Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
besteni yesinler.
Nasilsiniz bayanlar. sohbetiniz neseniz yumisleriniz spermisleriniz bebekleriniz bol olsun
besteni yesinler.
Nasilsiniz bayanlar. sohbetiniz neseniz yumisleriniz spermisleriniz bebekleriniz bol olsun
ahhahhhah böle ii olmus ama pek sevdimbuzınede bı haller olmuş yedıklerı enerjımı yaptı ne
ahh ahh sorma olsa yiyilirdi şimdi..neyse yarın kayınvalide onlar evlerine dönüyo,bi kutlama için yaparım bişeyler
nie takılıyonuz bakem buzin bacıya :)))
açıkta bi yerini mi gördünüz ????? :))))))
anaammm bu topik tam ağzıma layık :))) bu saatte bende acıkırımmmmmmmmm (((((((((((((
kizlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarin doktora gidiyorum bakalim ne olacak
cok heyecanliyim ama adetli oldugum icin biraz utaniyorum acikcasi nasil bakacaksa oraya böööööööööööggggggggggg igrenccccccc
yemegimizdee boll tatlımızdaaanie takılıyonuz bakem buzin bacıya :)))
açıkta bi yerini mi gördünüz ????? :))))))
anaammm bu topik tam ağzıma layık :))) bu saatte bende acıkırımmmmmmmmm (((((((((((((
kizlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarin doktora gidiyorum bakalim ne olacak
cok heyecanliyim ama adetli oldugum icin biraz utaniyorum acikcasi nasil bakacaksa oraya böööööööööööggggggggggg igrenccccccc
cok sükür canim bende iyiym yarinda bomba gibi geri dönecem doktordan Insaallahhoş geldin canımm ben iyim sen nasılsınn
ne güsel dilekler bunlarr
yavrucuk gercekten sorunum var amaaa ılgılen hadı benımle
hahahhahah biliorum kuzumh.b canım niyekine bacım ne olucak sanki kötü bi niyetim yok,tamamen dosthane dileklerle burdayım
ay dımı cnm muhtemelern bakıcak bende merak edıyorum o an kanama oluyomu durumlar ne sekılde oluyo
ben bir biscolata mood actım yiyorum ohhhhhhhhhhhhhh
ahhahhhah böle ii olmus ama pek sevdim
hahhahah kutlama demek valla yakısır kuzucuk
ama kocisine ev bosaldı depresyone girdim hıncımı mutfaktan aldım de hee
ohh sefan olsunnnben bir biscolata mood actım yiyorum ohhhhhhhhhhhhhh
cok sükür canim bende iyiym yarinda bomba gibi geri dönecem doktordan Insaallah
bu dilekler icimden geldi ve dua niyetinde olsun Insaallah kabul olsuuunnnn
hayirdir canim ne sorunu. yapabilecegim birsey varsa hay hay
ay dımı cnm muhtemelern bakıcak bende merak edıyorum o an kanama oluyomu durumlar ne sekılde oluyo
ay insallahhhhhh cok sevinirim gelin gelin izmite gelinnnnMericim olurya neden olmasın biz tayıncıyız önümüzdeki yıl BELKİ SENİN OLDUĞUN ŞEHİRE GELİRİZ ben çalarım sen sölersin
besteni yesinler.