iyi geceler canım bi hamile kalayım cinsiyeti belli olsun o zaman artık hepinize tek tek soracam ne isim koyayım diye
hatta oylam a yaparız cnm başladımı çalışmlar bat sat nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler canım bi hamile kalayım cinsiyeti belli olsun o zaman artık hepinize tek tek soracam ne isim koyayım diye
hosbulduk canım ıyısın ınsallah yarenımde ıyıdır . topıgı sık kullanılanlara ekledım sımdı.. buradasınız artık dıger topıkte yoksunuz ..zeynep hoşgeldin kuzum
hosbulduk canım ıyısın ınsallah yarenımde ıyıdır . topıgı sık kullanılanlara ekledım sımdı.. buradasınız artık dıger topıkte yoksunuz ..
ıyıyız teyzesı cok ıyıyız hemde ama sen tecrubelı oldugun ıcın sana bıseler sormak ısterız .. 1- Ben hep yuz ustu uyuyorum bebege zararı var mıdır ?evet tatlım can sıkıcı bi kaç olaydan sonra böle bişey oldu burada görmektenn mutluluk duydum cnm kızım iyi derin uykularda derin napıo bakım
ıyıyız teyzesı cok ıyıyız hemde ama sen tecrubelı oldugun ıcın sana bıseler sormak ısterız .. 1- Ben hep yuz ustu uyuyorum bebege zararı var mıdır ?
2-sürekli uyuz keçi gibi kaşınıp duruyorum yuzum kabardı sence bu neden oluyo dr. gıdeyım mı?
3-meyveli yogurt ve kakaolu süt ıcıyorum habıre sence bebıse zararı var mı ?
ayy cok sa ol songulum ben yatıyorum ıı gecelercnm sut ve yoğurt bebeğine çok çok faydalı aferinsa karnının üstune yatman doğru değil tatlım yana dönerek uyu ay bende kaşınıyorum ya bide sivilce olmazdı sivilcem varcilt bozulması normal cnm
şeydacım iyi günler canım. ben bişey soracaktım ateş ölçme tablosu hakkında bi bilgin varmı? varsa banada yarcımcı olurmusun nerden ve nasıl yapılıyo acaba
ee siz naponuz kızlar bakimm ne var ne yok
şeydacım iyi günler canım. ben bişey soracaktım ateş ölçme tablosu hakkında bi bilgin varmı? varsa banada yarcımcı olurmusun nerden ve nasıl yapılıyo acaba
ben iyiyim canım... ayıptır sölemesi az önce uyandım.kahvaltımı yaptım.
bir kerede gündüz greym sizlere bakayım dedim.
sen nasılsın?aksm yoktun
Kızlar naber çok ağırım var hiç halim yok
günaydın ozamn tatlımmben iyiyim canım... ayıptır sölemesi az önce uyandım.kahvaltımı yaptım.
bir kerede gündüz greym sizlere bakayım dedim.
sen nasılsın?aksm yoktun
ohhh miss miss maşallhhheyyoooo herkes gelmiş yaaa kızlar nerdesiniz sizi bekloom ben burda yaaa
Kızlar naber çok ağırım var hiç halim yok
geldmm sekerim geldim nasılsın bakalım sarı şekerimheyyoooo herkes gelmiş yaaa kızlar nerdesiniz sizi bekloom ben burda yaaa
ayyy canmmm üşüttünmü acaba sen alttaraflarını..Kızlar naber çok ağırım var hiç halim yok
slm kankimm bak ben gündüzde gel dedim beni kırmamış gelmiş hoşgelmişşşş
canım geçmiş olsun regl sancısı mı???eğer öyleyse sıcak su torban varsa ayaklarına koy tatlım iyi geliyooo
evet cnmkanamn varmı halen tatalım
geldmm sekerim geldim nasılsın bakalım sarı şekerim
ayyy canmmm üşüttünmü acaba sen alttaraflarını..
gecmş olsun cok
evet yavrucummm sen gel dersn de gelmesmiyim ben