canım kaç kere baktım yokdun bende çıktıgını düşündüm ısık sonradan sönüor ya kuzumbirazda buralara gelsen de iki sohbet edebilsek
Doktorum prof zaten canım.ücret 250 liraydı bu ay zam geldi 300 oldu:)allaha şükür imkanımız var canım bende artık aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum hayırlısı baklım
ziyaretciler nere gittii iiyidik bi sizlee
Kizlar bi kac gündür lekelenmem oluyodu, bugün tam olarak kirmizilar geldi cok sükür!!
Artik calismalara tam gaz baslaya biliriz
ooo super cnm benım
ya hadı bakalım mart ayına uclendınız
cnm ka hapı folık asıt falan kullanıyomusun
canım ben biliın ki üniversite hastan. gidiorum orda iki tane igne ile asılama olucam
bu ay ara verir belki yarın gidicem o zaman belli olacak bu iki asılama da tutmaassa öle
tüp bebege yönlendirecekler devlet iki tane yi karsılıor yaa gerci bi tanesi 2 bini felnamıs ama
özel den ii tabikidee özelde 6 bin cünküü böle devlet de sansımızı deneyelim bakalımm
cnm benım ınşalla hayırlısı olur ama devlette özele göre baya uygunmuş en azından ısın hızlı yuruyo cnm boşuna oyalanmamış olursun
of maddı manevı cok zor be arkadaşım
Hosgeldin seyda! Sen nasilsin?kızanlar ben geldim nasılsınızzz bakimmm
hoş geldin bebemmkızanlar ben geldim nasılsınızzz bakimmm
hayırlı olsun canım ne renk aldınn ben de 3 ay oluyor yenilemiştimmHosgeldin seyda! Sen nasilsin?
Kizlar yeni mobilya aliyorum, bugün koltugu ismarladik pesinati da ödedik
hoş geldin bebemm
hayırlı olsun canım ne renk aldınn ben de 3 ay oluyor yenilemiştimm
Sagol canim. Gri beyaz karisimi kumas, gri deri
hmmm sonuç olarak şuan bebeğin var doğrumu anladım?
canım inanki kafam net değil o ameliyatları gerçekten olmam gerektiğine inanmıyorum,o yüzden 3.aşılama tutmazsa gelecek ay o zaman olucam,temiz çıkarsa da tüp bebek...
hakkımızda hayırlısı olsun,rabbim gönlündekileri yaşatmayı nasip etsin canım herkese nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?