ay benım gozumden yaslar geldı yıne yuttum ıyıkıde yutmusum oh
Bende testimde seydanin dedigi isim gibi naz gorme istiyom gerci bi pasada olabilir
Seyda senin test gunun nezamandi
Songul sende bize eslik etsen atesini olceriz yumurtlama gunlerindeki belirtileri karsilastiririz akalim aynimi
Ayy songul ben bu ay corekotu karisimi yedim ama bi kac gun dayanabildim ogurdum hep yutanakadar korktum artik biraktimbeli 4gun sabah aksam yemisimdir
Ben zaten test sonucunu soyleyecem siz saka yaptigimi sacaksiniz yada saka yapcam inancaksiniz yada bize saka gibi positif cikcakk. Bir nisanda yapalim ya iyi o gun::))
İyiki yutmuştun bak paşan var kucağında.ben bunu deneyeyim muhakkak bu ay .
1nisan gelsin bebisler yasasin bir nisan bir nisan test yapma kampanyasi baslamistir katilim sayisi artsin gobuslere bebis dolsun yuruyuse katilalim kizlar
Seyda uyudunmu varmisin 1nisan testine sende
dene cnm ay senın sorun neydı cnm
Rahim duvarı kalınlaşması,yavaş çalışan yumurtalıklar ver genetik olduğu için şüphelenilen erken menepoz.
Ayy songul ben bu ay corekotu karisimi yedim ama bi kac gun dayanabildim ogurdum hep yutanakadar korktum artik biraktimbeli 4gun sabah aksam yemisimdir
Ben zaten test sonucunu soyleyecem siz saka yaptigimi sacaksiniz yada saka yapcam inancaksiniz yada bize saka gibi positif cikcakk. Bir nisanda yapalim ya iyi o gun::))
Seyda sende benim dogumgunumde yap mayis 5bana hediyen olsun ay ne guzel olur bende songule saka yapcam nisanbebekle beraber ce eeee yapcaz
dene cnm ay senın sorun neydı cnm
Ben bu ay öğrendim bunların hepsini doktorum hemen başlıyoruz dedi çalışmalara.gebe kalmakta tedavi ama tam günlerini yakalaman gerek.eğer gebe kalmazsan bu adetinle beraber tedaviye testlere başlıycaz dedi
KIZZ NE 1 NİSANI HAHAH 2 NİSANDA KONTROLUM VAR KUZUM BVENMM AA BEN ARKDN GELOMMMM1nisan gelsin bebisler yasasin bir nisan bir nisan test yapma kampanyasi baslamistir katilim sayisi artsin gobuslere bebis dolsun yuruyuse katilalim kizlar
Seyda uyudunmu varmisin 1nisan testine sende
heh bak o olurr. 5 mayısta yaprızzz testii ohhh ne hoş olur ozmna kdr kanamm gelmezse ne ala...gelemzse bebk tutubndu demekkkSeyda sende benim dogumgunumde yap mayis 5bana hediyen olsun ay ne guzel olur bende songule saka yapcam nisanbebekle beraber ce eeee yapcaz
ay ben 1 de yatıyodum hehe amannn bulmusum sızı ıyı oldu he
saka maka baya sayfa yaptık kızlar ne guzel oldu dımı
hadı yumurtalılar calısır ılac falan kalın rahıme ne yapabılıyolar
ay benım annemde 37 de menopoza gırdı benımde genetıkmıkı
yumurta rezervlerın ne durumda ne kadar suredır ıstıyorsunuz cnm
Niye olmaz nisaaan yaaa
Ama songul ben uslu biriyimdir niye oyle diyon nezaman yapcaz biz testimizi ozaman ebe hanim benim 4gun var nisanbebekin 6gun bunu ortasini bul bakam ozaman yapak sanki ben sana o gunde saka yapamam heh:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?