anladiiiiim yani her ikisinide yapmak zorundalar ozaman eger tikaniklik varsa bunuda rahim filminden sonra bilebilirler ondan sonrada laboroskopi yapip sorunu cözecekler
ayyy iyiki varsiniz kizlar ya gercekkten Allah her islerinizdede yardimci olsun Insaallah
meri benim herif bu doktoru görse napar acaba??
Allahtan benim erkek dedigim doktor dedem yasinda ama dinc dede o yüzden esim izin veriyor
anladımm canım tabi işi bilen birine gitmek gibisii yok canımmcanım yeni gebelikte takibimi Arda bey yapacak
rahimagzı yetmezliginde türkiyede bilinen en iyisi...dikişimi de ona yaptıracagım o yüzden
simdi bu ay korunmam bitiyor ya önümüzdeki ay hamilelik önceside görüp muayene etmek istiyor
rahimagzı dogustan kısa mı gebelikte mi olusuyor die..
tam olarak bilm,orum canım bendee ama benim agrılarımtam olarak gecmedi oluor ama:13::13::13::13::13: tamam canım barıştık,ne kadar yufka yürekliyim bir öpücüğe hemen barışıyorum :)))
canım ya diğer yazılarını okudum geçmiş olsun,ya Allah korusun bahsettiğin yanmanın belkide 20 katını bende yaşadım kist rüptüründen ameliyat olduğumda kesinlikle idrara çıkamıyodum bütün iç organlarım kan ile dolmuştu,Allah düşmanımın başına bile vermesin,seninki basit çaplı enfeksiyondur inşallah,
kuzum ya sendeki adet sancısı laparaskopi olduktan sonra tamamen bittimi? benim adetimde inanılmaz sancılı geçer ve dikloronla buskopan karıştırıp vururlar şimdi bi profenid diye ağrı kesici kullanıyorum çok iyi geliyo süper bi ilaç,sonuç olarak adet sancısı yapışıklıklamı alakalı?
6-7 ay önce hsg çektirmiştim kanallar açıktı ve ameliyatımdan dolayı hafif bi yapışıklık var demişti ameliyatımla hsg nin arası 4-5 ay felan anlıcan o yapışıklığı ameliyata bağlamıştı.
canım benm sat 17 subattı.meri satin nezamandi senin????
yeni doktorun Hayirli olsun Insaallah. adam gercekten bilgili bende benimkini göstereyimmi benim dedeyi
yeni doktorun uğurlu gelsin sana canım,tez zamanda hamile kalasın inşallahhhhhh
kızlar calışmadıgım yerden konusuyonuz hıc bılemıyom ben bunları ondan dahıl olamıyorum okuyup bılgı topluorum
aminnnnnnnnnn ne güzel dilekler canım....
ay napsın kız herüfümde artık üzülmemek bir daha keske dememek için en iisini yapmaya calısıyor
kıskanclık yapamaz ki benim durumumda olan birine
bncede ses etme canım isteyen zati gelip kimse olmasada yazıorkimee selam versem kaçıorrr bi daha topinl gelne hoş geldin demicemm
anladımm canım tabi işi bilen birine gitmek gibisii yok canımm
allahımm yardımcımız olsunn hamiş kalsak daa bitmicekk sanırımm
bizim sancılı bekliyişlerr
ayy yeter dimi bu konuslar bencede güzel seler konusalım artık cicişşşşşşkızlar calışmadıgım yerden konusuyonuz hıc bılemıyom ben bunları ondan dahıl olamıyorum okuyup bılgı topluorum
ii geceler berrinnnnnnnnnnbenim uykum gelddii hayırlı geceler kıslarr
biliyorum canim biliyorum takiliyorum ben sana. Rabbim bundan sonra hep gülsürsün sizi bebisini kucagina versin Insaallah mükafaat olarakta Hayirli evlatlar nasip etsin canim
ya benim doktoru kopyalayamiyorum neyse resmi bende kalsin
benim bu arastirmalarim sanirim 1-2 ay sürecek sonra hamile kalmam icinde 1-2sürer herhalde yani nerden baksam 5ay sabredecem
agustosa kadar söyle bi rahat birakayim kendimi nasil olsa bu sürecte gelmez benim bebisler gerci Allah bilir.
ya düsünuyorumda merim evliligimin ilk seneleri nasilda dikkat ediyordum aman hamile kalmim diye wc ye kosuyordum
peeeh okADAR KOLAYMIYDI HAMILE KALMAK
ayy yeter dimi bu konuslar bencede güzel seler konusalım artık cicişşşşşş
ii geceler berrinnnnnnnnnn
amin nartanem.
ben hiç korunmadım ki
evlendigim günden beri 2 sene hamile kalmaya calıstım
tam buldum derken kaybettim
aman kimisi evlenir evlenmes hamile kalıor o nasıl oluyor anlamıorum işte:44:
ayy yeter dimi bu konuslar bencede güzel seler konusalım artık cicişşşşşş
ii geceler berrinnnnnnnnnn
amin nartanem.
ben hiç korunmadım ki
evlendigim günden beri 2 sene hamile kalmaya calıstım
tam buldum derken kaybettim
aman kimisi evlenir evlenmes hamile kalıor o nasıl oluyor anlamıorum işte:44:
aa yok cnm konusun ben okuyorum hem bılgı sahıbı olurum bende sorun yok bı durgunşuk coktu zaten
hahaha evet ya esime dün söyledimde acaba benim gibilermi normali yoksa korunrken bile hamile kalanlar hatta bi ceketle bile hamile kalip arka arkaya dogurabilenlermi normal.
bizim komsu türk sivasli annesi 14dogum yapmis 9tanesi suan dünyada ve yasiyor. yani 5tane ölmüs. 9cocuk dile kolay nasil yapmis acaba
hahhah oda birsemi kusss
benim ananemin 9 babanemin 8 cocugu var...
düşükleri,dogup ölenleri saymıyorum bile..........
bukadar geniş sülale bukadar dogurgan bir aile ama bana bak bide
amaaaaaaan salla gitsin
gecen esim sahit oldu üzüldügüme, neyin var dedi bende bu bebisler neden gelmiyorlar diye düsünüyorum üzülüyorum dedim. bana ne dese begenirsin
amaaaan gelmesinler onlar kaybeder, bak ne güzel simdi oturup lahmacun yiyecegiz iste seninle basbasa.
sinirle karisik bi kahkaha attim. ne alakaysa lahmacunla
hahahahhaah cidden lahmacunu kacırdı bebeler
bende birkez avm de su uzaktan kumandalı kendi kendine sallanan anakucagı vardı ona falan bakıodum
bebek seleri cok ilgimi cekıor artık eskıden böle deildim
kayıp etkılıor insanı
kocam da ne dese begenirsin aman dogsaydı simdi biz ona neler alcaktık
boşver üzülme kendi kaybettiiiibende sen gibi bir kahkaha attım dogmayan cocuga trip attık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?