Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsiniz??? Coktandir girmedim özledim sohbetinizi.
Benim bugün bütün gün basim döndü, birde asiri adet sancilarim var ama adetin kendisi yok.
Gögüslerim de büyüdü yine
Acaba bunlar adet belirtileri mi yoksa hamilelik belirtileri mi????
Daha bat a bi kac gün var..
hımmm anladım tatlım onada bakılcak ya bu kız arastırmaya gıdıyodu ve ık defa kıst cıkmadı bu tahlılı yapmamıslar
defalarca prolaktın yuksek cıkmıs ama hıpofızdenmı neden kaynaklanıyo dıye arkasını aramamıalr bu nasıl bı duzen anlamadım benım dr ma göturdum hemen bunları ıstedı cnm tedavıye ona göre başlıcak
cnm sen bı dahakı aynmı başlıyosun tup bebege yumurta durumun nasıl
ewet canım bidahaki adetimle başlıycaz.yumurta durumunu şuan bilmiyorum:)tek istediğim şuan kistin gitmesi![]()
hepimize çok geçmiş olsun bi an önce bebeklerimize kavuşma dileğiyle allah en güzellerini nasip etsin bize inşallah....(ya nasip etsinde ewlat bu çirkinde olsa sevilir:))
ewet canım bidahaki adetimle başlıycaz.yumurta durumunu şuan bilmiyorum:)tek istediğim şuan kistin gitmesi![]()
huhuuu gacılarr nerdesinizz acabaaa
ayy ayferrr ne güzel olurr heee deme musmutlu haberleee...topimizz şenlenirrr..
ay bende gittim doktora bir sürü yumşim var öne çıkn bir tne arkdan gelenlerde var maşşlhh...songüll hemen bir fl baktr bana![]()
ayy kızz bir tanesi döllşse yetr kuuzm ayy dr öle dedi bana aman aman çok ii çok içersi dedihaha kuzum omları bı motıve edıp costurmak lazım he
naber kizlar???
ayy kızz bir tanesi döllşse yetr kuuzm ayy dr öle dedi bana aman aman çok ii çok içersi dedi
uyuz ama ii doktr..ne akıntı var ne ağrı ne hoşş sessiz sedasız
iidr kuş sen napon
naber kizlar???
ayy kızz bir tanesi döllşse yetr kuuzm ayy dr öle dedi bana aman aman çok ii çok içersi dedi
uyuz ama ii doktr..ne akıntı var ne ağrı ne hoşş sessiz sedasız
iidr kuş sen napon
ayyy topik halkı çok yavşsınız heee.....songl hanım songl hanım bi ilgilnsen şu garip kızanla nerelere tkılıyon acaba sennnn
napayim kuzum hayataimda ne kadar da cok SAHTE INSAN olduguna bakip durumuma üzülüyordum
sizler napiyosunuz?? yumoslariniz varmis gözünaydinbiri ikisi sneinle kalir insallah
aa ıyı cnm sen nasılsın bakalım ay bana ıncelmıs geldım cnm bı anda :)
nasıl gıdıyo bakım
napayim kuzum hayataimda ne kadar da cok SAHTE INSAN olduguna bakip durumuma üzülüyordum
sizler napiyosunuz?? yumoslariniz varmis gözünaydinbiri ikisi sneinle kalir insallah