- 16 Ekim 2011
- 4.616
- 0
Kizlar bi kac gündür lekelenmem oluyodu, bugün tam olarak kirmizilar geldi cok sükür!!
Artik calismalara tam gaz baslaya biliriz
hayırlısı olsun canım.pekte cabuksun maasallah:)
benmde önümüzdeki ayın 15.de bitior:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bi kac gündür lekelenmem oluyodu, bugün tam olarak kirmizilar geldi cok sükür!!
Artik calismalara tam gaz baslaya biliriz
kızlar ben kafaya koydum bu yazı hamile olarak geçirmek istiyorum:)aşılamam inş tutmuştur tutmadıysada adetim gelsin hemen tüp bebeğe başlayalım bebeğime kavuşayım hemen istiyorum...allahım inş ona gerek koymaz....bugün çok gzl rüya gördüm eşim kolye hediye ediyodu.nazar boncuğu şeklinde..anlamını araştırdım sevinçli habere yorumlamışlar kız bebeğe yorumlamışlar...allah hepimize gönlümüzdekini versin...ben artık rahat olmayı öğreniyorum...yaşadıkları insanı olgunlaştırıyo herşeye alışıyo insan...tüp yada normal..sonuçta sağlıklı bi bebek olacak allahımın izniyle...
olacak tabi canımmmmmkızlar ben kafaya koydum bu yazı hamile olarak geçirmek istiyorum:)aşılamam inş tutmuştur tutmadıysada adetim gelsin hemen tüp bebeğe başlayalım bebeğime kavuşayım hemen istiyorum...allahım inş ona gerek koymaz....bugün çok gzl rüya gördüm eşim kolye hediye ediyodu.nazar boncuğu şeklinde..anlamını araştırdım sevinçli habere yorumlamışlar kız bebeğe yorumlamışlar...allah hepimize gönlümüzdekini versin...ben artık rahat olmayı öğreniyorum...yaşadıkları insanı olgunlaştırıyo herşeye alışıyo insan...tüp yada normal..sonuçta sağlıklı bi bebek olacak allahımın izniyle...
gece kusu meryem bu saatte sız buradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
naber milletttttttttttttt
Ben iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın
merhaba cnm nasılsın bakım
Ben iyiyim çok şükür cnm sen nasılsın
kadın beynimi erkek beynimi ağırdır
iim böcüm ne olsun bu arada özelden san yazmadım ama çok kızdım...selam şeyda nasılsın canım
selam kıslar nasılsınızz ben doktora gittim sükr temiz çıktıı
raporum çıkmıs ialaçlarımı yasdı doktorum bi hafta içindee almm gerekmiş
300 tl tutuor sadece ilaçalrr bi daha ki ay asılama olacak ama
ilaçları al koy dedi raporun günü dolmadann
bu ymişler büyüsün die ne yapabiliriz kıslar bana bi yardım edin bazen bu igneeler
atki etmiormus fazla büyümüormus o zaman bi tane igne daha aldırıolarmıs o sadece
250 tl onun için ben ne yapsam da yumişler büyürr
hayır canım kırgınlık olurmu..Allah tan gelmiş birseycanım özür dilerim umarım kırmadım seni,erken doğdu deyince hayatta zannettim(
sen yeterki umudunu yitirme olucak inşallah..
Kızlar cicilerimiz bitti :)))ben yaptımmm :)Eki Görüntüle 644478
dualarım sizlerle tatlım benim nasılsın...sevgide doğum yapmış karşılaşamıyoruz onlada..hayır canım kırgınlık olurmu..Allah tan gelmiş birsey
umdumu yitirmiyorum hiç,hepimizin olacak inanalım yeter
harika olmuss.ellerine saglık
gül riskli haftalarıda atlatmıssın sükür.oglusuna nede yakısacak
bizler için dua etmeyi unutma e mi