Kızlaaraarrrrrrrr müjdemi diyim ne diyeyim bilemedim bu gün eczane tam kapanacakken fortine diye bitest aldım veeeeeee silik de olsa ikinci çizgim çıktııııııı
Herkese selam.. Bu topik gene gece çalışıyor galiba.. Arada bakıyorum kimse olmuyor..
Özledim sizi.. Öpücükler benden size.. Yaramaz oğlum tüm saniyelerimi dolduruyor..
Malesef 1 dk. bile kendi kendine duran bir çocuk değil.. Sürekli kucakta..
O yüzden uğrayamıyorum hiç..
Allah'a emanet olun.. Yeni hamişlere hayırlı olsun.. Rabb'im kolaylıkla tamamına erdirsin..
Darısı diğer arkadaşların başına inşaAllah..
kız bak sana çok kızıcam haaaaaaaa,hiç sorduğun yok beni,yazdıklarımada cevap vermiyon,bak bozuşucaz heeeeeeee
Hayirdir seydam neyin var.
Bende hastayim hala sesim bozuk
Kızlaaraarrrrrrrr müjdemi diyim ne diyeyim bilemedim bu gün eczane tam kapanacakken fortine diye bitest aldım veeeeeee silik de olsa ikinci çizgim çıktııııııı
Aaaaa ciddimisin cnm cok sevindimmmm arasta bende 3 gun kala yaptim silik cikmisti
Tebrik ederim cnm Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin insallah hadi bakalım sıra kimdeydi:)))
Ay çok değişik ya çok mutlu oldum valla.pazartesiyi iple çekiyorum şimdi.rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu sonuna kadar sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasipetsin inşallahhh .
Selam arkadaslar ben geldiim. Kinaya gittik annemle yeni geldim annemlerde kaliyorum burda pazartesi resmi tatil.
Cok sukur biraz daha iyiyim
Nisanbebek ask olsun hani beraber test yapcaktik hani nisan 1bekliyorduk kustum artik gonlumu nasil alcaksin onu dusun bakim bu arada ikinci cizgin hayirli olsun Allha kucagina almayida nasip etsi saglikli gene
ınsalla cnm ya cok bı sevındım ugurlu geldı bak burası
heemn cıktımı cnm sılık cızgı
Selam arkadaslar ben geldiim. Kinaya gittik annemle yeni geldim annemlerde kaliyorum burda pazartesi resmi tatil.
Nisanbebek ask olsun hani beraber test yapcaktik hani nisan 1bekliyorduk kustum artik gonlumu nasil alcaksin onu dusun bakim bu arada ikinci cizgin hayirli olsun Allha kucagina almayida nasip etsi saglikli gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?