pampikim beni nasıl görüosun kuzum...aşılamadan sonra kaçıncı günündesin
beni yanlış anlama sakın yeni tanışıyorz ama çok umutsuz hissediyorm seni evet insan hayal kırıklıklarından sonra yoğurdu üfleyerek yiyor ama umutsuz değil tedbirli ol sadece ve tabii dua lara sarılıyorz bak beni yanlış anlama sakın ok
şimdi öncelikle rüyamdaaa ilginç bir eve girodum yanımda bir kaç kişi var veee orda adile naşitin mezarı varmışş..ama gömülmek istemmş zamnnda..ve çok acı çekiyodu..kupkuru..cildi kabuk bağlamıuşş gözleri açık veee dönüp duryordu..çok korkunçtuuu..yanında başka bir adamda vardı kim oldunu bilmiyorum...o adam bana (güya adile naşitin) 3 ihlas bir fatihayla yetinemdiğini felak ve nas suresininde okunması gerektini söledi..o yüzden memlketine gömlmmş ve daha doğprusu gömnülmek istemmş..beni görp herkse ibret alsın diye söluyomuşş...
bana adam nas ve felk suresini okummı söledi..okudum uyrdı beni felak suresini yanlış okuyorsun..onunla birli,kte felak ve nas suresini 3 kere okudum..ordan çıktım...bir inek yavrusu buzagı gördüm güya eşimnmiş..o kdr güzelkii dşlerini gösteriyolrdı bana..ilginçç entrasan tuaf bir rüyaydı böle işte
ay merin ayvayı yemiş
ama insallah o elmadan da yerim kuzum. umreye giden yok mu sipariş edelim
ayyy evet özlemişiz kuzum..seni de özlemiştim ii oldu
gel bundan sonra he..gündüzleri napıosun işte canın sıkılmıomu..
gelipte 2 laf atsana bize
evett canımm dikat ediyorum ama sürekli yatmıorum ilk asılamm hüsran oluncaa bunda pek önemsemedim sanırım
hee bekliyelimm görelimm umut yoksulugun ekmegidir hesabıı bendee umutluyumm
pampikim beni nasıl görüosun kuzum...
umutsuzluk hissettin mi hiç
gerci bugün keyfim cok yerinde sizleri görünce
of seyda cok korkunc
neden böle rüyalar görüyorsun sen hep ya..
senin ruh dunyana girebilmeyi cok isterdim
olsun cnm ..umut etmeliyizzz..umut tükendiği zmn rabbmdende umut kesmek dedmktr..rabbm vericekk elbet vericek..heeeolduda vermedi napalımbuda biizm imtihanımız der öbür dünyada verr..rabbm bizi isyan etmemeye çok çok ağlamaya sürüklemesin...evett canımm dikat ediyorum ama sürekli yatmıorum ilk asılamm hüsran oluncaa bunda pek önemsemedim sanırım
hee bekliyelimm görelimm umut yoksulugun ekmegidir hesabıı bendee umutluyumm
öle deme seydam eksik dua etme
ikimize de cıksın..sevincimiz yarım kalmasın..
beraber gün sayalım..aynı heyecanlar aynı korkularla
hoş benm hamileligim daha korkulu gecer ama hayırlısı herseyin..
cabuk gel kıs aaa
wwuuuhhhhhhuuuuu 4 cocuk he
seydama bak idealleri yüksek tutmus bende sag salim bi tane dogursam yeter dıorum
pampikim beni nasıl görüosun kuzum...
evet bugün keyfin yerinde ama ben de yakında senin ruhunun derinliklerine bi dalış yapıcam sen merak etme
neden yanlış anlıyımm canımm dogru söylüyorsunaşılamadan sonra kaçıncı günündesin
beni yanlış anlama sakın yeni tanışıyorz ama çok umutsuz hissediyorm seni evet insan hayal kırıklıklarından sonra yoğurdu üfleyerek yiyor ama umutsuz değil tedbirli ol sadece ve tabii dua lara sarılıyorz bak beni yanlış anlama sakın ok
evet canımm ben de o yol da gidiyorumm bundan sonra iki asılammbende senden umutluyum cicegimmm
ii düşünelim ii olsun
kız baksana herkes hamile kalıyor..listede iice azaldı ister istemez sıra bize geliyor
slm kızlar nasılsınz
ben kendi dünyamı çözemdim kuzum benm zten pskolog psikiytriye fln gtmm lazım..çok siznrliyim..çok agrasifim korkuyorumm kayın valdem elmde kalcak ..bazen çok ani ani tepkiler yapıoyorum yaaapampikim beni nasıl görüosun kuzum...
of seyda cok korkunc
neden böle rüyalar görüyorsun sen hep ya..
