmem napim
:))) saol cnm buyrun beraber olsun:)) evet zor canim yakinimda kimsem yok 1.5 saatlik uzaklikta halam var oda ameliyat oldu gelemio tekim yani esim saolsun vallahi yardimci oluo anlayisli..bize 5 saat canim hamburg biz polonya cek sinirindayiz...alismaya calisiyorum pazartesi almnca kursum baslio ona nasil gitcem die dusunuorum 45 dklik yol off off hic gidesim yok sabhin korunde kalk git pehhhh...
ay evet cnm napim bska guzel bisi yokk tv de ama heyecanli oluo kizz bu yakalandi bu kacti bilmem ne:)))) hahay seviorum napim
Sinem delyam sedef suay zeynep sevdigim arkadaslarim burdaymis kac sayfA yazmislar ve ben o ortamda yokmusum yikildimmmmmmm
Sinemim nasil oldun bakim bi kac gundur goremedim bebis nasil ay kobtrol 11+6 daymis bizim o zaman dr cinsiyetini gordu ama solemedi sende mugeyw bakiyon he ay bu nezen i merak ediyorum he
Delyam senin sonuclarsa cok iyiymis tatlim cok sevindik.biraz zaman gecsin pit pit oynamalarini duyacaksin
Sedefim ne ditoruz bu yaz bebis gobusunde olacakkk
Suay im cnm insalla hersey yerine getirilecek ve kizini kucagina alacaksin birden kiz geldi icimden
41 zeynep cnm cok is guc yapma tamammmi cnm kafanida dagitmsya bak pek dusunmemeye calis dicem ama olurmu bilenedim
allh razı olsun kuzum bol bol duadan başka insann neye ihtiycı ourkii..her şeyn başı dua...günaydın kızlar nasılsınız
canım tebrık ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi bende senı cok tebrık ederim değerin cok güzel
canım benım adete 3 gün varken yatım 69.7 cıktı bugün 32 günüm dr. haftaya cumartesi gel dedi gelmeden bır gün önce tekrar kan testını yenıle dedı bende kan pıhtılaşması olduğu için iğneye başlıyacağız değerim inşallah o güne kadar yükselir sende içini ferah tut kafana takma daha yakında kalp atışlarınıda duyacağız inşallah ama genelde kalp atışları 6-7-8 haftalarda duyulurmuş
seydacım senın için sürekli dua ediyorum inşallah meleğine kavuşacaksın kuzum benım toprağım sen yeter kı huzurlu ol ben her zaman sükrettım yınede ediyorum veren allah alan allah o yüzden yıne allahıma emanet rabbım sanada bu duyguyu hemen yaşatsın inşallah
ya aslında adı uğurlu topik tüm anneler hamiş kalıyor desen saldırırlar herhaldeşaka bır yana herkes bebişleriyle uğraşıyor sanırım
inşallah yarenım benımde bu sefer içim cok huzurlu rabbıme sığındım
ayy kızz çocumun şimdiden pskilojisini egale eme ne olur..kahvalti hazirladim filn ole canim yoksa katilmazmiyim:)) iiyim cnm suan genelde ogleden sonra baslio:))) muge anliya bakiyoruz bizde yavrumla:))) siz napiosunuz
cnmm biraz evi toparladım o kadar kendimi yormamaya çalışıyorumSinem delyam sedef suay zeynep sevdigim arkadaslarim burdaymis kac sayfA yazmislar ve ben o ortamda yokmusum yikildimmmmmmm
Sinemim nasil oldun bakim bi kac gundur goremedim bebis nasil ay kobtrol 11+6 daymis bizim o zaman dr cinsiyetini gordu ama solemedi sende mugeyw bakiyon he ay bu nezen i merak ediyorum he
Delyam senin sonuclarsa cok iyiymis tatlim cok sevindik.biraz zaman gecsin pit pit oynamalarini duyacaksin
Sedefim ne ditoruz bu yaz bebis gobusunde olacakkk
Suay im cnm insalla hersey yerine getirilecek ve kizini kucagina alacaksin birden kiz geldi icimden
41 zeynep cnm cok is guc yapma tamammmi cnm kafanida dagitmsya bak pek dusunmemeye calis dicem ama olurmu bilenedim
allh razı olsun kuzum bol bol duadan başka insann neye ihtiycı ourkii..her şeyn başı dua...
rabbim verir rabbm alır...ne edicen cnm biz sadece rabbimize sığınıyoruz...
tpromm :=)
ay banane biizm topimz de uğurlu sadece arkdşllrımız vefasızDD
şaka bi yana boşver ne edlim yaa
ayy kızz çocumun şimdiden pskilojisini egale eme ne olur..
yavruma olumlu şyler söle..olumlu şeyler göster ne o vurdu kaçtı..uyuz oluyorum ..o program cıktından beri millet daha ii öldürmeyi öğrendi..daha ii yalan söylemyi..kılzar daha cabuk kaçıyor..13 yaşındaki kız kaçmışş..heyy rabbm kimseyi öle imtahan etmesn..
gecen face bi baktım 10 yalındaki kız sevgilim doğum günü ne alsam acaba dedi..şok oldummmm..
oyuncak alsın ne diim şimdi...
