ayy ben yerdegistiremem ama sen kari bu taraflara yollaahh canimmm gelde gor yer degistirelim dicem de nerde olduguna bagliisuan varya nasil yagio anlatamamm esime diom bahar geldi baharrr hahaha
canim valla teskin etmek icin demiyorum icime oyle doguyorinsallah canım korunmam bitti zaten.
15 16sı gbi beklenen adetim sonra calısmalar baslıyor
inşallah öle olur hemen hemen tüm arkadaslarım öle diyorlar saolun acaba beni mi teskin ediosunuz dedim gecende:)
elif ii biraz eymen gazlıymış.ona koşturuyor..
lamişi hiç deme hayırsız lamiş diorum ben ona
canimmm sakin icme bebege cokk zararli benim esim sigarayi bi gunde birakmis daha o zamanlar tanismamisdik paketi cope atmis ve bi daha da ne almis ne icmis cok iradelidir askimmevet lamis e bende kizginimmdiorum bebegi buldu unuttu bizi..elifle gecende faceden gorusmustuk iyiymis pek girmiomus kk ya cunku hemen cikmak zorunda kaliomus bu seferde hersey yarim kalinca ayiop oluo karsi tarafa die ole yanii... ayyy benn sigarasadimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy ben yerdegistiremem ama sen kari bu taraflara yollaben bakudeyim
canim valla teskin etmek icin demiyorum icime oyle doguyor
canimmm sakin icme bebege cokk zararli benim esim sigarayi bi gunde birakmis daha o zamanlar tanismamisdik paketi cope atmis ve bi daha da ne almis ne icmis cok iradelidir askimm
evet lamis e bende kizginimmdiorum bebegi buldu unuttu bizi..elifle gecende faceden gorusmustuk iyiymis pek girmiomus kk ya cunku hemen cikmak zorunda kaliomus bu seferde hersey yarim kalinca ayiop oluo karsi tarafa die ole yanii... ayyy benn sigarasadimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sigarasadın mı hhahahahaahaha ay hiç gülesim yoktu
sadece 9ay deil bebek dogunca da yok sana sigara.
senin için büyük sans
hımm..öle dior demek lamiş hanım ii bakalım.
bugun cok kotu oldum is arkadasimin kizi ucuzlere hamileydi bebeklerden birinin kalbi durmus ve drlar ucunu de almislar
canim gel gel her zaman beklerimyaaaaaaa azerisin kiz senn: ayyyyyyyyyy bende bakuyu merak ediorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ve gelmek istiorumm insallah gelirim yaaaaaaaa gonderemem hiihhh bu kar bizim buranin kariii....kar duasina cikin bakude hahaha bnde icmiorum da arada azicik kaciriorum 3 4 tanecik napim hemencecik birakamam bennn masallah senin esine kizzz banada iole olsa ne kadar guzel olurr ama seytan durtukluo isteee
canim lamis degil elif ole diyomus:44:sigarasadın mı hhahahahaahaha ay hiç gülesim yoktu
sadece 9ay deil bebek dogunca da yok sana sigara.
senin için büyük sans
hımm..öle dior demek lamiş hanım ii bakalım.
bugun cok kotu oldum is arkadasimin kizi ucuzlere hamileydi bebeklerden birinin kalbi durmus ve drlar ucunu de almislar
ayyyyy hadi inşallahhh...hamilelerin 6.hissine inanırım çokcanim valla teskin etmek icin demiyorum icime oyle doguyor
çok üzüldünm cnmm ALLAH sabır versin inşşş. en kısa zamanda yeniden hamile kalır sağlıklı bi gebelik geçirir
canim lamis degil elif ole diyomus:44:
aayyy elif mi diomus bende lamiş sandım.
aman herseyi yanlıs anlıyorum unutuyorum ne oluyor bana yaf:44::44::44:
kafam güzel sanırım
songul bu duruma hamilelik oncesi aliklik diyor
canim onu biliyorum ama kendimden baskasina guvenemem ya sayiyi unuturlarsa diye kafama takilir:26::26:ayy buarada canim dua ile ilgili sey dicektim mesela bunu dagitabilirsin annene ne bilim arkadasina filan senin adina sana niyet de okyabilirler nekadar okurlarsa solemeyi unuttum da solim dedim simcikk
hahhaah ay güldürdün beni.
evet bana cok dior öle ama benmkı artık cok fazla kız.
ne olcagım böle bilmiorum
ayy cnm ne alaka yaa diğerlerine benm arkadşımın 5 aylıkken ilkizlerden birnn kalbi durdu ama doktr bişe yapmadı diğer bebk doğdu şimdi
aacaba tek yumurtadan mıydılrda öel oldu bilemedim şimd
Eki Görüntüle 655918 akşam çayın yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?