ayynasıl güldüm ben o msja bilonmu sen sabh ilk açtım onu okudm nasıl sesli sesli güldüm anlatamm yaagüzel olmuşş tatlımm
eliff bebeğim sen napon bakmm
sinem sen nasılsın
iiym bende ne olsun son iğnelerimi yicem işte grptim şimdi iimmtsk ederim tatlim benim sen nasilsin?
bu gün iyiyim canım ya. dün akşam azcık moralim bozuktu o yüzen sayfa açıktı ama ben bakmıyordum. bana seslenmişsiniz ama yeni gördüm. yanlış anlamayın sakın
iiym bende ne olsun son iğnelerimi yicem işte grptim şimdi iimm
hayrola niye bozuktu..eşinlemii??
iyilik ya benim kendi iş yerim olduğu için bütün gün açık sayfa arada size bakıyorum arada işle ilgileniyorum biraz diğer sitelere takılıyorm öyle gün bitiyor işteee pambik25 sen napon bakalımm
heee kiminle olcak. sudan sebepler işte. ama can sıkmaya yetiyo
aman erkeklerde çocuk gibi değilmi zaten ahh biz kadınlar herşeyde denge kurmaya çalışıyoruz Rabbim bizi ne özel yaratmışdeli kızım bu adamlar yaa..benim herifte öle işine gelince acyip olo ne etmcemm bilmem bende..sudan sebeplere işte..çocuk yapmaya gerek yok onlar yetoo ztnn
hee valla yarenin gün aşırısı bozuldu ne yaptım ne ettim olmadı. adam yaklaşmadı bile. saat 9 da uyudu hesap et kaçmak içindeli kızım bu adamlar yaa..benim herifte öle işine gelince acyip olo ne etmcemm bilmem bende..sudan sebeplere işte..çocuk yapmaya gerek yok onlar yetoo ztnn
niye canım ya senin eşin istemiyormu daha bebek yoksahee valla yarenin gün aşırısı bozuldu ne yaptım ne ettim olmadı. adam yaklaşmadı bile. saat 9 da uyudu hesap et kaçmak için
istemezmi yıllardır istiyo o. ama kızdıya bana inattan yaklaşmadı bile erkenden uyuduniye canım ya senin eşin istemiyormu daha bebek yoksa
ya kızlar bişey sorucam bilginiz var mı yine buralarda okuyup öğrendiğim bilgilere göre adetin 21.günü progestron testi yapılıyomuş değere göre yumurtanın kalitesi falan anlaşılıyomuş yarın ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum bi fikriniz var mı
hadi ya bebek olduğuda mı anlaşılıyor o zaman yarın sabah yaptırıym aç karnına yine değilmi ben diğer hormon testelerini öyle yapmıştım datatlımm 21 günü hem bebk varsa gözüküyo hemde yumurta çatlmışmı çatlammşmı dye baklıyoo çatlamdıysa kalitesine baklıyo
ayyy aynen benimki de öyle valla inadı tuttuğunda 1 ay yaklaşmaz ben alttan almadıktan sonra burcu ne benim ki tam bir başak takıntı ve inat had safhadaistemezmi yıllardır istiyo o. ama kızdıya bana inattan yaklaşmadı bile erkenden uyudu
yok canım benim kocişim romantik tam bi balık. ama arada laz damarı tutuyo işte.bu durumda da biz kadınlara alttan almak düşüyo sanırım.ayyy aynen benimki de öyle valla inadı tuttuğunda 1 ay yaklaşmaz ben alttan almadıktan sonra burcu ne benim ki tam bir başak takıntı ve inat had safhada
aynen kapıyı aç atla boynuna iki öpücük iki güzel laf tamamdır yelkenler fora neyse sen artık hazırlan akşam öğreniriz gelişmeleriyok canım benim kocişim romantik tam bi balık. ama arada laz damarı tutuyo işte.bu durumda da biz kadınlara alttan almak düşüyo sanırım.ama bunda azıcık ben haksızım o yüzden işten gelmesini bekliyorum atlıcam boynuna bakalım tepkisi ne olacak
sayılı dakikalar kaldı. yarım saat içinde evde olur. gelişmeleri artık akşam bildiririm
aman kolay gelsin kuzucumm benimmiyilik ya benim kendi iş yerim olduğu için bütün gün açık sayfa arada size bakıyorum arada işle ilgileniyorum biraz diğer sitelere takılıyorm öyle gün bitiyor işte
öle ahh bizzahh...özeliz tbi bizde..iştee adamlar kıymet bilmo küsolr hemenaman erkeklerde çocuk gibi değilmi zaten ahh biz kadınlar herşeyde denge kurmaya çalışıyoruz Rabbim bizi ne özel yaratmış
ayy yaa gün aşırı yaren dimihee valla yarenin gün aşırısı bozuldu ne yaptım ne ettim olmadı. adam yaklaşmadı bile. saat 9 da uyudu hesap et kaçmak için
hadi ya bebek olduğuda mı anlaşılıyor o zaman yarın sabah yaptırıym aç karnına yine değilmi ben diğer hormon testelerini öyle yapmıştım da
aynen kapıyı aç atla boynuna iki öpücük iki güzel laf tamamdır yelkenler fora neyse sen artık hazırlan akşam öğreniriz gelişmeleri
hımmm ama benim 28 gün değil periodumaman kolay gelsin kuzucumm benimm
öle ahh bizzahh...özeliz tbi bizde..iştee adamlar kıymet bilmo küsolr hemen
ayy yaa gün aşırı yaren dimibi günden bişe olmaz benimkide öle kavga etmez tam yumurtıcam zmn kavga eder bizimde günler boşa gider
evet anlaşılıyomuş tatlım ...28 günlük period içndeyse ama...adet döngüsü 28 gün olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?