bende çıkıyosun diye ses etmedim hhee geçmiş olsun kuzum..dikkat et kendine
sen neden geç gelon bakim bu ara hemen söle yoksam başka eylere yorarrımDD
ay hiç gidesim yok ya neden böl ebilmm kii
dua ettn kötü bişemi dedik..ben kimseye acımam rabbim acıısn derimm...ii gecelr sanna
Meryem inan ben ne dokuyun nede eskilerdeyim konuyu sen actın ben birsey demedim eğer eskide olsaydım buraya gelmezdim tamamen iyi niyetli olarak halınızı sormak icin gelmiştim yeminle
ay ne tribal hatunsun sen ya hahahah güldürüosun beni
hoş bulduk canım nasıslınn
ne gibi yere yoracan ben geliommm kimse yokduu songül var dı bi o da hiç konusmas saolsın
Ya sorma benimdee sussamı konussam mı karar veremedimm
anlamadım daa zatenn ne ayakk kırk ayakmı nee
ne zaman bıraktım kime nerde bıraktım
yani bu gece bizimlesiiiin
yapmayin kizlar kirmayin birbirinizi. rana gebesin bebegini etkileme bu sekilde üzme kendini anlasilan gecmiste tatsizliklar olmus ama artik gelecege bakalim.
yazdiklarinizdan birseyler cikarmayin kendinizi üzmeyin
burasi bu sekil kalabalikken biraz zor cikarsin canim
Bazen çok eğleniyorum bu topikte
Yok cnm gidemedim sagol uykumda yok zaten biraz daha size takılayım
bazen tutuor işdeee güldürebiliorsam ne mutluuu haahuuuhhaaahuuuuay ne tribal hatunsun sen ya hahahah güldürüosun beni
dogru diosun canım ısık sonradan sönüooyavru kusum ben cıktım sen gelmıssın yoksa konusmammı cnm benım ısık sonradan sonuyoya sedef vardı ben baktıgımda
ohh bende adet olıcamm sanırımmbende iyiyim cok sükür sende durumlar nASIL
ben yarin doktora gidiyorum yumurtlama günümde
Bencede cnm bukadar kalabalıga denk gelmiyorum hiç bulmuşken sizi gitmem
yani bu gece bizimlesiiiin
yapmayin kizlar kirmayin birbirinizi. rana gebesin bebegini etkileme bu sekilde üzme kendini anlasilan gecmiste tatsizliklar olmus ama artik gelecege bakalim.
yazdiklarinizdan birseyler cikarmayin kendinizi üzmeyin
burasi bu sekil kalabalikken biraz zor cikarsin canim
CNM BENIM GECMI OLSUN SANA al keyıflıce pc yada telı yavastan yaz uykunda yok nasılsa sabahta uyursun doya doya
ayy hepinizde nerden bildiniz yaaa
canim sen idrar testine ne bakiyosun bende de cikmamisti beta hcgde cikti evet ben de gunde 3 defa vajinal koyuyodum progestan 200luk 8 ya 9. haftaya kadarda kullandim
bende prenses saniyodum ama prensmishani deyim var ya ye eksiyi getir ayseyi ben hep eksi yiyorum meger yalanmis
evet canim dr bu pipili dediarasa arkadas geliyor INSALLAH onun gibi akilli uslu ve ogle seker bi bebek olur AMIN
ayy canim bana da hep kiz gibi geliyodu:26:
ayy tatlim sende de basladi demekki yemek nerdeyse yemiyorum ama midem cok fenalasiyor hic yemiyim diyorum bu seferde acliktan midem agriyor limon yiyorum gunde 1-2 tane rennie falan biraz iyi geliyor
evet canim sen solemistin demek senin de 6. hissin baya kuvvetliymisevet bitanem hayirli bi evlat olsun da fark etmez cinsiyyeti
evet tatlim yavrum pipiliymis , bence de sedef gebe ama nuh diyor peygamber demiyor bi test yaptirsa ne olacak sanki
ayy canim songule katiliyorum ayni sehirde olsak varyaaa seni kendim zorla gotururdum kan vermeye
bazen tutuor işdeee güldürebiliorsam ne mutluuu haahuuuhhaaahuuuu
dogru diosun canım ısık sonradan sönüoo
ohh bende adet olıcamm sanırımm
sen calısmalarım başlıcann
zeynep sen napıon nasılsınn
Sagol tatlım zaten genelde telden giriyorum eşim pc de oluyo telden biraz zor oluyo ama neyse
ii yaptın kal canm eglenirsin belki bizimle:)Yok cnm gidemedim sagol uykumda yok zaten biraz daha size takılayım
hahahah kırk ayak mı ay cok komık:))ya sorma benimdee sussamı konussam mı karar veremedimm
anlamadım daa zatenn ne ayakk kırk ayakmı nee
ne zaman bıraktım kime nerde bıraktım
şimddiii sustun sustun dedigine bakBazen çok eğleniyorum bu topikte
Meryemmmm kuzummm geldı mart be hep soruyorum bıktın nbenden bat ne zmandı adetlıykenmı gıtcen dra yoksam bıtıncemı
bıde sılkelencenmı
senin derdin ne söle bi madde halinde yaz barii
merak ediosarsan girer gizlice okur gidersinn
ben ne oldu tam bilmesemde elbet hatanı kabul ettigine göre bişiy vardır
malum ki istenmiorsunn ne sen bizi gördün ne biz senii
kırk yıllık ahbah diilizkii kopamıorsunn
sen baska bi amacın var bence neden durdundurda geldin simdi yazıorsun
gercekden bunu acıklaa merak içindeyim
ben seni dogal ulmuorum yazdıkların öle hissediorum kusura bakmaa
Ben biraz halsizim cnm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?