ayy kız adamada yazık yaa..sen yaaşdın birde adam ayaşttın ya hell olsun valla sana..kuzum vrdır bir hayr bakalım sonu hayır olsunnnHey allahım yabu gün benimkide aradı.aldınmı test sonucunu hadi güzel bi haber ver bakalım dedi.bende dedim müjdemi isterim.müjdemi isterim deyince adamcık umutlandı kıyamam hamilemisin dedi.yok dedim müjdemi isterim şekerim yokmuş.anlatınca olayı köpürdü valla.ama ne yalan söyliyim ben sevindim Rabbim biraz daha bekletti beni.bu vesileyle beklemiş olcam.kesinleşcek iyice
iimrb bayanlar.. ben yeni katıldm aranızaabi konuda fikrinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz ? ben en son martın bu ayın yani 10 unda adet oldum 5 gün sürdü normalde 7 güne kadar evam edyodu ama bu ay kısa sürdü.. prolaktinim yüksekti bu ay tedavi gördm allah şükür 1 e düştü doktor bebek için hiçbi sıkıntımın kalmadğnı söledi... sorum şu ki şu 2 - 3 gündr göğsüm ağryo acyo ve karnım batşyo yumıurtlama dönemimdeym galiba ama bu bel ağrısı neden anlamış deilim yumurtlama döneminde bel ağrır mı ? bide bu dönemi değerlendirdik ilişkiye girdk ve afedersiniz ama eşimin menisi hala içimden çıkmadı çok komijk bişi ama evet yani hiç ayağa kalkmadım geçen gün bi sonraki günde geç kalktım geç duşa girdm ama çıkmadı yani
sizce bu neden böle olmuştur ? şimdiden tşk
![]()
ttalım ilk önce merhaba..eet yurtlama dönemn prolktin hormnn düzene girdiese ne mutlu sana...yumurtalama döenmnde akıntı bel ağrısı szivilcenme yada parlak bir yüz..kahvernegi leke ..göğüste ağrı zızı herşey olur..sen ii değrlendr..gün aşırı ilkşiye gir...
meni dediğin şeye gelince emn ol o akmıştr..sen uyurken akmıştr frketmmşşindir..illa tuvalte gitmşindr ozmn akmıştr.spermler içerii gider sıvı dışrı gider bu çok norml...5 gn 7 gn boşver takılma onlara..o rahmdeki tbakanan kalınlığıyla alakalı cnm...kendinde demşsin duşa girmişin o akrken anlamamışındr