cnm alık olmayanı yokmu orda ay bıde esprıde yapmıs mujdemı ısterım ay seyda olsa varya ıyı atar yapardı
Sorma valla zaten bu ay tutmadıysa ben bidahaki ay kürler yağlar denicem testleriyaptırcam ama inşallah tutmuştur kocacımada yazık çok çaba sarfetti bu ay
Yapmadım atar artık napim 4 yıllık doktorum dolayısıylada 4 yıllık hemşirem.bide ben sevindim birazcık merak ediyordum evet ama 3 gün daha beklemiş oldum işte fena mı.
ayy valla hamile kalmıyı bırk benmki durrsaAyy dımı bu ay hamıle kalırsan ocak bebrği oluyobenım satım 29 marttı.
İnsalah migdesi saglamdir seydam benim ki cok narin zaten gastrit var öyle herseyde yiyemiyorum cogu şey yaramıyor
Ayy insallah cnm ya alkol nerden çıktı yine uff kullanmıyorum ki:))) iyi valla denizlerede git ben yazın gezemicem ama ya neyse bı daha ki yaza artikin hayırlısı olsun kuzum sen bı Hamiş olda Deniz'i ayağına getiririz biz:)))
aman onlarda sasıyo valla gel gel gıt gıt haha
aman sut olsunda neden olursa olsun cnm
ben yemege baslayınca cok farkettım cnm brazda abarttım yemegı sankımmm
ay bu arada adet oldunmu sen cnm
bugun dr umla telde konustum arkadasım ıcın aramıstım emzıren annelerın hıc adet olmaması ve duzensız adet olması normal guzelım dedı bana guzelım dedı cnm benım muck ona kocaman
hımmm ne kadarlık evlısın cnm sen 7 degılmı
evlenmeden öncekı aıle hekımınemı gıdıyosun ay bıde sen körpecıkmıssın 21 görunce kendımı eskımıs hıssettım
ayy atar atar..hepinize öğretcem atar yapmayı hahahahah..adım çıkmış dokuza inmez sekizeYapmadım atar artık napim 4 yıllık doktorum dolayısıylada 4 yıllık hemşirem.bide ben sevindim birazcık merak ediyordum evet ama 3 gün daha beklemiş oldum işte fena mı.
ayy valla şaşıyoki ne şaşıyuoo..malxzeme olayına girdika artıkınaman onlarda sasıyo valla gel gel gıt gıt haha
ayy cnm yanaş bana yanaşş..bende 3 ay önce düşürdüm veledi bende uyguladım şidmi yumşlerim bana göz kırpıyooo...sende şifnı gör kuzumslm kızlar,ben aranıza yeni katıldım,ben bundan 3 ay önce düşük yaptım(sadece ilk sayfaya bi göz attım)şu an bnde ballı,tarçın.çörekotu karışımını yiyorum,bklım faydasını görücezmi....
cnm alık olmayanı yokmu orda ay bıde esprıde yapmıs mujdemı ısterım ay seyda olsa varya ıyı atar yapardı
slm kızlar,ben aranıza yeni katıldım,ben bundan 3 ay önce düşük yaptım(sadece ilk sayfaya bi göz attım)şu an bnde ballı,tarçın.çörekotu karışımını yiyorum,bklım faydasını görücezmi....
1yıllık evliyim ben.aile hekimim değişmedi.sen kaç yaşındasın ki hadi hadi taş çıkartırsın bizlere eminim.
1yıllık evliyim ben.aile hekimim değişmedi.sen kaç yaşındasın ki hadi hadi taş çıkartırsın bizlere eminim.
hımmm cnm ben 8 yıllık evlıyım 1985 modelım anla artık yasımı 30 a yaklasınca artık doğum tarıhınden gırıyorum olaya
ama bak ne güzel iki evladın var aramızda 8 9 yaş var ama nekadar güzel dolu dolu mutlulukla geçirmişsin aradaki farkı sen.ama bişey söyliyimmi 29 30bu lar kadınlrın ytam kadınlıklarını hissettiği yaşlarmış.dahada güzelleştiği yaşlarmış.
ayy kız ne uyuz oldum hee şimdi valla tam yolunmalıkmış ya o..ayynasıl uyuz oldum hee....Ay sorma mucizem ya. Nasıl umutlandım elim ayağım kesildi valla heyacandan.
Kızlar ben çıkayım artık eymenı doyurup bende yatayım tabı uykusu dağılmazsa
Hepinize ıyı geceler
ay bakma kuzum sen ona ...ay kuzum bunla elif varya çıtr çıtr kaç yaşındalan görsen 21 22 taş çatlasın 23 var dersn ..
Kızlar ben çıkayım artık eymenı doyurup bende yatayım tabı uykusu dağılmazsa
Hepinize ıyı geceler
Taş çıkartırlar valla ozaman bana ben 21im ama 25 26 hep öyle diyorlar bana.yapılıyımda azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?