ay insallah düser kendi kendine yeni bir işleme gerek kalmaz.
bu dış gebelik neden oluyorsa ya..biz kadınlar hem ruhen hem bedenen ne cok yıpranıyoruz
evet yasadıklarımı Rabb im düşmanıma yaşatmasın..zor cok zor..
ama bir dahakinden korkmamalıyız.hersey daha güzel olacak..
ben 6ay korunma verdi doktorum acaba sennde korunman olacakmı psikolojin acısından da..
uykucuu uykucuuuuu ii geceler kuzummm
allh kucanda göstersn cnmm..maşşlh bişeyde bişe de kalamdı cnmm...
allh razı olsunn
songül meryem sizi ve kendimi pek bir merklı gördüm heeee...okşasın hahahah
canim selam nasilsin??? tatlim bana sorarsan asilamayi yaptir bende esimin degerlerini duyunca iptal etmek istemistim ama esim ve dr cok israr ettiler, INSALLAH ALLAH bu sefer yuzunu guldurur bitanem
KIZLARR batım 23 ocaktı sabah idrar testi yaptım anında 2. çizgiyi gördüm ve hemen kan testi yaptım sonucum 192 dr. salı tekrar yap testi dedi eğer değer yükselirse cmartsi gel dedi ama yine temkinliydi (gıcık kadın) ben bu ay lap. ve histeroskopi yaptırıcaktım ama şimdi hamileyim umarım değerim yükselir ve cmartesi keseyi görürüm.
eskisi kadar uğrayamıyorum ama yine de aklım sizlerde oluyor ve bu haberide ilk sizinle paylaşayım dedim zaten kalp atışı alana kadar aileme kimseye söylemicem ilk düşüğümde herkes çok üzülmüştü çünkü,böyle işte kızlar gelişmeleri haber veririm akşam gelebilirsem yine geliirm hepinizi öpüyorumm
Benim bat yine geçiyor sanırım kist oluşmuş yine söktürücü alıcam Yeni bir tedaviye başlıycam bana dua edin
KIZLARR batım 23 ocaktı sabah idrar testi yaptım anında 2. çizgiyi gördüm ve hemen kan testi yaptım sonucum 192 dr. salı tekrar yap testi dedi eğer değer yükselirse cmartsi gel dedi ama yine temkinliydi (gıcık kadın) ben bu ay lap. ve histeroskopi yaptırıcaktım ama şimdi hamileyim umarım değerim yükselir ve cmartesi keseyi görürüm.
eskisi kadar uğrayamıyorum ama yine de aklım sizlerde oluyor ve bu haberide ilk sizinle paylaşayım dedim zaten kalp atışı alana kadar aileme kimseye söylemicem ilk düşüğümde herkes çok üzülmüştü çünkü,böyle işte kızlar gelişmeleri haber veririm akşam gelebilirsem yine geliirm hepinizi öpüyorumm
ayy cnm benim hadi gozumuz aydinn.kalbini curutme cnm..herseyin olmlu olabilceni dusun olumlu olsuncnm..qllh keseyide kalp atisinida kucanda da gostersin kuzumm...cok sevindin cnmmKIZLARR batım 23 ocaktı sabah idrar testi yaptım anında 2. çizgiyi gördüm ve hemen kan testi yaptım sonucum 192 dr. salı tekrar yap testi dedi eğer değer yükselirse cmartsi gel dedi ama yine temkinliydi (gıcık kadın) ben bu ay lap. ve histeroskopi yaptırıcaktım ama şimdi hamileyim umarım değerim yükselir ve cmartesi keseyi görürüm.
Benim bat yine geçiyor sanırım kist oluşmuş yine söktürücü alıcam Yeni bir tedaviye başlıycam bana dua edin
canım yaptırcAM SAnırım eşimde istior
aman ne olacaksa olsun artıkk yavvvvv
Seydam canim nasilsin?? gecen gun moralin bozuktu simdi iyi misin?
simdi iiyim cnm gel gitlerim.olo ya...o zmn iste benimde gittlerimmi gellerim mi ne oldu ole yani kuzum..ama.simdi iim kuzummm
ana kuzusu napıyoın bakım
iidr kuzucumm sen nasilsinn tatlimm
ıyı tatlım takılıyorum öyle ay meryemın yokluguda anlaşılıyo he
ee neler yapıyon annende oldunmıu evın kucuk kızı
oldum tabe kuzum.hem kucuk.kizi hem tek cocu safak vaktini izloz kuzum
ay bende yatıcam bırazdan bugun öyle cok yoruldumkı zor yazıyorum
yarenın karne törenı vardı eşim cuma erken gıdıyo
ben arasla gııtım evın önunden bındım okulda ındım ama aras 7.5 kg kolarım göctu okulda falan kucagımda
canim INSALLAH hayirlisi olursenin bat ne zaman? bu ay mi yapilacak asilaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?