haha ben 3 ay olmadın bilon beni kuzum her seferin de var var diye gidodumCnm sedefim ya bilirim heyecanla beklerken o o in tokat gibi gelmesini en uzucu hem adetin gecikip umutla gunlerin gevmesi en son kanda baktirdigimda tam 43.gunumdu yikilmistim resmen o kadar gecen gunde yoktur derken icimde hep ya varsa vardi insalla cnm seninde sonun benim gibi okucak o bebek yazin gobekte olucakkkkk
Kısmetten öte yol yok kızlar.ben öle salağımki hala adet olmadığım için belki kanda çıkmamıştır daha sona çıkar belki diyorum hala kendime.kızlar ben artık tüpe başlıycam sizce 1 ay ara veriyimmi yoksa hemen başlayayımmı bilemedim???
haha ben 3 ay olmadın bilon beni kuzum her seferin de var var diye gidodumD
canim bitanem cok tesekkur ederim AMIN ALLAHIM sana da en kisa zamanda bebis nasip etsin dualarim hep sizler icin balimmm
evet canim ama ben henuz oglum diyemiyorum bebegim diye seviyorum isim olarak 3 isim arasinda kaldim yusuf, omer, fatih canim bu 9+5 gunlukde cekilen ultrason resimleri 11+6da cekilen resimler ikili test icin kanla beraber turkiyeye gonderildi magalesef bende yok
Eki Görüntüle 658556 Eki Görüntüle 658557 Eki Görüntüle 658558
canim cok uzuldum ALLAHIM en kisa zamanda sana hayirli bebekler nasip etsin INSALLAH AMINNNNNNNNNNNNN
anmm anam maşşllhh ayy uzun süredir görmüyordum bebek ultrasn resmii..çok gzel oıldu bu yaa..ayy kız özlemişzz heee....
maşşlhh rabbm nazardan sakınsın ömerimizi..haha ne bilim ben pek sevdim bu tipe ömer çok yakıştııhz ömer gbi adaletli olsun şanı yürüsün inşllhh..haksılıklar karşınsında dimdik dursun..
kızlar nasılsınızzzz ben gelebildim sonunda
kocamın arkadasları oldugu için ay kalkmıyor erkekler ayda bir görüşüoruz diye.
26nisan da da bizde toplanacagız
ayy bende bişe yapmaıdm kuzum..sabh 7 de kakltım eşim geldi kalvaltı yaptık sonra 9 da yattım cuma saatine gelodu kaklktım..yemek fln balldı çörek otydu ..anlat hele ne ettın bugun bakım
bugun ben gece kadar uyudum tabı ufaklık ıntıkamını aldı bı mızmızlık baktım derdı var gıbı verdım surup sonra 4 sate yakın uyudu ev dunden kalmaydı derın bı temızlık yaptım oh mısss gıbı sonra aras yaren derken saat bu saat oldu daha banyo ovcam onuda hallettımmı tamamdır aras hala dalamadı hala mememde bakalım ne zaman uyucak pasam
evet çok zorr çokk..rabbm evladı bekletmesinn..yoksada hemencik adeti yollsıncok zor dımı kuzıum bebek yok adet yok
pufff som gecede olucak ısmı kuzum benım yavvvvv
kızlar nasılsınızzzz ben gelebildim sonunda
kocamın arkadasları oldugu için ay kalkmıyor erkekler ayda bir görüşüoruz diye.
26nisan da da bizde toplanacagız
ay kucucuk ne tatlı degılmı cnm ya ama ufacık kalbı var onun buyucek kocaman olucak muıcıze resmen
ay evetttt hiç seorma kızdım o yüsden beyime de
ama 1 ay önceden sözleşince mazerette olmuyor..
sizde yeni gelmişsiniz sankim???
bir bakayım gecmişe
ay evetttt hiç seorma kızdım o yüsden beyime de
ama 1 ay önceden sözleşince mazerette olmuyor..
sizde yeni gelmişsiniz sankim???
bir bakayım gecmişe
ayy ben bayılıyom ona yaaa.atem tutem ben seni şkere katem ben seni akşama buban gelende boynuna atem ben senii..ayyy benn çoukum yaaa...çizgiflm kanlında öğnmiştimm...ay arasın gozler cın gıbı bunu dınlıyoz ızlıyoz
ben uyucam sımdı
Mircan Kaya - Atem Tutem Men Seni - YouTube
ayy bende bişe yapmaıdm kuzum..sabh 7 de kakltım eşim geldi kalvaltı yaptık sonra 9 da yattım cuma saatine gelodu kaklktım..yemek fln balldı çörek otydu ..
yok peynrdii..öle uğrştım saat gbi eşim uynadı yemek yemicem haid gel dedi..gittik o lahmacun aldı ben dürüm sahile indik yedikk...bi rüzgar bir fırtına hemen eve geldik..ardından eşime trip attım..ve osnra şımarıp işe yolldım tam bura gelodum hopp kapı çaldı eşimn teyzeleri geldi çaydı oydu buydu gttler..öel kuzm..ayy aras neden öle yaptı babsı gtti sana muzurluk yapoo oo
evet çok zorr çokk..rabbm evladı bekletmesinn..yoksada hemencik adeti yollsın
ayy ben bayılıyom ona yaaa.atem tutem ben seni şkere katem ben seni akşama buban gelende boynuna atem ben senii..ayyy benn çoukum yaaa...çizgiflm kanlında öğnmiştimm...
banyoo yapmm lazım yaaa.....
bu arda beyzda kıvanç var bu kdr şiri oldunu frktmmiştim hee.sarı erkkleri sevmm ben..tipide pk hoşlanmm ama huyu pğek hoşuma gitti yaa..ayten şiiirni okudu pek severim bendee...
hoşbudum canımmmmmmmgezentii senii....ayy gez gezz senn baklaımm..anam bende çok isterdim öle gemzyi eşimn arkşlrı fln nerdeee..benmkii kapalı kutu ev kuşu benide ev kuşu eti yaa
hoş geldinn cnmmm
ayyyy bende kötü oldumevet yaaa..minncık bişeee
ama bi tuaf oldum yaa bayadır görmüyoduk yaa..ult da ne kdr netmiş hee çok güzel çıkmış ma kollrıı görmedim ben veledinn
neyse dah 40 gun var alıstırırım kendımı
ben taaa 9 da geldım kımse olmayınca cıktım gulummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?