dicen sen nerden bilon hahahah
bende anamdan bilom anneme ne vakit gitsem o izlooo
ananemn yanndada torunu kalo..daha 4.5 yaşında bana diyoki şeyda abla bilmmne teyzenn katilini bulmuşlar dünürü çıktı dedi...ananeme bi baktım yazık..çocun beyniolmuş
hemde ne sohbet ne sohbet kaçırdın sen yarenım ayyy inşallah benımde hep kalbımden kız geçiyor ama sağlıklı olsunda fark etmez bana göre bir annenın ılk kızı olmalı hem dost hem arkadaş sırdaş dahada güzeli ablasen nasılsın bebiş nasıl
ayy cnm ne dicem şimcik benm bi tanıdığım vardı o kist için ameliyat oldu..sonra 2 ay sonra hamile kalmıştı..ameliyattan sonra 2 ay korundu sonra yumurtalık tedavisi ve aşılam oldu ve ikiz bebeleri oldu...Çikolata kistim vardı canım ama çok küçüktü.doğum kont hapı kullandım erisin diye.yarın kontrole gidicem inş sona adetimle beraber tedaviye başlıcaz.ankarada genartt tüp bebekte yaptırıcam doktorum mehmet erdem..
ayy faturalara yatrıyoum bi bakim dedim aaaa hereks burdymış yokmuşum ya ben :=)aa seydam napıyom kız bu saatte aaaa
cnmm biraz evi toparladım o kadar kendimi yormamaya çalışıyorum
ayy cnm ne dicem şimcik benm bi tanıdığım vardı o kist için ameliyat oldu..sonra 2 ay sonra hamile kalmıştı..ameliyattan sonra 2 ay korundu sonra yumurtalık tedavisi ve aşılam oldu ve ikiz bebeleri oldu...
hee bu arada karmsarlık yok..o listede tekte kalsan ya da kalsam ya da kalsakk...yanımzda bir sürü kişiler olcak bizi anlıyan bizimle aynı aşamalardan geçmiş..bizi en ii anlcıak lkişi buırdaki kızlar..asla ama asla karamsarlık yok...
ben diyomşimdi bunları sana ben olunca snede bana destek olcaksınki üstesinden gelelim güzela rkadşım benm...
bi erde opkumştum...EĞER AĞLIYORSAN,ÜZÜLŞÜYORSAN,BUNU TEK SEBEBİ SENSİN...(NE OLURSA OLSUN SEN İSTEMEDİKÇE ENİ KİMSE AMA KİMSE ÜZEMEZ..)
HORMONLARIMIZ BİZİM SAYEMİZDE ŞEKİL ALIYOR...
mutlu olduğumuz zamanlarda emin olki her şey daha kolay..sters en büyük düşmenımızz..gelde bunu kendine inndır..başkasına sölemsi kolay ama kendine zor kuzum bunuda biliyorum cnm...
ne etcez gülücez mutlu olucaz..ve hep innaıcaz...
asla yorulmıcaz...
ben diyorum bazen..belki hiç olmucakk..belki rabbm hiç nasip etmicek..bir bildiği var biliyorum...belkide obür tarfta mükafatlnırcak..valla cenete gitcem bilsem bu dünyada dahi durmak istemyrum...
bi yerde okudum gene cenenti anlatıyordu... 1 satte doğum olcakmışş acı yk..istedin gbi çocuk shaibi olcaksın..belki o şeklde mükafatlanrılcam ne edim.. o yüzden ağlanıpğ zılabnıp ne kendimi züyorum ne rabbimi gücendiryorum ne de eşime eziyet ediyorum..napalım...bi derdimiz var derman arıyoruz...rabbm bir çıkş kapısı göstersin bize...
derdini verdiği gbim dermnınıda versinn...
sen üzülme kuzum ağlan sızlnn..hepimzi yapıyoruz bunu...SERT BİR ŞEKİLDE YERE ÇAKIL Kİ BİR ANDA YUKARI ÇIKSIN MORELİN...
anladın sen bneii he??
ayy faturalara yatrıyoum bi bakim dedim aaaa hereks burdymış yokmuşum ya ben :=)
ben sidikli oldum songüll
sürekli tuvalte gidom artık sidik kokusu burnumda hep...
banyo yaptım yok sidik kokom ben...eşime dedm saçmalama kokmuyon dedi ama sidik kokm ben bilimm...
iicene huylu biri oldum ben yaa
he ıyı yapıyon cnm ay kv yatan hastamıydı cnm
iidr uş senden nabrr...ne var ne yok kızçeeeşeyda cnmm naber
ayy valla uyzu oldum ben olcam valal saçını başını yolmuştum he...ayyy kuzum ne güldüm haaaa aynen benım annemde öyle eşim dizinden ameliyat oldu 7 gün annemde kaldık ben calıştığım için işe başlayınca annemı aramış ne dese beğenirsin anne ben senınle müge anlı yı izlemeyı özledim o katıl ne oldu bulundumu ayyyy sok oldum yaaa kız şimdiki cocuklar şaşıyorum aman benım kızım öyle yapsa gebertırım 10 yaşında ne sevgilisi deli ama burda suçlu aramayacaksın asıl suçlu anne baba tv. bilgisayar bunlar en tehlıkelı düşman tabı bilinçli kuladıktan sonra sıkıntı yok
tabıkıde uğurlu canım benım hepsi bebişleriyle uğraşıyor yarın senınde görürüz
sorma tatlım uzuldum gercekten
ya bı anda yazarken kız doğdu ıcıme bende ılkının kız oldugu ıcın cokmutluyum cnm sımdıdem sohpet edıyoruz kardesıne kucuk annelık yapıyo
benım bebıs ıyı cnm 10 gun sonra 6 aylık olucak nasıp olursa supurge yaparken uyudu kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?