Sorma ya hemşirede elinde tahlille müjdemi isterim dedi Allah dedim kesin hamileyim.şekerin yokmuş gözün Aydın dedi. Ağlasammı gülsemmi bilemedim.
Şimdi anneme gidiyorum akşama görüşmek üzere hepinizi öptüm.
Kizlar nasilsiniz? Gerci kimse yok ama yine sorayim dedim :))) benim bugun ikili testimin cevabi cikti dr aradi hersey normal dedi cok sukur cok.sevindim hemen size de haber vereyim dedim
Canlarim ben her zaman topike bakiyorum ama kimse olmayinca cikiyorum, meri ve buzin artik gelmiyolar mi topike???:26::26::26: meryem hesabini kapamis sanirim IU yaziyor altinda
Ben hamile kaldim diye asla gelmemezlik etmem sadece bizim saat farkimiz var gec saatlere kadar kalamiyorum sizin saatle en gec 22-23-e kadar kalabiliyorum. Songulcum canim benim agrilarim oluyor acaba bebek buyuyor diye mi???:26:
Hanimlar benim kirmizilar geldi bugün
Yine beklicez...
Olsun ama bak leylek yola cikmiis
ayy kuzum sana şunu sölim bir kişi yüzünden bi huuzrsuzluk çıktı..bende gel dedim bişe olmaz dedimm...iki hanfendi artık gelemk istemdini söldi..aslında biri diğerini etkiledi...ölee artık aramızda olmayanları anmak istemyorummm..biz artık kendi armızda devm edicem..o kişi kendi üyelini iptal edip ikinci üylelikle dolşıyor boşver kuzuuuAnacım kendimi fena kaptırdım ilk tüpte olacak gibi.bide olmazsa(
Gül gibi geçiniyoz ya topiğimizde bu zamana kadar hiç öle bişey olmadı.heralde herkes gergin birbirine patladı olayıda bilmiyomya heralde öle oldu:))he ya yaza hamile kalırım inş:))gerçi yazın kalırsam bebekli tişörtlerden giyemem göbeğim çıkmamış olur daha:))ama olsun bende kışlık olanlarından bulur giyerim:))))
Okadar tuhaf bişey olduki Allah'ın işi işte.kanda bhcg bakacaklarına laboratuvar da şekerime bakmışlar.hemşire mümkün. Değil böyle bişey dedi.ama olmuş işte yinede çok sevindim çünkü yarın sabah vercem kan ve en azından adetime 4 gün kalmış olcam beklemiş olcam yani.
Sorma ya hemşirede elinde tahlille müjdemi isterim dedi Allah dedim kesin hamileyim.şekerin yokmuş gözün Aydın dedi. Ağlasammı gülsemmi bilemedim.
ayy cnm benmm yaaa..valla ikili testn sonucu olmlu çıktı diye htrlıyombne nednebu kdr geç geldi bilmm..ne bilim ben sonuçndı diye htrlıyom ya da risk yoktu ya ondndr kuzum...ayy cnm saat farkı zor olo bilorummm tatölım..ay neden olduki ağrılrın acabaKizlar nasilsiniz? Gerci kimse yok ama yine sorayim dedim :))) benim bugun ikili testimin cevabi cikti dr aradi hersey normal dedi cok sukur cok.sevindim hemen size de haber vereyim dedim
Canlarim ben her zaman topike bakiyorum ama kimse olmayinca cikiyorum, meri ve buzin artik gelmiyolar mi topike???:26::26::26: meryem hesabini kapamis sanirim IU yaziyor altinda
Ben hamile kaldim diye asla gelmemezlik etmem sadece bizim saat farkimiz var gec saatlere kadar kalamiyorum sizin saatle en gec 22-23-e kadar kalabiliyorum. Songulcum canim benim agrilarim oluyor acaba bebek buyuyor diye mi???:26:
ayy sen bol bol dua et kuzum bana vallahi duaya sabra ihtiycım var..rabbm sonunu hayırlı kılsın kuzummmm..ay cnm sen unutma benii kuuzmm..bak hamişlerin duası kabul olur sen bol bol dua et bana bana :=)Seydacim bu ay senden cok umutluyum INSALLAH sonu guzel olur calismalari ihmal etme tatlim ALLAHIM guzel kalbine gore sana hayirli kucagina alacagin saglikli bebekler nasip etsin AMINNNNN......
Hanimlar benim kirmizilar geldi bugün
Yine beklicez...
Zorladim artik cik bi yola diye, yine bir yil ugrasmak istemiyorum..
Gerci doktorum bu3 ayda hamile kalmazsam yumurta takibi yapacak bide hormon takviyesi..
şeyda canım nasılsın
iiidr kuzucumm sen nasılsın..kız özldm seniiki lafın belini kırk yaa..npon gtinmi doktra ne ettn..gnn naısl geçti
iyiyim bende cnm bi kaç daha yazdım sana ama sen çıkmıştın bugün gittim doktora klomen verdi yine yumurta sayıma göre aşılama yapacak bu ay sen neler yapıyosun
ay cnm sen yazon ben sana cvp yazom bi gömrüşmedik inn ya :)
aman ne olsun iim bend ekuzummm...
ay hade baklım kuzum yaaa çörek otu yapsana ne olurrr...zmnı gelnce ben sana süt buhrıda yap dicem..sanırım bugn ikinci günn yarın başla işte hem top karabi,bere hem çörek otu karışımına sonradan aişılma yapılmadn bi gn önce de süt buhrı yapcz tammmı..allhın iznyle üstseinden gellcz kuzum
hey ben geldımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?