valla canım ne olcak sen yinede yaptır. yoksa daha çok kafayı yicen. hiç test yapmamış olsaydın belki dayanırdın ama bi kere silikte olsa ikinci çizgiyi görünce insan aklından bi türlü çıkaramıyo. bence yap içini rahatlat
afermm sana yaaa...süpersin o ne dedi sonra bişe dedimi sana..ohh iii oldu keşke sölese o eltineee(bu arada bizzzküsmüyüzzzz:44:)
nie küs olalım yavru kuşummm... bişi yazdın cevap vermediysem ben kendimde değilim günlerdirne dicek sustu hadi öptüm konuşamıyom ağırım var dedim kapadım
elif ordamısın bacımmm bak dinle sizde dinleyin
kaynanam aradı biliyo dün regli olduğumu kızım nasılsın dedi nasıl olan ölüyom ağırıdan sabaha kadar zombi gibi gezdim evde dedim.Ah kızım gel burda kal ben bakim sana dedim.Dedim sen beni şaka yapıyo falanmı sanıyosun ben o kızla aynı evde kalmam.Kalıyımda ona dedikodu iiçin malzeme çıksın ben yeterince katlanıyorum ona zati dedim.sana bişi derse veririz cevabını dio.dedim sonra sütü kesilsin suçlu gene ben olim yok.Ne zaman evine gider yada yollarsın o zaman gelir kalırım dedim haaa daha kötü olursam atlar otobosa istanbula giderim annem bakar bana oğlunda size gelir kalmaya dedim.
Valla içimin yağları eridi ağırımı hissetmiyom
bu arada tatlım yarın sabah yaprsanda yap ama bırak kalsın öle bi yarım saat sonra silik olmadını görrsünn
yok inat ettim yaptırmıcam kuzu mailini açsana şifre gelmişmi
hayır gelmemiş canım ne talihsizim ben yawwwww
iyi demişsin canım valla bazen senin kaynana na imreniyorum gelinlerime bakacam diye kadın kendini parçalıyo valla. . aman sen kaynananda kalmayı hayal bile etme bence senin o eltin yokmu o elti postu sermiş bikere kaldırmaz popişini yerinden. aslında birazda sevinmelisin bu duruma.şurda yeni evine taşınmana ne kadar kaldı. düşünsene hiç kaynanada kalmayıp kendi evinde kaldığını.sürekli görmek zorunda kalacaksın o zaman. sonra seni psikiyatri kliniklerinden toplarız allah muhafaza
dur canım o zaman ben sana yeni bir mail adresi alim öyle yapmaya çalışayım tamam mı???
hahaha dahiyane kankilerim benm ..bence öle daha anlamlı olmus.evet canım allah bilirde onu biz zaten yarenle bat ın açılımını değiştirdik onun adı artık beklenmeyen adet tarihiiii
elif ordamısın bacımmm bak dinle sizde dinleyin
kaynanam aradı biliyo dün regli olduğumu kızım nasılsın dedi nasıl olan ölüyom ağırıdan sabaha kadar zombi gibi gezdim evde dedim.Ah kızım gel burda kal ben bakim sana dedim.Dedim sen beni şaka yapıyo falanmı sanıyosun ben o kızla aynı evde kalmam.Kalıyımda ona dedikodu iiçin malzeme çıksın ben yeterince katlanıyorum ona zati dedim.sana bişi derse veririz cevabını dio.dedim sonra sütü kesilsin suçlu gene ben olim yok.Ne zaman evine gider yada yollarsın o zaman gelir kalırım dedim haaa daha kötü olursam atlar otobosa istanbula giderim annem bakar bana oğlunda size gelir kalmaya dedim.
Valla içimin yağları eridi ağırımı hissetmiyom
olur canım bi dene bakalım bana bildirirsin adresi filan
nie küs olalım yavru kuşummm... bişi yazdın cevap vermediysem ben kendimde değilim günlerdirne dicek sustu hadi öptüm konuşamıyom ağırım var dedim kapadım
canım posta kodunu yazsa sen bursada oturuyon dimi???
kaynanamın zararı yok zararsız benim şeytan elti kadının yularları almış eline oynati kadını oooohhh içimimn yağları eridi vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?