ben yatıorum kızlar uykum geldi erkenden herkese iyi geceler
ohh maşallah canım,elllerine sağlık
cheesecake olsa yenirdi şimdi ımmmm
eline saglık canım şimdiden afiet olsunn 5 cesit çok diil mii yada öle mi hazırlanıorsunuz hep
ıyı tatlım sen nasılsın ıyıleştınmu bakım
Nasılsın canımm
iyiyim zeynepcim yalnız başıma oturuyorum ve çok sıkıcı
sen nasılsın bakalım?
ohh maşallah canım,elllerine sağlık
cheesecake olsa yenirdi şimdi ımmmm
arkadaşlar ben buay klomen kullandım sonra doktor 1 gün arayla ililki verdi ilişkilerden 1 gün sonra duphaston diye bi ilacı sabah akşam tok kullan dedi adet görürsem gel adet görmezsen gene gel bakalım dedi bu şkilde hamile kalan varmı acaba otururken yumurtalarım batıyoo gazım varmış gibi
yokmu böyle olan arkadaşlar yazanda olmadı ya bana ayaklarım deli üşüyoo hamilemiyimki akıntım öyle yok biirtek göğüs ucum şişti
Canım inş hamile kalırsın ama belirtilere takılma insan hüsrana uğruyo sonakendimden biliyorum.kullandığın ilaç galiba bebeğin tutunması için.bende ona benzer bi ilaç kullandım ama yine olmadı.şunuda söleyim canım ben adet olmama yakın el ve ayaklarım hiç ısınmaz.inşallah sende farklı olur.probleminiz ne sizin?
guzel topıkımın guzel bayanları nerdeler nbakım
Kizzlaaaaarrrr nerdesiniz acaba kimsecikler yokmuuuu burqlarda
hey cnmm ne yapıyorsunnnnnn yatmadan bakım dedımm burda gördum senıı
Ay esim uyuyo hasta...illa otema odasinda yatcazzz...o bi koltuga ben.bi.koltuga puffff...horluyoda uyuyamadim bende bi bqkim dedim dedim ne yaponu birilri vmi.diye
slm kızlar ben geldimama moralım bozuk yaww dudagımın kenarında yara cıktı hem de ıkı ayrı yerde bıde cok pıs kasınıyo ya yemekte yıyemıyom sabahtan berı guc bela demın salata yedım esımde dıyo atesın dısarı vurmus senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?