senin ruh dunyana girebilmeyi cok isterdim
slm kızlar nasılsınz
olsun cnm ..umut etmeliyizzz..umut tükendiği zmn rabbmdende umut kesmek dedmktr..rabbm vericekk elbet vericek..heeeolduda vermedi napalımbuda biizm imtihanımız der öbür dünyada verr..rabbm bizi isyan etmemeye çok çok ağlamaya sürüklemesin...
dükkanı devredicem canım bi kaç kişyle görüştük artık evimin kadını olucamama benim koca biraz gıcık çok fazla nette oyalanmamı istemiyor bu gece özel izin aldım kısıtlıyor
hımm umreden mi gelicek ama aklımda bakalım bi araştıralım sen hsg çekildin dimi sonuçlar nasıl
yavrum valla ben geçen buharı yaptım (tabi bazı şeyler vesile) ama dene yaa valla için temizleniyor 2 gün fena akıntım oldu temizlendim sanki
ben kendi dünyamı çözemdim kuzum benm zten pskolog psikiytriye fln gtmm lazım..çok siznrliyim..çok agrasifim korkuyorumm kayın valdem elmde kalcak ..bazen çok ani ani tepkiler yapıoyorum yaaa
ayy yok kızım be o gel gitler her kadında oluyor ya papatya çayı iç bol bol sinirli zamanlarda k.v de az görmeye çalış
slm canm hoşgeldin nasılsınnnnnnnnnslm kızlar nasılsınz
afeerim kuzum yorma kendini..dükkanı devredicem canım bi kaç kişyle görüştük artık evimin kadını olucamama benim koca biraz gıcık çok fazla nette oyalanmamı istemiyor bu gece özel izin aldım kısıtlıyor
hımm umreden mi gelicek ama aklımda bakalım bi araştıralım sen hsg çekildin dimi sonuçlar nasıl
yavrum valla ben geçen buharı yaptım (tabi bazı şeyler vesile) ama dene yaa valla için temizleniyor 2 gün fena akıntım oldu temizlendim sanki
ay yapma..kendini dinlemene biim kuzum 4 istom ama ben korkuyoprumm..tuaf ama yine yine hevesim gursamda kalck idyee..sennkinn korkusu frklı tabi cnm benmkiyle kıyaslanamazl..benmki sennkinin bile yanndan gecmez kuzum..ama allhın ,zniyle bi güzek dikşş atcaklar..seni güzelcene dikicekler ohh ne hoş ne hoşş bebğini kucna alcaksın kuzum..benmkii farklı küçk ama celimsiz ne bilim yaaa..aman boşverrrr....acıtasyona izin vermm bugn bi tuhafım zten..öle kendimi çaresiz hissdyorumm..rabbmn çaresiz kullrıyız ama ne bilim brirlerinn düşünmeside ii onada şükür..ne bilimyaaa.yok hurma yok o yok bu yok şu elma..off bir tuaf yaaa..sinrilerim boşaldı bugn işte
sennde halin bana pek sarmadı kuzum bendensin sende bu gece...aminnn canımm umutaa bekliorum bendee nasipse olur demekden baskaa birsey gelmior aklımaa
ben kendi dünyamı çözemdim kuzum benm zten pskolog psikiytriye fln gtmm lazım..çok siznrliyim..çok agrasifim korkuyorumm kayın valdem elmde kalcak ..bazen çok ani ani tepkiler yapıoyorum yaaa
ayy yok kızım be o gel gitler her kadında oluyor ya papatya çayı iç bol bol sinirli zamanlarda k.v de az görmeye çalış
slm canm hoşgeldin nasılsınnnnnnnnn
afeerim kuzum yorma kendini..
artıkozaman gündüzleri takılırıs 2 umutsuz ev gacısı olarak
ayyy karısan erkeklere de uyusum haa
evet canım hsg cekildim.hersey temiz dedi doktor..
yeniden hamile kalabilirsiniz bi sorununuz yok dedi
iide nası hamile kalıcam hemen bide bunu deseydi ya
1ay sonra korunmam bitiyor ama
ay yapma..kendini dinleme
sinirlerin bosalması yok
benide aniden sarıyorlar..aglatmak istiyorlar gözlerim doluyor
ama hemen silip bişelerle oyalanıyorum.hiç kendimi dinlemiyorum.
bugünümüze şükür Rabb im dermansız dert vermesin
ay kuzum bence senin kesin cocugun olcakben kendi dünyamı çözemdim kuzum benm zten pskolog psikiytriye fln gtmm lazım..çok siznrliyim..çok agrasifim korkuyorumm kayın valdem elmde kalcak ..bazen çok ani ani tepkiler yapıoyorum yaaa
evet canımm ben de o yol da gidiyorumm bundan sonra iki asılamm
daha ver bu olmassa digerii tutacak umuduylaaa gidiyorumm
aynı senoryooyla basrol de benn
sennde halin bana pek sarmadı kuzum bendensin sende bu gece...
ay ebru akelde kaç yaşında karı bak şıp diyen hamilşe kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?