Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

evet hastane ortamindan da olabilir. yarin bi kendini dinlersin bakim biseler varmi.burda avusturyada ha diye kan tahlili yapmiyorlar canim. yani benimki 1 subati da gecer ( tabi eger adetim gelmezse) adet sancisi gibi bisi de vardi bugün...

iyilik canım,perşembeyi bekliyorum,ne olur ne olmaz diyede hergün test yapıyorumhenüz kimseyle paylaşmadım.sen nasılsın canım?
ayyy bizimle paylastın canım:))
ailedenmi kimse bilmiyor?
ayyy ne üzücü..gecmiş olsun canım..
işte allah ne verirse hayırlısını versin..
hosbulduk canim benim:))) iyiyim bugun doktora gittim test yaptirdim bakalim ne cikicak... merakla bekliyorum. sizler nasilsiniz hanimlar:)

ayy canmm hayırlısı yarınmı belli olacak?
vallahi ben iyiyim canım benm..

evet hastane ortamindan da olabilir. yarin bi kendini dinlersin bakim biseler varmi.burda avusturyada ha diye kan tahlili yapmiyorlar canim. yani benimki 1 subati da gecer ( tabi eger adetim gelmezse) adet sancisi gibi bisi de vardi bugün...

ben zaten evde idrar testi yaptırcam bu sefer aceleci davranmıcam öğrensemde 10 gundeen öncede gitmicem bak evde 1 şubatta yapıcaz tamammı gelmesse kırmızılar

ben zaten evde idrar testi yaptırcam bu sefer aceleci davranmıcam öğrensemde 10 gundeen öncede gitmicem bak evde 1 şubatta yapıcaz tamammı gelmesse kırmızılar

tamam canim.. zaten benim doktor da gec randevu veriyor. yani mecbur beklicem. ama olsun yeterki kirmizilar gelmesin

sorma tatlım ya sen ne zaman gidiyosun dra

Son düzenleme:
"ayyy bizimle paylastın canım:))
ailedenmi kimse bilmiyor?"
evet,bitek siz biliyosunuz. bugün anneme testimi gösterdim sadece,alt katımda oturuyor.kayınvalideme gittim sonra,zor tuttum kendimi bişey demedim

sorma tatlım ya sen ne zaman gidiyosun dra
benmdr la bi işim yok oldukça bir süre..
ilçlsrın devam et diyor...
ama saremnazın gittigi amcaya gidecegim cuma günü..bir de o baksın die.
"ayyy bizimle paylastın canım:))evet,bitek siz biliyosunuz. bugün anneme testimi gösterdim sadece,alt katımda oturuyor.kayınvalideme gittim sonra,zor tuttum kendimi bişey demedim

ayhhh annen de heyecanlanmıstır kadınkaynanan eksik kalsın şimdilik
bende olsam öle yapardım hahha

evettt,heyecanlanmazmızaten kaynanam bir bebek meraklısı sorma,öğrense uçar havalaraeşim ilk çocuk,hatta ilk torun,hepsi bekliyo merakla,bişey de soramıyolar bana

benim gecen ay aldigim testi adet olacagim günde yaptim ama negativ cikti. bi on gün sonra yapinca iki cizgi cikti. burdaki eczanede acaba erken gösteren test varmidir? burasi kücük yer..

tatlım şubat 1 de gecikmen ne kadar olac ak mesela ben su an 38 deyim sanırım gec döllendimizden gec çıktı benim gecen ay 13 gun gecikince çıktı düşün belkide ondan düştü genelde gec döllenme yaşayanların duşuk oranı zamanında olanlara göre daha fazlaymış

kuzum bende bizm amcayı sordum cuma gidiyosun ha az< kalmış

selam bayanlar bu ay hamile kalmayı planlayanlardan biri de benim..benim SAT 2 ocaktı. adetim bittikten sonra düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen hafta hamile kalma olasılığım en yüksek haftaydı. döllenme gerçekleşmişse acaba bu hafta erken gebelik belirtilerini yaşar mıyım? sonucu tam öğrenmek için ne kadar beklemem gerekiyor? biliyorum bir sonraki adet dönemi en belirleyicisi ama insan acayip meraklı ve sabırsız oluyor haliyle psikolojik mi bilmiyorum ama inanılmaz iştahım var ve ani duygusal değişimler yaşadığımı farkettim, hatta bu sabah eşim bile bende bir haller olduğunu söyledi.göğüslerimde şişlik hissediyorum ama hassaslık ya da ağrı yok, o mide bulantıları ya da sık tuvalete çıkma isteği , baş dönmeleri falan yok tabi..kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim..
bu arada bat 1-2 şubat:)

benim durumum karisik. benim hep kanamam oldu bu ay. doktor duphaston hapi verdi kanama dursun diye. 8 gün alacaksin dedi. ondan sonra normal adetin gelir dedi. korunmama gerek yokmus bu 8 gün icin de hamile kalirsam bi sorun olmazmis. bugün de 8. gün yani gecikmem yok suan.. anca bi kac gün sonra söyleyebilrim

s

slm hosgeldin. hamile olabilirsin tabi. herkes belirti hisedecek degil. zaten az kalmis 1 subat a. sabret , eger gecen hafta döllenme olduysa daha erken bisey hisetmek icin...

tatlım bazen psikolojik bazende gercek olabiliyo bunlkarı eyırt etmenin en iyi yolu adet gecikmen, beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…