Seyda sende benim dogumgunumde yap mayis 5bana hediyen olsun ay ne guzel olur bende songule saka yapcam nisanbebekle beraber ce eeee yapcaz
Benim adetler düzensiz 20 günde bir oluyorum 3 gün sürüyordu 7 aydır istiyoruz en son gideyim dedim doktora.benim annem 30yaşında girdi ;(
of kuzum sen eskıden bu kadar fena bı kadın degıldın bızım topık senıde bozdu hahahahaha
ay 20 gundede perıyod hemen bıter o zman sen adet bıtımınde yumurtluyosun bılıyosun dımı
Nisanbebek annen de cok erken olmus. Senin hemen cocuk dogurman lazim yasin kacti cunku anneyle alakali oluyor menapoz.
Sifree anlayamadm seydam kafa duruyor sanirim pilim bitiyor
Nisanbebek canim yanlis anlamadin umarim acilen derken kolay olmuyor bizde yasiyoruz Insaallah acilen gebesin veya en yakinda kalirsin ozur dilerim canim uykum geldi ne yazdigimi sonradan fark ettim
Anacım kendimi fena kaptırdım ilk tüpte olacak gibi.bide olmazsaHaha nelrr oldu neler yaza gebe olan arkadasim.
hımm analıdm cnm çikolata kistini duydum ama ne oldunu bilmodum tam olarkk..ayy kuzum yaaa ne bilim çi,kolta kadr sevimli olmadığı kesin kuzummm
Aynen kuzum adı tatlı kendi acı.allahtan benimki gebeliğe engel olack kadar büyüm değil.ki zaten büyük olsa bile hamile kalanlar var allah verdikten sona hiç bişey engel olamıyo...
tamm cnm senn içinde bol bol dua edrm kuzum rabbm her şeyn hayılsını versin kuzu
hayırlı olsun kuzum yeni ayın inşşlhhbu ay olur...
ayy ben anlamdım senn gnn gelmşmydi..ay kafm karştı bak şimdi heee...neyse işllhh songln dedi gbiii sende kızlar değer 200 fln derken 5000 olck sonrcamı kese kalp atışı derken kucmıza aldımız gnleride görcezz..gerginliğide boşver4 kuzum..herkes ne oldunu bizi ne olark gördünü.bize mne kdr değer veini çok raht görmş oldukk i oldu..birkişi yüzünden her şey ortaya döklmş oldu
ayyy ayyy neden olduki şimdi o yaa...neyse hemencik gelsin hemncik yeni aya başlıyalım ben kahverengi gbi gelemsine bişe diyemm..bekim devamı gelmez ne hoş olur deme
boşssverr kuzuzcukkk çokk uzun meseleeeeler....ceviz kabunu bırk elma çekirdeni doldurmucak şeyler ama çok uzatılıp kin ttuldu için olo....sen merk etme her şeyiii...
yaza hamile kadın heee
Kızlaaaarrrrrrrrrrr
cnm sabah ber kacıncıya bakıyorum hadı yazzzzzz bakım
Normal olsa bekleyemezdim İnan nasıl şaşırdım resmen Rabbim bekletti ya böyle bişey mümkün değil hiç duymadım
haha ne guldum sekerın varmıymıs barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?