Hayır kuzum hemen çıkmadı bi 10 yada 15 dk sonra beliriverdievet uğurum oldu burası inşallah.
Bi sartla af ederim sende bebisinle benim icin dua et Insaallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde bu ay bebisim gobusume konmustur onun icin sua et af edeyim seni eger olmazsam 1NISAN TEST yapcam bakalim
Ama songul eger 1nisanda olmazsam adet seni kirmicam senin icin 2nisan test yapcam canim sozzzz
Bi sartla af ederim sende bebisinle benim icin dua et Insaallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde bu ay bebisim gobusume konmustur onun icin sua et af edeyim seni eger olmazsam 1NISAN TEST yapcam bakalim
Ama songul eger 1nisanda olmazsam adet seni kirmicam senin icin 2nisan test yapcam canim sozzzz
cnm benım unutmusum tatlım 30 dk ıcınde mı cıkmalıydı 5 dk mı
Insaallah bende nisan ayinda mujdeli haberimi alirim. Kizlar ben uyusam iyi olcak cep alsamlari gozlerimi cok yoruyoryarin gunduz girmeye calisicam kendinize iyi bakin iyi geceler
Nisanbebek dualarin icin cok sagol canimRabbim saglikli hayirli hamilelik nasip etsin ve sonrasindada kolay dogumve saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Mevlam bizlere Insaallah
Songulum yarenle arasi op benim yerime yarenede soyle ayse ablasi icin dua etsin ki mujdeli haberimi alayim Allahin izniyle
Opuldunuz
Aynen cnm ya ay cok ozledim arkadasim seni ben ya napiyo ufaklik buyudumu ah abisinemi cekti tostos
Merhaba..
Ben geldim ama 2 dk. lığına.. Ömer Faruğu uyuttum ama her zamanki gibi hemen uyandı..
Şimdi yürüteçte bağırıp duruyor.. Fazla vaktim yok anlayacağınbız..
Alt kattaki komşum bile geçen gün, ne kadar çok ağlıyor bu çocuk, sesi çok geliyor dedi bana..
Birazdan, ( bağırma temposu artınca) apar topar çıkacağım haberiniz olsun..
Anam ben geldim, milletin sesi kesildi.. Nerdesiniz bayanlar.. Zaten 2 dk. vardı, gitti 1 dk. sı...
oh cnm ıyı yapmıssın uykusuz gecelere devammı
ah komsulardmı dayancak kapıya annesı
gece uykularınız nasıl
Gece uykusu mu, o da ne?...................
Hiiiiç sorma.. Ne sen sooooooooorrr ne ben söyleyeyim...........
Neyse ben çıkıyorum..
Muhabbetinize de doyum olmadı ha!!
İyi geceler...
Ben geldiiim arkadaslar nasilsiniz bakalim
Huhuuuu kim var kim yok cepten anlasilmiyor bi ses verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?