evet ömer çok hoşuma gittii...
ayy kızz sagoll..göbüşünü sev bize bol bol dua ett kuzummmm
ayy cnm ben onu burun dsandm ya hahha..kocamn burunDD
kollrını yerimm ben onnn..
neden bu kdr kist oluyor yaaa...doktru takip etmesi lazım aslında..kullndığın ilaçlar kist yapanbliyo..benmki oyüzden hepp kontrol altında tutuyor benniii
allh 2. evladını sna tez vakitte bağışlasın cnmmm..çock krdeş istyince çokl zor olo k
çılgınn gene ne olo acabaaaaa...bi de bakim banaaa
tatlım sen ilk defamı altn muayne oluyorsun acaba...o cubuk dedin şeyy ulrtasona bağlıu olan şeymi acabaaaa...
eğer oysa ultrasondru o...
kuzum ultrasonla sADECE rahimi göürr..eğer spremlerin öle gttini görse tüplerin tıklaı olup olmadınıda görr..o yzden o tarz yorumlar yapması çok saçma..böle bişyi görmez cnm..ulrtasonla yumurtalıkları.. rahim kalınlığını görebilirrr eee diğerleri zor kuzumm..sperler ilk önce ortaya gelr ordan tüpleregeçer ve oluşan yumurtaya rastlar...her iki insanda sağ ve sol yumurta var ve onlar her ay bir iki 3 5 yumurta çoğltrbüyürler..kanldan karşılaşır öleee....yani spermn kanala girdini görse rahim filmine gerek kalmaz cnm
vallaha bilmiyorum canim burdaki islem ile ordaki islem farkli olabilir ama su sekil anlatayim biraz acik olacak kusura bakmayin. ultrason aletini biliyorum o zaten ucu kalin yuvarlak bisey onlada bakti sperm göremedi artik yumurtaliklarima giden veya o yolda hicbir sperm yokmus canim. sonra eline aldi bir ince cubuk nerden baksan en az 15cm uzunlukta ve alttan beni kerpetene benzeyen bi aletle acti cubugu soktu sivi cekti sonra o siviyi bi camparcasina sikti resmen sperm gibi katiydi hatta öyle bi SIKTIKI ayni krem santiye benziyordu.
nbana söyledikleri oydu canim normalde doktor spermleri ultrasonda görmek icin bakti ama sperm görmedigini söyledi. bu sekil spermleri nerde görebiomesi lazimmki artik orda hicbirtane sperm yoktu. ilk gittigimde yumurtam catlamamisti sonra araya haftasonu girdi bugünde catlamiis dedi ve sperm yoktu demekki yumurtanin etrafina bakti rahime bakti. aslinda iliskiden 16saat gecmis oluyor ve coktan ulasmasi gereken yereulasmalari gerekirdi diye düsünüyorum.
ilkdefa olurmu canim ben ilk gebeligimde hep alttan bakti doktor sonra kürtaj oldum yine alttan oldu ve sonrasinda kontrollerimde hep alttan ultrasonla. herseferindede ilk defa baktiriyormusum gibi hem cekinirim hemde kendimi kastigim icin agri hissederim