Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

yok inat ettim yaptırmıcam kuzu mailini açsana şifre gelmişmi

afermm sana yaaa...süpersin o ne dedi sonra bişe dedimi sana..ohh iii oldu keşke sölese o eltineee(bu arada bizzzküsmüyüzzzz:44:)

nie küs olalım yavru kuşummm... bişi yazdın cevap vermediysem ben kendimde değilim günlerdir ne dicek sustu hadi öptüm konuşamıyom ağırım var dedim kapadım

bu arada tatlım yarın sabah yaprsanda yap ama bırak kalsın öle bi yarım saat sonra silik olmadını görrsünn

iyi demişsin canım valla bazen senin kaynana na imreniyorum gelinlerime bakacam diye kadın kendini parçalıyo valla. . aman sen kaynananda kalmayı hayal bile etme bence senin o eltin yokmu o elti postu sermiş bikere kaldırmaz popişini yerinden. aslında birazda sevinmelisin bu duruma.şurda yeni evine taşınmana ne kadar kaldı. düşünsene hiç kaynanada kalmayıp kendi evinde kaldığını. sürekli görmek zorunda kalacaksın o zaman. sonra seni psikiyatri kliniklerinden toplarız allah muhafaza

kaynanamın zararı yok zararsız benim şeytan elti kadının yularları almış eline oynati kadını oooohhh içimimn yağları eridi vallaaa

evet canım allah bilirde onu biz zaten yarenle bat ın açılımını değiştirdik onun adı artık beklenmeyen adet tarihiiii
hahaha dahiyane kankilerim benm ..bence öle daha anlamlı olmus.

hahahha aferim kıs sana..artık daha kolay toplarsın kendini

kızlar ben çıkoyorum burası size emanettt..ateşim çıktı gene ellerim soğukk..yarın gelerim ben şimdi yemk işiyle uğrşımm birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…