Songuuuul kiz cok heyecanliyim uyuyamadim inan icim kipir kipir kalpten gidecem yarin olsa bitse sali sabahi test yapsamm.
Klima ne geldi biliyonmu ben 18.3.doktora gittim ve bana catlamis dedi yani haftasonu catlamis olmaliyim ustune 14gun ekledikmi bugun yarin olmaliyim dimi oyyyyy karnima kelebekler girdi ucusuyor
Evet canim var gulen yuz testlerden ama nezaman yapayim yarinmi
Bide bugun resmi tatil nobetci eczane bulmam lazim benim.
selam hanimlar nasilsin bakalim..ben hic iyi degilim cok kotuyum bu velet bana anasina cok cektirioo...gece 3 de kalktim yatakta aglamaya basladim bulantidan o derece kotuyum(( bugun 3. ayimiza girdik teyzeleri 1 ay gecsin de insallah benimde bulantilarim gecer...nartanemm clearblue nin dijitalinden al canim o hemen cikio benim 1 gun onceden cikti yani belki daha once yapsaydim yine cikardi..hayirli haberlerle gel bitanem
ee olcak o kadar annesı ıstıharet etmeye bak cnm bıde bulancakmı dıye dusunme dusundukce dahada gelır ben yarende 7.aya kadar kustum yas gelırdı gözumden resmen
ay gecen sormustum ne fıtılı kullanıyorsun sen cnm
evet sormustun cnm ama hemen cikmak zorunda kalmistim:)) fitil migde bulantisi icin dr son cagre bunu verdi kullan dedi ama buda 2 saat sonra karina sanci vuruo wcye zor atiorum kendimi ole yani gecirio ama o verdigi sancida olduruo adami eger dr bunuda birak derse yarin kontrolum var bakalim ne olcak artik allahtan hayirlisi..dusunmesem bile yine vuruo kiz valla felaket oldum...ayy 7 ay nasil dayanirim bennnnn(( babannem 9 ay boyunca hep kusmus yaa insallah ona benzemem...sizlerde ne var yok canim cok skilio evdeyim zaten bu moralle disarimi cikilir..
selam hanimlar nasilsin bakalim..ben hic iyi degilim cok kotuyum bu velet bana anasina cok cektirioo...gece 3 de kalktim yatakta aglamaya basladim bulantidan o derece kotuyum(( bugun 3. ayimiza girdik teyzeleri 1 ay gecsin de insallah benimde bulantilarim gecer...nartanemm clearblue nin dijitalinden al canim o hemen cikio benim 1 gun onceden cikti yani belki daha once yapsaydim yine cikardi..hayirli haberlerle gel bitanem
evet sormustun cnm ama hemen cikmak zorunda kalmistim:)) fitil migde bulantisi icin dr son cagre bunu verdi kullan dedi ama buda 2 saat sonra karina sanci vuruo wcye zor atiorum kendimi ole yani gecirio ama o verdigi sancida olduruo adami eger dr bunuda birak derse yarin kontrolum var bakalim ne olcak artik allahtan hayirlisi..dusunmesem bile yine vuruo kiz valla felaket oldum...ayy 7 ay nasil dayanirim bennnnn(( babannem 9 ay boyunca hep kusmus yaa insallah ona benzemem...sizlerde ne var yok canim cok skilio evdeyim zaten bu moralle disarimi cikilir..
Yapmayın allahaşkına biz anne olmak için ağlıyoruz hergün her gece.etrafımızda hamile görünce gözlerimiz doluyo imreniyoruz sen bulantıdan şikayetçisin yakınıyosun nasıl dayanırım ben diye!!!allah dayanılmayacak dert vermesin
seydaaa aksama bızlesın dımı nısan bebegı bende merak ettım he
Ecvet juzum burfayim ama halen amcamlrdyiz kuzum sen napon niisannnnnnnbebekkkkkkkkkkkkk nerdesinnnnkusssssss
Delyamm.nasilsn tatkim nasil gdiyor
canim iyiyim sukur sen nasilsin? evet bende hep hamile kalinca sikayet etmiycem diyodum simdiye kadar da hic sikayet etmedim 12. haftaya kadar midemden cok cektim, su an belime sanki hancer saplaniyor ama ben seviyorum bu agriyi ALLAHIM en kisa zamanda sana sedef ayseye berrine ve butun isteyen arkadaslarima nasip etsin AMINNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?