kızlar ben hamileyim darısı hepinizin başına inşallah sedef şeyda hepinize olsun inşallah seydacım benım son adet tarihim 09/mart/2013 tahmını doğum tarıhı : 15/aralık/2013 evlilik yılı : 2011ilk bebiş olacak ınşallah sıkıntısız olur
Cnm hamileligin hep böle sorunsuz geçer inş.Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlaaarrrr ben geldim.çok güzel haberlerle geldim hemde.bu günkü kan tahlilimin sonucu 1063 çıktı herşey yolunda mucizem gerçekleşti.rabbim burda olan olmayan,bebek isteyen herkeze hayırlısıyla yaşatsın bu mutluluğu.rabbim evladı olanın evladını bağışlasın olmayana da nasip etsin inşallah.kızlar siz uğurlu geldiniz bana.perşembe günü ultrasona giriyorum kalp atışlarınıda duysam iyice rahatlıcam.nolur dua edin bi sorun çıkmasın.
Huhuu kızlar nerdesinizzz acaba..millet şubatta topik açmış 888 küsür olmuş biizm sayfa 239 da .tabe bu benim linkli sayfama göre..puff uyuz oldum şimdi hee.açaba topin isminimi değiştrsem ya
o milletlerden biri de benim
AYY CNM BENM YAAA SEnn için dememştim halbukii..başkası için demiştim ben..olsun send eüstüne alın
kıskandım kısakndım işte
alınırım canım niye alınmayım bende martta topik açtım ve yeni üyeyim kıskanma yahu
eski yen,i farketmez kızzz....
bizim bi topimiz vardı yeni yılda yeni arkşlr gelsin diye açtık..pehh nerdee eski arkşlr kaldrık tek başımızaaaDD
Hey onca topiktndw nasil buldun kuzum sende arkadasimin yazdini
Bilmem bi garip geldi
yok kız üüzlmem neden üzlimkine..allh razı olsun az ardş var ama alhh hepsinden razı olsun pek vefalılar...ilk sayfya bak o kdrda az değil he??hmm anladım canım :) üzülme yeni arkadaşlar edinirsin yeniden
garip olan ne????
Arkadasim yazdigi anda denk gelmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?