aa neden kusum benım sebepsızmı yoksa uzenmı vvar senı
cnm bol su ıc basagrına ıyı gelıyo
bunları koymuşmuydum kı cnmEki Görüntüle 649032 Eki Görüntüle 649033 Eki Görüntüle 649034
Allah Allah karışımın tamamımı bu afro,yu yapıyo içeriğinden bi tanesimi acaba? ne bilim gülüm bende çok fazla bi belirti olmadı o konuda,kasık ağrıları,bel ağrısı ve sızlama çok oldu,ya sanada çok soru soruyorum ama ne olur hakkını helal et birkaç gündür saç keremi gibi akıntım var ilk defa bu kadar kremsi ve beyaz akıntım oldu,sence budamı kürdendir?
yok be kuzum ilaç kullanmıyorum ama ilaç kadar etkili btç kürünü yapmıştım dün akşam son gündü,yarende daha önce yapmış ve etkilerini anlatıyodu,bide okumuşundur belki o dediğim şey kadınlarda cinselliği arttırıcı şey demekmiş,anlıcan bu kür buna da sebeb oluyormuş.
aşılama için bat ı bekliyorum canım 15-16 mart...
aa olurmu cnm öle sey hem bu topğin ebe sıyım hahhaa
cnm benım o ay hıc akıntım olmadı hemde hıc
bende sana onu soracaktım beniö yumişleri büyütüp catlatıolar ya benim hiç akıntım olmuyor canım yaadhani akışkan olursa bilme öle seyler varya yok bende olmuyorr
senin bat ne zamandı kuzum?
canım bidenem şimdi çıkmam lazım şu namazımı kılayım da geleyim,kılmayıp geçirince içim rahat etmiyo.
cnm bende aartık ılgısı olmadıggını dusunuyorum aylarca ep baktım oldu calıştık ama o ay kupkuruydu
bu aksam menu nasıldı kus
ben 21 gibi bekliorum canımm
allah kabul etsinn
bu aksam bişiy yapmadım canım dümkü yemeklerden az vardı
annemde kuru verdi bi tabak öle doyduk şükürr
oh afıyet olsun cnm benımmm aksamkı menu yenırdı vala 2 3 gece
saolasın canım yok kıs bi paket makarnayı bile 2 kere pişiriorum ben anca yiyoruz
meri yok mu bugünn
aynen cnm utanmasam 250 gr sebze alcm esımde yok yaren ne kadar yıck meryeme sms attım ama ses yok
eşin yemek yemiormu evdee
o zaman rahatsın her gün ne yapcam derdi yokdurr
meryem gezmelerde olmasın
berrın ablacım bende buyudumEki Görüntüle 649105
oh iimiş canım yaa canınnz ne isterse yersinizcnm esım 4 ten sonra gıdıyo anck kahvaltı ana kız takılıyossss