Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heeeehh gecee geldii şimdi ortam hareketlenir
ay bir tek ben mi konusuorum yaf
hahahahahaahhah kız sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün
görüsmek üzere canım
erken kacıosun ama
aaayyyyyyyyyy cok güseller.
kekin neli neli cevizdemi var bayılırım ben cevize ımmmhhh
berrin sen de topic acsana yaptıklarından eklersin
ay bende gelip takipçin olurum
kııı neden aglıon al tabakım senin olsun afiet le yeeeohh canımm maşallah..zaten acıktımm
ohh canımm maşallah..zaten acıktımm
sey_ran mı ne varr onu dio senn bilemedim vallaa hepsi güsellaa pardon o degıl resımlerı kocaman olan se ıle başlıyodu yemeklere degıl resım kocaman koyuyo ona gıcıgım
ay bende yerdım hep hep
ay artık evde hamurnıse pek zaman kalmıyo gunlerde ohh mıs
selam canım hoş geldin nasılsınslm bebekler nasılsınız görüşmeyeli?namazımıda kılmıştım rahat rahat sohber edebiliriz herifte yok evde hadi bakalım :))))
geçmişi okuyamadım,baktım tam kadro burdasınız bende katılım dedim
yok öle enerjimm yokk bol bol yazacaksı yoksa küserimmhiç enerjim yok canıım,kayınvalide onlar kaç gündür bütün enerjimi aldı
sey_ran mı ne varr onu dio senn bilemedim vallaa hepsi güsell
olsun yaa basit pratik şeyler yap canın istedikden sonra kek insan ao dakkasını alırr
selam canım hoş geldin nasılsın
yok öle enerjimm yokk bol bol yazacaksı yoksa küserimm
bende 20li gösterio ayarlarımı en cok mesaj gösterenden yaptım yason sayfaya bakcak olursak ı sen yazmamısın yavru kusss
ah canım benmmmm kv elti enerji bırakmaz insandahiç enerjim yok canıım,kayınvalide onlar kaç gündür bütün enerjimi aldı
slm bebekler nasılsınız görüşmeyeli?namazımıda kılmıştım rahat rahat sohber edebiliriz herifte yok evde hadi bakalım :))))
geçmişi okuyamadım,baktım tam kadro burdasınız bende katılım dedim
ahh ahh sorma olsa yiyilirdi şimdi..neyse yarın kayınvalide onlar evlerine dönüyo,bi kutlama için yaparım bişeylerohhhh ii olmus sana
gecen gün gelip komsulara dagıttım demeyi biliodum ama
yok canım ben beceremm o topink olayını elosa ve nevoş ablamın izinden gidim benn
kekim havuçlu ve cevizlii çok hafif ve lezzetli bi kek canım mutlka dene basit çok
bu arada gecem cok hareketlidir benim bakmayınn yazmaya üşeniorr
kııı neden aglıon al tabakım senin olsun afiet le yeee
seni gidi hain,beni nasılda tanıyon :))))
ayy canın sağolsun kız,sen yeterki doğur,yanlız yarın birgün benim sıpalar doğarsa ne yaparım onu düşünüyorum???????
buzınede bı haller olmuş yedıklerı enerjımı yaptı ne
aman olsun saglık olsunda canın istedigini istedigin zaman yaparsınnkek yapıyorum kusum yaren sevıyo kuru meyvelı fındıklı arada pogaca ama tabak olayı tarıh oldu mısafırdennnnn mısafıreeeeeeee
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsun,hayırdır yaren sana niue takılıyo?
ahh ahh sorma olsa yiyilirdi şimdi..neyse yarın kayınvalide onlar evlerine dönüyo,bi kutlama için yaparım bişeyler
olsun valla canım,bizim acıkma saatleri geldi
nartane nartane derdımın dermenı sendeeeeeeeeee